- 14 Kasım 2017
- 917
- 818
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.041
Çok geçmiş olsun canım inşallh bi daha sorun olmaz bebeğin bebeklerimiz bizlere sımsıkımtutunur. Hayrlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı da görürüz inşallh bıugün kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim tüm hamileler sağlıcakla kucaklatına alur inşallh.kızlar günaydın dört gün önce bildiğin avuç ici kadar parça dusurdum ve 3 tane ped doldurana kadar kanamam oldu hala kahverengi camurumsu geliyor o gün doktorum hastahaneye yatırdı progesteron iğne ve hap kullanıyorum keseye baktı bozulma yoktu şimdi de sadece wc gidip geliyorum sürekli yatıyorum bu kadar şeye rağmen bebek tutundu dun kalp atisni duydum inşallah bundan sonrası için de sağlıklı geçer ufak kanamalar sorun degil demişti doktorum hiç telaş yapmayın ama temkinli olmayı da elden bırakmayın
Merhaba. Siz hamileliği ne zaman öğrendiniz ve ne zaman doktora gittiniz acaba. Benimde bugün gecikmemin 4 günü de. Merak ettim.Kızlar ben 4+4 de kesemi gördüm ama şimdi baktımda bi tarafı düzgün kesenin bi tarafı girintili çıkıntılı acaba neden böle doktor kötü bişey demedi gercikanama falan yok acaba şekli mi bozuk sizinkiler nasıl
Hadi ya başka keselere baktım kenarları düzgün benim ki fasulye gibi o sorun değilde kesenin bi tarafı bildiğin zikzak yahuDün benim de öleydi canım doktor maşallh çok iyi dedi herhangi kötü bişi asla demedi. Demekki sıkıntı yok kuuzum
Adetime 2 gün kala öğrendim canımMerhaba. Siz hamileliği ne zaman öğrendiniz ve ne zaman doktora gittiniz acaba. Benimde bugün gecikmemin 4 günü de. Merak ettim.
InşallahÇok geçmiş olsun canım inşallh bi daha sorun olmaz bebeğin bebeklerimiz bizlere sımsıkımtutunur. Hayrlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı da görürüz inşallh bıugün kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim tüm hamileler sağlıcakla kucaklatına alur inşallh. ❤
Ay güldürdün bni sabah sabah Allah iyiliğini versin bnmmki de harita gibiydi,Hadi ya başka keselere baktım kenarları düzgün benim ki fasulye gibi o sorun değilde kesenin bi tarafı bildiğin zikzak yahu
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Adetime 2 gün kala öğrendim canım
Harita mıAy güldürdün bni sabah sabah Allah iyiliğini versin bnmmki de harita gibiydi,tuhafıma gtti ama doktor çok iyi dedi
Amin canım hepimizinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Csnım bnmmde yarı yarıya anlattığın gibi bi tarafı yuvarlak bi tarafı girintili yaniHarita mıyok o kadar değil bi tarafı normal bi taraf zikzak neyse sorun yoksa iyi
Maaşallah o güçlü miniğekızlar günaydın dört gün önce bildiğin avuç ici kadar parça dusurdum ve 3 tane ped doldurana kadar kanamam oldu hala kahverengi camurumsu geliyor o gün doktorum hastahaneye yatırdı progesteron iğne ve hap kullanıyorum keseye baktı bozulma yoktu şimdi de sadece wc gidip geliyorum sürekli yatıyorum bu kadar şeye rağmen bebek tutundu dun kalp atisni duydum inşallah bundan sonrası için de sağlıklı geçer ufak kanamalar sorun degil demişti doktorum hiç telaş yapmayın ama temkinli olmayı da elden bırakmayın
Selam canım benim de gecikmemin 4. Günü. Test yapmadın mı?Merhaba. Siz hamileliği ne zaman öğrendiniz ve ne zaman doktora gittiniz acaba. Benimde bugün gecikmemin 4 günü de. Merak ettim.
İnternetten geçen Pazartesi sipariş verdim 5 adet hala gelmedi. 1 haftayı geçti. Ona güvenerek başka testte almamıştım. Dün eczaneye gittim kapalıydı. Yani hala test yapamadım. Ama var gibi hissediyorum. Benim 2. olacak nasipse.Selam canım benim de gecikmemin 4. Günü. Test yapmadın mı?
Şu sıralar kargolar çok gecikiyor. İnsallah vardır canımİnternetten geçen Pazartesi sipariş verdim 5 adet hala gelmedi. 1 haftayı geçti. Ona güvenerek başka testte almamıştım. Dün eczaneye gittim kapalıydı. Yani hala test yapamadım. Ama var gibi hissediyorum. Benim 2. olacak nasipse.
İnşallah canım. Bende test yapabilirsem bayramdan önce kan testi yaptırmak istiyorum.Şu sıralar kargolar çok gecikiyor. İnsallah vardır canımBen de dün evde test ile öğrendim arkasından da kan verdim. Bakalım insallah gercekten benimledir bebeğim
Canım en azından için rahat olur aslında mantıklı olan beklemek ama çok zor biliyorumYarın doktor randevum var kızlar, ama acaba cok mu erken biraz daha mı beklesem gitsem diye içim içimi yiyor. Yarın gider de olumsuz bir şey duyarsam keseyi göremezsem cok mu takarım kafama acaba. Siz kacıncı gün gitmiştiniz ilk kontrole? Ve hemen keseyi gördünüz mü?
Aynen canım en güzel sonuç kanla öğrenirsin zatenİnşallah canım. Bende test yapabilirsem bayramdan önce kan testi yaptırmak istiyorum.
gerçekten zor. Hep bir acabaCanım en azından için rahat olur aslında mantıklı olan beklemek ama çok zor biliyorum
Saol canim... sen yine soylen her defasında bide korkut onu ilk 3 ay cok onemli dusuk riski falan var de . Is falan yammamam gerk de . Zaten belli bir sureden sonra onlar alisiyo ve kendileri evi kirli gordukce yaoular. Ben hamileljk boyunca hic elime supurgeyi almadim hep kocam yapti sag olsun balkon falan yikardi camairlara yardim ederdi. Yaptırın yani biraz nazlanin ise yariyo