2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar günaydın dört gün önce bildiğin avuç ici kadar parça dusurdum ve 3 tane ped doldurana kadar kanamam oldu hala kahverengi camurumsu geliyor o gün doktorum hastahaneye yatırdı progesteron iğne ve hap kullanıyorum keseye baktı bozulma yoktu şimdi de sadece wc gidip geliyorum sürekli yatıyorum bu kadar şeye rağmen bebek tutundu dun kalp atisni duydum inşallah bundan sonrası için de sağlıklı geçer ufak kanamalar sorun degil demişti doktorum hiç telaş yapmayın ama temkinli olmayı da elden bırakmayın 😘
Çok geçmiş olsun canım inşallh bi daha sorun olmaz bebeğin bebeklerimiz bizlere sımsıkımtutunur. Hayrlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı da görürüz inşallh bıugün kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim tüm hamileler sağlıcakla kucaklatına alur inşallh. ❤️🤲

Kızlar ben 4+4 de kesemi gördüm ama şimdi baktımda bi tarafı düzgün kesenin bi tarafı girintili çıkıntılı acaba neden böle doktor kötü bişey demedi gercikanama falan yok acaba şekli mi bozuk sizinkiler nasıl
Merhaba. Siz hamileliği ne zaman öğrendiniz ve ne zaman doktora gittiniz acaba. Benimde bugün gecikmemin 4 günü de. Merak ettim.

Çok geçmiş olsun canım inşallh bi daha sorun olmaz bebeğin bebeklerimiz bizlere sımsıkımtutunur. Hayrlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı da görürüz inşallh bıugün kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim tüm hamileler sağlıcakla kucaklatına alur inşallh. ❤🤲
Inşallah 🤲 sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip etsin hepimize tüm isteyenlere de allah versin diye dua ediyorum sürekli 🤲 iki tane kaybim var bu üçüncü inşallah tutunacak 💜

kızlar günaydın dört gün önce bildiğin avuç ici kadar parça dusurdum ve 3 tane ped doldurana kadar kanamam oldu hala kahverengi camurumsu geliyor o gün doktorum hastahaneye yatırdı progesteron iğne ve hap kullanıyorum keseye baktı bozulma yoktu şimdi de sadece wc gidip geliyorum sürekli yatıyorum bu kadar şeye rağmen bebek tutundu dun kalp atisni duydum inşallah bundan sonrası için de sağlıklı geçer ufak kanamalar sorun degil demişti doktorum hiç telaş yapmayın ama temkinli olmayı da elden bırakmayın 😘
Maaşallah o güçlü miniğe ❤️ Allah bağışlasın canım

Yarın doktor randevum var kızlar, ama acaba cok mu erken biraz daha mı beklesem gitsem diye içim içimi yiyor. Yarın gider de olumsuz bir şey duyarsam keseyi göremezsem cok mu takarım kafama acaba. Siz kacıncı gün gitmiştiniz ilk kontrole? Ve hemen keseyi gördünüz mü?

Selam canım benim de gecikmemin 4. Günü. Test yapmadın mı?
İnternetten geçen Pazartesi sipariş verdim 5 adet hala gelmedi. 1 haftayı geçti. Ona güvenerek başka testte almamıştım. Dün eczaneye gittim kapalıydı. Yani hala test yapamadım. Ama var gibi hissediyorum. Benim 2. olacak nasipse.

İnternetten geçen Pazartesi sipariş verdim 5 adet hala gelmedi. 1 haftayı geçti. Ona güvenerek başka testte almamıştım. Dün eczaneye gittim kapalıydı. Yani hala test yapamadım. Ama var gibi hissediyorum. Benim 2. olacak nasipse.
Şu sıralar kargolar çok gecikiyor. İnsallah vardır canım 🙏🏼 Ben de dün evde test ile öğrendim arkasından da kan verdim. Bakalım insallah gercekten benimledir bebeğim

Şu sıralar kargolar çok gecikiyor. İnsallah vardır canım 🙏🏼 Ben de dün evde test ile öğrendim arkasından da kan verdim. Bakalım insallah gercekten benimledir bebeğim
İnşallah canım. Bende test yapabilirsem bayramdan önce kan testi yaptırmak istiyorum.

Yarın doktor randevum var kızlar, ama acaba cok mu erken biraz daha mı beklesem gitsem diye içim içimi yiyor. Yarın gider de olumsuz bir şey duyarsam keseyi göremezsem cok mu takarım kafama acaba. Siz kacıncı gün gitmiştiniz ilk kontrole? Ve hemen keseyi gördünüz mü?
Canım en azından için rahat olur aslında mantıklı olan beklemek ama çok zor biliyorum

Saol canim... sen yine soylen her defasında bide korkut onu ilk 3 ay cok onemli dusuk riski falan var de . Is falan yammamam gerk de . Zaten belli bir sureden sonra onlar alisiyo ve kendileri evi kirli gordukce yaoular. Ben hamileljk boyunca hic elime supurgeyi almadim hep kocam yapti sag olsun balkon falan yikardi camairlara yardim ederdi. Yaptırın yani biraz nazlanin ise yariyo

Gücümün yetmediği yerlere yardım isteyeceğim ama o kadar da yapamam ben galiba 🙈

Çünkü o da 12 saat çalışıyor çok yorgun geliyor eve.

Dün itibariyle dik süpürgeye geçtim zaten daha kolay oluyor 😀

X