- 17 Ağustos 2010
- 6.673
- 4.041
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.981
Kese içinde yuvarlak birşey olması lazım benim ultrason fotoğrafında yok Dr a da sormadım varmı diye sıkıntı yok dediğine göre yolk sac var demektir dedim bende irdelemedim.. Sen fotonu koysana Bi canımkızlar bu yolk kesesi nedir ultrason fotosunda var mı yok mu anlayabilirmisiniz? onu görürsek iyiye işaretmi ?
İğne günlük vuruluyor koruyuculuğuda günlüktür herhaldeİğne ne kadar süre koruyor acaba, benim iki doğum arasında beş yıl olacak biraz tedirginim. Keseyi de görmek için bayramdan sonra gideyim doktora diye düşünmüştüm ama bu konu kafamı kurcalıyor. Daha 4+1 bugün benim Keseyi dördüncü haftada göremeyiz değil mi
Yok.cnm daha duymadim 5.haftafa gtmistim bı hafta sonra gel dedi dah grmedm bende şimdi 6+3oldu bayramdan sonra giderim dedim bendeSen kalp atışı ı almışmıydın canım
Akıntı yı kalp atışı ile ilintileyecektim gerçi ne alakaysaYok.cnm daha duymadim 5.haftafa gtmistim bı hafta sonra gel dedi dah grmedm bende şimdi 6+3oldu bayramdan sonra giderim dedim bende
Bana da doktor aynısını dedi keseyi gördük gayet iyi boyutu yapısı falan dedi bı sıkıntı yok.dedi kalp.atisina gtcem bende inş bı problem.cikmaz hiçbirimizdeKese içinde yuvarlak birşey olması lazım benim ultrason fotoğrafında yok Dr a da sormadım varmı diye sıkıntı yok dediğine göre yolk sac var demektir dedim bende irdelemedim.. Sen fotonu koysana Bi canım
Doktorun bana verdiği fotoğrafta da gözükmüyor ama doktor bak burda yüzük gibi bişey var yolk saç görünmeye başlamış demişti. İnternetten okuduğum kadarıyla yolk saç varsa boş gebelik olma ihtimali kalmıyomuş.kızlar bu yolk kesesi nedir ultrason fotosunda var mı yok mu anlayabilirmisiniz? onu görürsek iyiye işaretmi ?
Ben 4+5 et normal ultrasonda göremedim canım ama vajinal görünebilir.İğne ne kadar süre koruyor acaba, benim iki doğum arasında beş yıl olacak biraz tedirginim. Keseyi de görmek için bayramdan sonra gideyim doktora diye düşünmüştüm ama bu konu kafamı kurcalıyor. Daha 4+1 bugün benim Keseyi dördüncü haftada göremeyiz değil mi
Benim daha önceki gebeliğimde yolk sac görünmüştü ama sonraki haftalarda kalp atışı olmadı sonrada boş gebelik dediler kürtajla aldılar canım.Doktorun bana verdiği fotoğrafta da gözükmüyor ama doktor bak burda yüzük gibi bişey var yolk saç görünmeye başlamış demişti. İnternetten okuduğum kadarıyla yolk saç varsa boş gebelik olma ihtimali kalmıyomuş.
Ben de cuma 4+5 oluyor gitsem mi diye geçiriyordum içimden, sağolasın canım biraz daha sabredeyim en iyisiBen 4+5 et normal ultrasonda göremedim canım ama vajinal görünebilir.
kan sulandirici canim pihtilasmaya karsi kullaniliyor. Ben coraspin degil ama bebek aspirini kullaniyorumKızlar coraspini herkes mi kullanıyor ben diğer gebeliğimde kullanmadım bunda kullan dedi doktor Ne için veriliyor
Yolk sac plesanta oluşana kadar bebeği besleyen şey canımkızlar bu yolk kesesi nedir ultrason fotosunda var mı yok mu anlayabilirmisiniz? onu görürsek iyiye işaretmi ?
Ben 4+4 de gitmiştim ben de nokta gibi gözüktü yolk kesesi normal sanırım o tarihe göreYolk sac plesanta oluşana kadar bebeği besleyen şey canım
Valla benim bildiğim yok ama yüksek tansiyonum var ondan mı acaba?bende pıhtılaşma olduğu için kullanıyorm hem iğne hem coraspin ama sna neden verdi bilemedim varmı pıhtılaşma cnm?
Bana neden verdi acaba tansiyonla bağlantısı varmıkikan sulandirici canim pihtilasmaya karsi kullaniliyor. Ben coraspin degil ama bebek aspirini kullaniyorum
Rica ederim canım vajinal olmak istemiyorsan biraz daha bekle bence deBen de cuma 4+5 oluyor gitsem mi diye geçiriyordum içimden, sağolasın canım biraz daha sabredeyim en iyisi
bilmiyorumki canimBana neden verdi acaba tansiyonla bağlantısı varmıki
Yaaa geçmiş olsun. İnşallah bu sefer sağlıcakla gelirBenim daha önceki gebeliğimde yolk sac görünmüştü ama sonraki haftalarda kalp atışı olmadı sonrada boş gebelik dediler kürtajla aldılar canım.
Tansiyon yükselince bebeğe yeterli kan akımı olmaz o yüzden veriyorlar iğneyi canımBana neden verdi acaba tansiyonla bağlantısı varmıki