2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim doktor da başka damla önerdi, sağlık ocaklarının ücretsiz verdiğinde paraben var dedi.
Yani bilmesek kullanicaz yazık günah ya bana hamileyken de vermişlerdi aynı dviti saglikocagindan, ama ben calcimax d içtigim için hiç kullanmamıştım.

Başladık, 3 gündür veriyorum. Hemen başlayın demişti. İşitme testi bizim haftaya Pazartesi, inşallah bizimki durur

Evet cnm onlarda az da olsa katki maddesi var .ben de wellcare 400 aldim ocean da katkisizdir.bu d vitaminlerini ne zaman kullanmaya baslayacagiz.saglik ocagindaki Hemsire hemen dedi ama kafama takildi.

Bu arada sariligimiz arttigi icin mamaya basladik ,kasik ve siringayla olcak is degil,biberon verdim mecbur.sariligimiz bayagi azaldi.biberon verince memeyi az almaya basladi.nasil bir donguye girdik saka gibi.versen bir dert vermesen ayri dert...

Kızlar bebegin doyduğunu nsl anlayacağım sürekli memede sütüm yetersiz gibi ama gazida var emdikçe alttan dirt dirt çıkarıyor çünkü gazdan mı emiyor açlıktan mi bilmiyorum zaten bugün daha 3. Günümüz ne yapacagimi şaşırdım göğüslerim yara oldu sürekli memede durmak istiyor

Idrar ve diski durumu nasil ?

Yani bilmesek kullanicaz yazık günah ya bana hamileyken de vermişlerdi aynı dviti saglikocagindan, ama ben calcimax d içtigim için hiç kullanmamıştım.
Kızımda ki çocuk doktoru da onun içindeki parabne miktarı çok çok düşük bi zararı olmaz kullanın dedi

Süt arttırmak için çok emiyor canım. Bi kaç güne sütün artar bebek de daha aralıklı emer inşallah benim de öyle 3-4 gün nerdeyse hiç memeden ayrılmak istemedi sonra bi gün bi kalktım göğüslerim davul gibi şişmiş, sütüm çoğalmış. Sonra bebek daha aralıklı emmeye başladı. Sonraki süreçte kilo alımı da iyi diye doktor emme aralığını açalım artık dedi

Kızlar doğumdan kaç gün sonra çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Doğumdan sonra çocuk doktoru hastane seçmek hiç aklıma gelmedi açıkcası.
Sağlık ocağı dediğiniz aile hekimi mi oluyor?

Doğumdan sonra çocuk doktoru odaya geliyor zaten kontrole. Ardından 3 günlükken kontrole istiyor. Biz odaya gelen doktora randevu aldık. İstediğin doktora götürebilirsin tabi. Sonra 15 günlük olduğunda bir daha çağırdı bizi . Bu hafta bir daha gideceğiz. Sağlık ocağı topuk kanı alıyor. Kilo ölçümü falan yapıyor. Ardından da aylık aşılar iiin çağırıyor.

Genelde hastaneden yönlendiriyorlar canım şu gün kontrole gelin diye. Bizde doğumda muayeneye gelen doktora hemen 3 gün sonrasına randevu açmışlar

Kızımda ki çocuk doktoru da onun içindeki parabne miktarı çok çok düşük bi zararı olmaz kullanın dedi
Herkesin kendi düşüncesi her doktorda başka türlü yönlendiriyor ama katkı maddesi içermeyen bir alternatif varsa şahsen onu kullanmayi tercih ederim sağlık ocaklarının verdiği damlada paraben veya bha denilen bir madde var verdikleri kan ilaçlarında da genelde glikoz bulunuyor, şampuanıni bile katkısız kullanmaya dikkat ederken direk vücuda giren bir ürünün temiz içerikli olmasi gerekiyor bence ben biraz fazla dikkat ediyorum bu konulara ondan da olabilir kendi kullandığım temizlik ürünleri olsun kozmatik ürünleri olsun hayvanlar üzerinde test edilmeyen katkısız ürünler tercihim inanın fiyat olarakta öyle aman aman fark yok

Kızlar bebeği akşam saatlerinde banyo yaptirirsak hastalanır mi. Açıkçası gece iyi uyuması için akşam saatlerinde yapmak istiyorum ama yine de korkuyorum hasta olur mu acaba diye? Siz ne zaman yaptiriyosunuz

Canım ben yazıyorum ara ara, hatta sana da yazmıştım galiba bir mesajına.

2 Mayıs’ta doğum yaptım, Doğumdan sonra bebeğim bir hafta yenidoğan yoğun bakımda kaldı, bir haftadır yanımızda.
Nerdeyse hiç uyumuyor diyebilirim, ilk bebeğim gibi değil bu yaramaz hep ağlıyor kucak istiyor meme istiyor gazı var ama çıkaramıyor, hep bi ıkınma halinde.

Eşimle çocukların ikisine yetişecez diye bir haftada pert olduk
Destek de yok, tek başımıza idare etmeye çalışıyoruz.

Sen nasılsın, doğum yaptın mı
Sen bana devlette doğumu sormuştun diye hatırlıyorum ama lohusa kafa yanlış da hatırlıyor olabilirim

Kızlar bugün işitme testinde iki kulak da kaldı.
Bizim gibi geçemeyen var mı
Haftaya tekrar gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…