- 19 Kasım 2018
- 4.090
- 6.959
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.961
Yani bilmesek kullanicaz yazık günah yaBizim doktor da başka damla önerdi, sağlık ocaklarının ücretsiz verdiğinde paraben var dedi.
Başladık, 3 gündür veriyorum. Hemen başlayın demişti. İşitme testi bizim haftaya Pazartesi, inşallah bizimki dururSiz başladınız mı D vitaminine. Biz 2-3 gündür kullanıyoruz. Doktorun dediğini aldık. Bu arada işitme testini yaptıramadık bugün. Bizim küçük hanım bir türlü uyumadı. Aleti taktığı an uyandı. Haftasonu tekrar gideceğiz. Pek ümitli değilim yapamayacağız sanırım
Evet cnm onlarda az da olsa katki maddesi var .ben de wellcare 400 aldim ocean da katkisizdir.bu d vitaminlerini ne zaman kullanmaya baslayacagiz.saglik ocagindaki Hemsire hemen dedi ama kafama takildi.Kizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?
Hayirli olsun cnm bebeginBaşladık, 3 gündür veriyorum. Hemen başlayın demişti. İşitme testi bizim haftaya Pazartesi, inşallah bizimki durur
Sağol canım.Hayirli olsun cnm bebegind vitaminine basladin dimi yanlis olmasin,kan ilaci 4.aydan sonraydi sanirim.
Allah yardımcın olsun. En kolay yoldan yavrunu kucağına alırsın inşallahhhKızlar bana dua edin tansıyon 15/10 cıktıgım ıcın Dr suni sancıyla dogum baslatıcak hastaneye yatıcsm bırazdan umarım normal cabucak bir dogum olur
Idrar ve diski durumu nasil ?Kızlar bebegin doyduğunu nsl anlayacağım sürekli memede sütüm yetersiz gibi ama gazida var emdikçe alttan dirt dirt çıkarıyor çünkü gazdan mı emiyor açlıktan mi bilmiyorum zaten bugün daha 3. Günümüz ne yapacagimi şaşırdım göğüslerim yara oldu sürekli memede durmak istiyor
Kızımda ki çocuk doktoru da onun içindeki parabne miktarı çok çok düşük bi zararı olmaz kullanın dediYani bilmesek kullanicaz yazık günah yabana hamileyken de vermişlerdi aynı dviti saglikocagindan, ama ben calcimax d içtigim için hiç kullanmamıştım.
Süt arttırmak için çok emiyor canım. Bi kaç güne sütün artar bebek de daha aralıklı emer inşallahKızlar bebegin doyduğunu nsl anlayacağım sürekli memede sütüm yetersiz gibi ama gazida var emdikçe alttan dirt dirt çıkarıyor çünkü gazdan mı emiyor açlıktan mi bilmiyorum zaten bugün daha 3. Günümüz ne yapacagimi şaşırdım göğüslerim yara oldu sürekli memede durmak istiyor
Gece 2 kere kakali bez değiştirdik 1 kezde sadece çiş yapmistiIdrar ve diski durumu nasil ?
Doğumdan sonra çocuk doktoru odaya geliyor zaten kontrole. Ardından 3 günlükken kontrole istiyor. Biz odaya gelen doktora randevu aldık. İstediğin doktora götürebilirsin tabi. Sonra 15 günlük olduğunda bir daha çağırdı bizi . Bu hafta bir daha gideceğiz. Sağlık ocağı topuk kanı alıyor. Kilo ölçümü falan yapıyor. Ardından da aylık aşılar iiin çağırıyor.Kızlar doğumdan kaç gün sonra çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Doğumdan sonra çocuk doktoru hastane seçmek hiç aklıma gelmedi açıkcası.
Sağlık ocağı dediğiniz aile hekimi mi oluyor?
Genelde hastaneden yönlendiriyorlar canım şu gün kontrole gelin diye. Bizde doğumda muayeneye gelen doktora hemen 3 gün sonrasına randevu açmışlarKızlar doğumdan kaç gün sonra çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Doğumdan sonra çocuk doktoru hastane seçmek hiç aklıma gelmedi açıkcası.
Sağlık ocağı dediğiniz aile hekimi mi oluyor?
Karni doymasa kaka yapamaz en az iki uc kez kaka yapiyorsa doyuyordur, bazi bebekler emzik gibi kullaniyor anneyi oylede olabilir benim kizcede uyanik zamanlarinda memede kalmak istiyor hep emmesede agzinda tutuyor oyleGece 2 kere kakali bez değiştirdik 1 kezde sadece çiş yapmisti
Herkesin kendi düşüncesi her doktorda başka türlü yönlendiriyor ama katkı maddesi içermeyen bir alternatif varsa şahsen onu kullanmayi tercih ederim sağlık ocaklarının verdiği damlada paraben veya bha denilen bir madde var verdikleri kan ilaçlarında da genelde glikoz bulunuyor, şampuanıni bile katkısız kullanmaya dikkat ederken direk vücuda giren bir ürünün temiz içerikli olmasi gerekiyor bence ben biraz fazla dikkat ediyorum bu konulara ondan da olabilir kendi kullandığım temizlik ürünleri olsun kozmatik ürünleri olsun hayvanlar üzerinde test edilmeyen katkısız ürünler tercihim inanın fiyat olarakta öyle aman aman fark yokKızımda ki çocuk doktoru da onun içindeki parabne miktarı çok çok düşük bi zararı olmaz kullanın dedi
Canım ben yazıyorum ara ara, hatta sana da yazmıştım galiba bir mesajına.KirazHanim atanamayanogretmen @KeriminHilali @Spring05 Delirtiyor
Kizlar sizde durumlar nasıl bir gittiniz özele sesiniz çıkmıyor. Merak ettim sizleri. Birde Bingöl deki arkadaş vardı nicki değiştirmiş galiba