2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun canım inşallh bi daha sorun olmaz bebeğin bebeklerimiz bizlere sımsıkımtutunur. Hayrlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı da görürüz inşallh bıugün kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim tüm hamileler sağlıcakla kucaklatına alur inşallh.

Merhaba. Siz hamileliği ne zaman öğrendiniz ve ne zaman doktora gittiniz acaba. Benimde bugün gecikmemin 4 günü de. Merak ettim.

Inşallah sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip etsin hepimize tüm isteyenlere de allah versin diye dua ediyorum sürekli iki tane kaybim var bu üçüncü inşallah tutunacak

Maaşallah o güçlü miniğe Allah bağışlasın canım

Yarın doktor randevum var kızlar, ama acaba cok mu erken biraz daha mı beklesem gitsem diye içim içimi yiyor. Yarın gider de olumsuz bir şey duyarsam keseyi göremezsem cok mu takarım kafama acaba. Siz kacıncı gün gitmiştiniz ilk kontrole? Ve hemen keseyi gördünüz mü?

Selam canım benim de gecikmemin 4. Günü. Test yapmadın mı?
İnternetten geçen Pazartesi sipariş verdim 5 adet hala gelmedi. 1 haftayı geçti. Ona güvenerek başka testte almamıştım. Dün eczaneye gittim kapalıydı. Yani hala test yapamadım. Ama var gibi hissediyorum. Benim 2. olacak nasipse.

Şu sıralar kargolar çok gecikiyor. İnsallah vardır canım Ben de dün evde test ile öğrendim arkasından da kan verdim. Bakalım insallah gercekten benimledir bebeğim

Şu sıralar kargolar çok gecikiyor. İnsallah vardır canım Ben de dün evde test ile öğrendim arkasından da kan verdim. Bakalım insallah gercekten benimledir bebeğim
İnşallah canım. Bende test yapabilirsem bayramdan önce kan testi yaptırmak istiyorum.

Canım en azından için rahat olur aslında mantıklı olan beklemek ama çok zor biliyorum

Gücümün yetmediği yerlere yardım isteyeceğim ama o kadar da yapamam ben galiba

Çünkü o da 12 saat çalışıyor çok yorgun geliyor eve.

Dün itibariyle dik süpürgeye geçtim zaten daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…