2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar bu yolk kesesi nedir ultrason fotosunda var mı yok mu anlayabilirmisiniz? onu görürsek iyiye işaretmi ?
Kese içinde yuvarlak birşey olması lazım benim ultrason fotoğrafında yok Dr a da sormadım varmı diye sıkıntı yok dediğine göre yolk sac var demektir dedim bende irdelemedim.. Sen fotonu koysana Bi canım

İğne günlük vuruluyor koruyuculuğuda günlüktür herhalde

Kese içinde yuvarlak birşey olması lazım benim ultrason fotoğrafında yok Dr a da sormadım varmı diye sıkıntı yok dediğine göre yolk sac var demektir dedim bende irdelemedim.. Sen fotonu koysana Bi canım
Bana da doktor aynısını dedi keseyi gördük gayet iyi boyutu yapısı falan dedi bı sıkıntı yok.dedi kalp.atisina gtcem bende inş bı problem.cikmaz hiçbirimizde

kızlar bu yolk kesesi nedir ultrason fotosunda var mı yok mu anlayabilirmisiniz? onu görürsek iyiye işaretmi ?
Doktorun bana verdiği fotoğrafta da gözükmüyor ama doktor bak burda yüzük gibi bişey var yolk saç görünmeye başlamış demişti. İnternetten okuduğum kadarıyla yolk saç varsa boş gebelik olma ihtimali kalmıyomuş.

Ben 4+5 et normal ultrasonda göremedim canım ama vajinal görünebilir.

Benim daha önceki gebeliğimde yolk sac görünmüştü ama sonraki haftalarda kalp atışı olmadı sonrada boş gebelik dediler kürtajla aldılar canım.

Selam güzel anne adaylarım nasılsınız? İlk gebeliğimde pamuk gibi bir insan olmuştum bu sefer çok sinirli birine dönüştüm ya kızımda inadına yapar gibi bugün resmen aç dolaştı akşamda ne kadar nefret ettiğim bir yöntem olsa da çizgifilmle yarım kase yedi uyudu vicdan azabından ölcem

Merhaba kızlar

Konuyu başından beri takip ediyorum ama kalp atımını duyunca mesaj yazmak istedim. Hoş daha duyamadım ama yine de artık yazmak istedim. Sata göre 7+3 bugün. Ne yazıkki covid19 nedeniyle ultrasona almadılar klinikte. Başka bir doktora randevu almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…