2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar selam, buraya epeydir bakamadım. Eski mermitoloji ben Doğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün minnoşları 4 mayısta kendi sancılarımla 10 saatlik sancı sonucu doğum yaptım. 6-7 cm açıklıkta epidural aldım. O yüzden doğumdan önceki son 1,5 saatim çok rahat geçti, bilginiz olsun, almayı düşünen varsa alsın çok iyi oldu nefes aldım rahatladım epiduralle diyebilirim. Kesi olmadı biraz yırtık var 3-4 estetik dikiş attı doktorum. Onlar da iyileşiyor şükür.
Kızım bugün 12 günlük. Çiş kaka gaz meme yıkama uyutma uyutamama ağlama döngüsüne girdik 40 ından sonra herşey daha güzel olacakmış öyle diyolar onu bekliyoruz. Ama bugünlerin de tadı başkaymış o yüzden onun zevkine de varmaya çalışıyorum zor da olsa. Hepinize sevgiler
Ben sürdüm cnm memeye de ama kahverengi kısma sütmedim hiç. Oralara da hindistancevizi yağı sürmüştüm.
Aynı şey bizim bebekte de var, pul pul dökülme. Doktor kontrolüne goturdigumuzde sordum mustela losyon sürsem olur mu hocam diye, hiç gerek yok bişey sürme,.onlar katkılı dedi.
Benim kızımda da oldu soyulma gibi, bizim doktorumuz losyon kullanabilirsin dedi iki günde de baya etkili oldu cnm bilgin olsun. Ama bizim soyulma belki çok daha fazladır ondan kullan demiştir bize doktorumuz, inşallah geçer bir an önce soyulmalar.
Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, büyük bi korku yaşamışsınız, bundan sonra hiç olmaz umarım, Allahım sağlık versin
Kızlar bebişleri kaç saat arayla besliyorsunuz?
2 bilemedin 2,5 saatte bir. Ama arada ağlarsa yarım saat geçmişse bile besliyorum. Tabi bu ağlamalar gazdan da oluyo ama alırsa memeyi veriyorum biraz da gaz masajı yapıyorum öyle durumlarda
Bizim de öyle cnm her gaz çıkarma denemesinde çıkmıyor maalesef ama yine de sıvazlamak lazımmış.

Hangi marka önerirsin peki.birde mama kaç defa kaclik veriyorsunuz?

Merhaba adalat 30 mg kullanıyorum günde 2 tane. Ona rağmen 14/9 larda. Doktor yavaş yavaş düşeceğini söylüuor. Brnim bayağı yükselmişti. Ama ben ölçmeden anlayamıyorum. Belirti vermiyor yani
Sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Size de geçmiş olsun. Bana da aynı ilacı başladılar. İnşallah en kısa zamanda atlatırız. Size bu süreçle ilgili bir bilgi verdi mi doktorunuz.

İsim konusuna hala karar veremedik Ya ben söylemiştim yanına isim bakıyoruz diye birisi aynı ismi koyacakmış akraba bizden duyup böyle bişeyi yapmakta hoş mu

Arkadaşlar merhaba, aranizda doğumuna yakın süreçte rahmine ince sivri uçlu bisey batar gibi bir sanci hisseden olmuş muydu. Zaman zaman bir kez oluyordu, ancak bugun biraz daha sık oluyor, son bir saatte bir kac kez oldu. Anlık saplanıyor ve geçiyor. Fikri olan var mi acaba açılma belirtisi vs olabilir mi. 40 +2 yim bu arada.

Sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Size de geçmiş olsun. Bana da aynı ilacı başladılar. İnşallah en kısa zamanda atlatırız. Size bu süreçle ilgili bir bilgi verdi mi doktorunuz.
Ben doğumdan sonra bi gece hastanede yattım. Doktor eklampsi olabilir falan dedi. Kan tahlilleri idrar tahlili yaptı. Sonuçlar iyi çıktı. Tansiyonumun 15/9 olması bile çok da kötü değil dedi. Yavaş yavaş düşecek dedi. 40 ın çıkana kadar dikkat etmelisin dedi. Ancak düzene girermiş. Bir de tansiyon ilacının anında düşürmesini beklemeyiz dedi. Yavaş yavaş düşmesini bekleriz dedi. Bende aşırı ödem olmuştu bir de. Hamileliğimde olmayan ödem doğumdan sonra oldu. Hastaneye yatınca serum falan taktılar öyle attım ödemi

Benimde ödemim çok olmuştu. Bu hafta atıyorum biraz biraz. İnşallah hemen geçer gider ve tekrar olmaz.

Merhaba canim bende de oluyor igne batmasi gibi bende acilmada boyle mi oluyor acaba hic bilmiyorim umarim acilma belirtisidir baslasin artik dogumlarimiz

Üzüldüm ama sonuca bak bence cnm, şükür ki şimdi sağlıklısınız. Baya zor olmuş doğum sürecin ama zaman herşeyin ilacı, kendini üzmemeye çalış ki daha hızlı toparlanın
Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım spinal anestezi ile 2970 gr 48 cm doğdu şükür ikimizde ıyiyiz darısı henüz dogmamis olanlara
Gözün aydın :) sağlıkla sıhhatle büyüsün mimik

Canım bende de oluyor şekerim düşünce oluyor o yüzden sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum hatta açlığımı hisstmesemde yiyorum bende mastit yada göğüs ucu yarası yok yani onunla alaklı değil belki seninde şekerin düşüyor olabilir ama mastittede titreme oluyor iyi takip etmek lazım

Geçmiş olsun canım gerçekten çok zor şeyler atlatmışsın ama şükür ki bebeğinde sende sagliklisiniz iyisiniz gözün aydın olsun

Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş bende çok stres yapıyordum salı olacak doğum nsl olur ne olur derken dün sancılar yüzünden gittim direk aldılar doğuma bir yandan iyi oldu bekleme stresinden kurtuldum bir yandan da niyeyse çok panik oldum aniden hadi doğuma denince yas konusunda cok haklisin ilk dogum 31 yasindaydim ikiz olmasina ragmen bu kdr zorlamadi beni şimdi 33 yaşındayım mahvoldum resmen bitik haldeyim doğumda zor toparlanmasida hamileligide ileri yaşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…