2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar işitme testi ve sarılık için çocuk hastalıkları polikliniğinden mi randevu alınıyor?
Bizim İşitme testini doğumdan sonra ertesi gün odaya gelen bir odyometrist yapmıştı. Sarılık için de saglikocaginda hemşire baktı. Sonra 1. hafta kontrolü için çocuk doktoruna gittiğimizde o da baktı sarılıği var mı diye.

Kizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?

Kizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?
Gaz damlasi mi bu bahsettiğin. Bizim çocuk doktorumiz 1. Aydan sonra verecekmiş gaz damlasi

Sağlık ocağının verdiğini kendime bile kullanmadan geri verdim onların içerikleri temiz değil temiz içerikli D vitamini takviyeleri bunlar 😊

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-17-13-12-02-663_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-05-17-13-12-02-663_com.instagram.android.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 51
Selam kizlar dun gece 1 denn4 bucuga kadar hafif sancilarim vardi kasilma uygulamasi hastaneye gidin diyodu ama ben dusa girdiktej sonra hafifledi ve uyumusum simdi yine vurdu bu sefer daha siddetli prograk yibe hastaneye gidin diyor ama hep bi emin olamama var sanki tuvalete çok sıkışıkmışım da veyanishal olmusum ama yapamiyomusum gibi gelip gelip giden bi agri ben hastaneye ne kdr gec gidersek o kdr iyi kafasindayim. Cunku nişanim gelmedi nişan gelmeden gitmek mantikli mi bilemiyorum tecrubeli anneler bi akil fikir verin bana
Nasıl oldun gittin mi hastaneye benimde 10'da kontrolüm vardı nst'de sancılar çıktı düzenli ama şiddeti çok değil muayenede de 1cm açıklığım vardı doktor doğum başlamış kendini takip et sancıların sıklastiginda gelirsin bebegin durumu iyi evde beklemeye müsait dedi şimdi ara ara vuruyor sancılarım hafifte kanamam başladı bunun olacağını soylemisti zaten PCR testinide verdim hayırlısıyla kucagimiza alırız İnşallah 🤲

Nasıl oldun gittin mi hastaneye benimde 10'da kontrolüm vardı nst'de sancılar çıktı düzenli ama şiddeti çok değil muayenede de 1cm açıklığım vardı doktor doğum başlamış kendini takip et sancıların sıklastiginda gelirsin bebegin durumu iyi evde beklemeye müsait dedi şimdi ara ara vuruyor sancılarım hafifte kanamam başladı bunun olacağını soylemisti zaten PCR testinide verdim hayırlısıyla kucagimiza alırız İnşallah 🤲
Yaaa hadii geliyo demekki. Bnde yalancı sancı bile yok daha 😅 hadi bir avazda inşallahh 😍😍

Bizim İşitme testini doğumdan sonra ertesi gün odaya gelen bir odyometrist yapmıştı. Sarılık için de saglikocaginda hemşire baktı. Sonra 1. hafta kontrolü için çocuk doktoruna gittiğimizde o da baktı sarılıği var mı diye.
çok teşekkür ederim bize yapılmadı hastanede. Annemin yanındayım aile hekimliği farklı bir ilde kaldı o sebeple

Evet canım iyi bir marka o.

Bizim doktor da başka damla önerdi, sağlık ocaklarının ücretsiz verdiğinde paraben var dedi. 🤷🏻‍♀️

Yaaa hadii geliyo demekki. Bnde yalancı sancı bile yok daha 😅 hadi bir avazda inşallahh 😍😍
İnşallah 😊 benim bir haftadır hep yalancı sancılarım oluyordu her seferinde hevesim kursağımda kaliyordu bu sefer hayırlısıyla doğum olsun artık diyorum yalancı sancılar da yoruyor bugün 3450gr çıktı zaten kilosu daha da fazla büyümesin ben 3 kiloya razıyım kızım 2980gr doğmuştu 😊
Kizimdayken hiç yalancı sancım olmamıştı birden kalcamdan ve belimden vuran kivrandiran sancım başlamıştı yalancı sancı olmadan da doğum başlayabiliyor yani 😊
Öylesi daha güzeldi benim için ikinci hamilelikte rahim daha aşağıda olduğu için yalancı sancilar daha sık görülür dedi doktorum

Merhaba kizlar. 40. haftadayim yalanci sancilar yavaş yavaş basladi bacaklarimda kasiklarimda adet agrisi gibi oluyor. Ama daha kanala tam girmemis bebek. 2 haftadir özellikle ahududu cayi ananas hurma bol bol yiyorum yuruyus yapiyorum ama ne yaparsam yapiyim dogal akisinda gidiyor galiba dogumda hersey

Bizim doktor da başka damla önerdi, sağlık ocaklarının ücretsiz verdiğinde paraben var dedi. 🤷🏻‍♀️
Siz başladınız mı D vitaminine. Biz 2-3 gündür kullanıyoruz. Doktorun dediğini aldık. Bu arada işitme testini yaptıramadık bugün. Bizim küçük hanım bir türlü uyumadı. Aleti taktığı an uyandı. Haftasonu tekrar gideceğiz. Pek ümitli değilim yapamayacağız sanırım🙈

X