2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kese içinde yuvarlak birşey olması lazım benim ultrason fotoğrafında yok Dr a da sormadım varmı diye sıkıntı yok dediğine göre yolk sac var demektir dedim bende irdelemedim.. Sen fotonu koysana Bi canım
tam 5+0 da gitmiştim ama var mı yok mu ben bilemedim

Eklentiler

• 734B4CDD-C853-4CDA-9D6C-E7DD69689E34.jpeg
    734B4CDD-C853-4CDA-9D6C-E7DD69689E34.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 52
En hareketli haftalar...Kese göründü mü,yolk mevcut mu,bulantim yok bulantim cok,kanama neden oldu,hala kalp atışı var mi,ikili tarama yaptırsam mi..Hepsi geçecek arkadaşlar.Ilk trimester zorlu ve soru işaretleri ile dolu oluyor.Hic merak etmeyin,mercimeklerimiz annelerine tutunacak,hersey su gibi akip gidecek...Veee 12.haftadan sonrası nasıl güzeldir,nasıl keyiflidir..Cinsiyet belli olmuştur alışverişler başlamıştır.Yaz sezonunun hamileliklerin ilk 4 ayına denk gelmiş olması da olumlu tarafı bence hamileligimizin.Ben her iki hamileligimin son 3 ayını Antalya yazında geçirmiş biri olarak pek merak ediyorum açıkçası kış hamileligi nasıl 😁Panik yapmadan hamileligimizin her gününü keyifle geçirelim inşallah

Merhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim. Allah nasip ederse 13 ocakta kendi dogum günümde bebeğimi kucagima alacam. Bugun keseyi de gördük biraz gec öğrendim ben. 4 nisan son adet tarihim. Rabbim hepimizin sag salim kucagimizi evlatlarimizla doldursun insallah
Hoşgeldin doğum günde hediyen süpermiş 😊

En hareketli haftalar...Kese göründü mü,yolk mevcut mu,bulantim yok bulantim cok,kanama neden oldu,hala kalp atışı var mi,ikili tarama yaptırsam mi..Hepsi geçecek arkadaşlar.Ilk trimester zorlu ve soru işaretleri ile dolu oluyor.Hic merak etmeyin,mercimeklerimiz annelerine tutunacak,hersey su gibi akip gidecek...Veee 12.haftadan sonrası nasıl güzeldir,nasıl keyiflidir..Cinsiyet belli olmuştur alışverişler başlamıştır.Yaz sezonunun hamileliklerin ilk 4 ayına denk gelmiş olması da olumlu tarafı bence hamileligimizin.Ben her iki hamileligimin son 3 ayını Antalya yazında geçirmiş biri olarak pek merak ediyorum açıkçası kış hamileligi nasıl 😁Panik yapmadan hamileligimizin her gününü keyifle geçirelim inşallah
Benim önceki doğumum nisan başındaydı süperdi. Bebekle kolayca hasta etmeden dışarıda gezmiştim şimdi ocak bebeği bakalım nasıl olacak

Hoşgeldin doğum günde hediyen süpermiş 😊
Canim ben bu agustos annesi olacaktım aslında ama kizimi 3 aylikken subat ayinda kaybettim. 3 ay ara verelim dedik, verdigimiz sure icinde oldu şükür.
Evet en guzel doğum günü hediyem olur insallah
Bu arada diger sayfalari okumadan hemen kendi durumumu yazdim. Kalp atisini duyan arkadaslar var mi aramizda acaba

Nu arada diger

X