- 16 Kasım 2011
- 1.539
- 1.754
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.921
Kesinlikle yani 9 ay gecti su don gunler gecmiyor sancimda yok bebek girmis kanala ama yinede.mideme yakin hissediyorum boyle poposu midesi fln cikiyor gibi geriliyor onun disinda hicbirsey yok nasil olcak bilemiyorumİnşallah öyledir ya evet. 4 gözle bekliyorum artık. Hazir olda bu şekilde beklemek de zormuş
Evet 9 ayi da nasil geçirdik suan geriye dönüp bakinca coook uzun geliyor süreç gerçekten. Arada kasilmalar ve garip sancilar var ama neye yarar. Günlerdir bu durumdan yakinıyoruzKesinlikle yani 9 ay gecti su don gunler gecmiyor sancimda yok bebek girmis kanala ama yinede.mideme yakin hissediyorum boyle poposu midesi fln cikiyor gibi geriliyor onun disinda hicbirsey yok nasil olcak bilemiyorum
Amin İnşallahAllah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş bende çok stres yapıyordum salı olacak doğum nsl olur ne olur derken dün sancılar yüzünden gittim direk aldılar doğuma bir yandan iyi oldu bekleme stresinden kurtuldum bir yandan da niyeyse çok panik oldum aniden hadi doğuma denince yas konusunda cok haklisin ilk dogum 31 yasindaydim ikiz olmasina ragmen bu kdr zorlamadi beni şimdi 33 yaşındayım mahvoldum resmen bitik haldeyim doğumda zor toparlanmasida hamileligide ileri yaşların
Hayır kuzum günde verdiğin 3-4kez mama ile mama kilosu oluşmaz.emdiğinde sakinleşiyorsa ve kısa sürede olsa sakin duruyorsa sütünde yeterlidir.sütün artması için bestlac damlayı dene kuzum,doktoruna danış tabi önce ama eczacınada sorabilirsin.stres en büyük düşmanı süt olayının.rahat ve ralax olursan sütün bolca gelir.Şimdi kontrole gidince doktora bebek kilo almışsa eğer süt yetiyor demek midir? Ben arada çünkü üç dört kez mama da veriyorum 45cc kadar. Mamadan dolayı mı kilo almıştır yoksa sütten mi bunu bilmek isterdim. Sütüm de keşke artsa, benim de göğsüm ağrısa..
Bendede doğum sonrası tansiyon yüksek.Merhaba adalat 30 mg kullanıyorum günde 2 tane. Ona rağmen 14/9 larda. Doktor yavaş yavaş düşeceğini söylüuor. Brnim bayağı yükselmişti. Ama ben ölçmeden anlayamıyorum. Belirti vermiyor yani
Var var gözün aydın olsun.Kizlar lutfen cevapp??? Hamilelik varmi 5. Dakika da bu sonuc cikti adetim 18'ine.
Ben saat başı emziriyorum uyanmazsa uyandırıyor, sütüm böylece arttı çok şükür. Önce emzirme aralığını kısaltın mamaya ihtiyaç duymuyacaksınız eminimMrb kızlar. Mama ile ilgili bişey soracağım size.emziriyorum 2 saatte bazen de bebeğin uyanmasına bağlı 1 saatte oluyor bu .sizler uyanmasini mı bekliyorsunuz yda uyandiriyomusunuz emzirmek için yanı ne aralıklar ile emzirme ve mama veriyorsunuz.doktorumuz emzir doymazsa mama demişti günde 4 defa mama veriyorum 60cc ile 30 arası değişiyor. Birden süt sağma makinası kaçıncı aya kadar kullanılır almadım ama almak istiyorum sütümu sağıp vermeyi denim birde emmesi mi ağır acaba diyorum sıkınca süt geliyor tabi yağlı süt değil gri kirli sütüm maalesef.
Öyle yapmama rağmen yetmiyor sütümBen saat başı emziriyorum uyanmazsa uyandırıyor, sütüm böylece arttı çok şükür. Önce emzirme aralığını kısaltın mamaya ihtiyaç duymuyacaksınız eminim
Ayy Allah razı olsun canımmm o kadar mutlu ettiniz ki beni günüm geçince kan vereceğim bakalımVar var gözün aydın olsun.
Ama tabiki sağlıklı bir gebelik mi ,bunu doktorun belirli haftaya gelince söyler.
Benimde aynı bu şekilde çıkmıştı ikisindede.
İnşAllah herşey yolunda gider canım
Var gibi gözüküyor bi kac gune daha jet olur insallah vardirnv esaglikli bi gebeliktie hayirlisi olsun ama bence yarn direkt kan testi yaptir ya da doktora git canimKizlar lutfen cevapp??? Hamilelik varmi 5. Dakika da bu sonuc cikti adetim 18'ine.
Cnm benim doktorum 3 durumdan biri olursa gel demişti1 nişan gelmesi 2 su gelmesi 3 10 dkda bir olan düzenli kasılmalar. Benim kasılmalarım hastaneye gitmeden önceki son 4 saatte 5 dakkada bir falandı öyle gitmiştim ve gittiğimde 3-4 cm açıklık var doğum başlamış demişlerdi. Ağrı da evet dediğin gibi gaz sancısı gibiydi. Düzenliyse git derim yani.Selam kizlar dun gece 1 denn4 bucuga kadar hafif sancilarim vardi kasilma uygulamasi hastaneye gidin diyodu ama ben dusa girdiktej sonra hafifledi ve uyumusum simdi yine vurdu bu sefer daha siddetli prograk yibe hastaneye gidin diyor ama hep bi emin olamama var sanki tuvalete çok sıkışıkmışım da veyanishal olmusum ama yapamiyomusum gibi gelip gelip giden bi agri ben hastaneye ne kdr gec gidersek o kdr iyi kafasindayim. Cunku nişanim gelmedi nişan gelmeden gitmek mantikli mi bilemiyorum tecrubeli anneler bi akil fikir verin bana
Canım ben nerdeyse düzenli sancı çekmeme rağmen nst’de sancım düzensiz ve yetersizdi. Gittiğimde açıklığım 2 cmdi. Ve sabaha kadar sancım devam etti açıklığım 3 cm oldu. Dayanamayacak gibiysen git sancılar 3 dk’da 1 geliyorsa da gidebilirsin. Zaten 3 dk da 1 gelen sancılar kıvrandırıyorSelam kizlar dun gece 1 denn4 bucuga kadar hafif sancilarim vardi kasilma uygulamasi hastaneye gidin diyodu ama ben dusa girdiktej sonra hafifledi ve uyumusum simdi yine vurdu bu sefer daha siddetli prograk yibe hastaneye gidin diyor ama hep bi emin olamama var sanki tuvalete çok sıkışıkmışım da veyanishal olmusum ama yapamiyomusum gibi gelip gelip giden bi agri ben hastaneye ne kdr gec gidersek o kdr iyi kafasindayim. Cunku nişanim gelmedi nişan gelmeden gitmek mantikli mi bilemiyorum tecrubeli anneler bi akil fikir verin bana
Benim kullandigim lansinoh elektirikli tekli olan. Şuanda memnunum. Ben ebebek indiriminden almıştım 360 tlydi. İkili alsaymisim keşke diyorum, çünkü hem birini sağlarken diğer gogsumden süt geliyo hem de zamandan tasarrufHangi marka önerirsin peki.birde mama kaç defa kaclik veriyorsunuz?
Sanırım goguslerle alakalı benimCanım bende de oluyor şekerim düşünce oluyor o yüzden sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum hatta açlığımı hisstmesemde yiyorum bende mastit yada göğüs ucu yarası yok yani onunla alaklı değil belki seninde şekerin düşüyor olabilir ama mastittede titreme oluyor iyi takip etmek lazım