2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende bursa sehir de doğum yaptım sanırım bende bir daha oranın dohumhanesini gormek istemiyorum. Hoş esimde gormek istemiyor. Sabah 5 te doğum yaptım eşim bebeği akşam 7 de 10 dk gördü.

Bizim başladı bile ikinci günden geceleri iki üç saat uyumuyor gaz sancısından. Deli gibi gaz atıyor ama rahatlama da yok hiç anlamadım. Ben başladım biogaia ya. Henüz faydası olmadı ama.

Canım o sertlik ler çok ağrı veriyor solgar lesitin alsana. Sağmak da daha kolay olur

Aynen canım. Dün gece mama verdim yatmadan. Bir deneyeyim naısl uyuyacak diye ama değişen bişey olmadı aksine mama uuzn süre tokluk verdi sabah bile emmedi ya. Pişman oldum verdiğime. Gece yine iki üç saat uyumadı gazdan.
Ü

Şimdi kontrole gidince doktora bebek kilo almışsa eğer süt yetiyor demek midir? Ben arada çünkü üç dört kez mama da veriyorum 45cc kadar. Mamadan dolayı mı kilo almıştır yoksa sütten mi bunu bilmek isterdim. Sütüm de keşke artsa, benim de göğsüm ağrısa..

12. Günden bildiriyorum. Beni biraz lohusalık sendromu vurdu Elif Safak'in siyah süt'ünü alıp okuycam. Başka lohusalikla ilgili bildiğiniz ve önereceğiniz bir kitap var mı?

evet bana olmuştu mastitden kaynaklı göğüslerini kontrol et ve sürekli boşalt. geçer inş

Merhaba. Benimde tansiyon problemim var. İlaç başladılar. Ense ağrınız oldu mu bu arada ilaç başladılar mı genelde yüksek mi nprmal mi birde
Merhaba adalat 30 mg kullanıyorum günde 2 tane. Ona rağmen 14/9 larda. Doktor yavaş yavaş düşeceğini söylüuor. Brnim bayağı yükselmişti. Ama ben ölçmeden anlayamıyorum. Belirti vermiyor yani

Mrb kızlar. Mama ile ilgili bişey soracağım size.emziriyorum 2 saatte bazen de bebeğin uyanmasına bağlı 1 saatte oluyor bu .sizler uyanmasini mı bekliyorsunuz yda uyandiriyomusunuz emzirmek için yanı ne aralıklar ile emzirme ve mama veriyorsunuz.doktorumuz emzir doymazsa mama demişti günde 4 defa mama veriyorum 60cc ile 30 arası değişiyor. Birden süt sağma makinası kaçıncı aya kadar kullanılır almadım ama almak istiyorum sütümu sağıp vermeyi denim birde emmesi mi ağır acaba diyorum sıkınca süt geliyor tabi yağlı süt değil gri kirli sütüm maalesef.

göğsünüze soğuk suyla ısladığınız bezi sarın kenarlarına orta kısım açık kalacak şekilde katılaşmış sütler yumuşayıp akıyor bu da sizi rahatlatacaktır baya

göğsünüze soğuk suyla ısladığınız bezi sarın kenarlarına orta kısım açık kalacak şekilde katılaşmış sütler yumuşayıp akıyor bu da sizi rahatlatacaktır baya
Buzdolabında soğumuş lahana yaprağı olur mu acaba? Bekletiyodum ama hiç denemedim henüz.

Bende bursa sehir de doğum yaptım sanırım bende bir daha oranın dohumhanesini gormek istemiyorum. Hoş esimde gormek istemiyor. Sabah 5 te doğum yaptım eşim bebeği akşam 7 de 10 dk gördü.
Arkadaşım Bursa şehir Hastanesi'ne gidiyor daha 13 haftalık hamile oda Hayat Hastanesi'ne benim doktoruma gitmek istiyordu ama kan uyuşmazlığı , kanamaları ve düşük tehlikesi olduğu için apar topar şehir Hastanesi'ne gitti şimdi orada devam ediyor hala düşük tehlikesi var ikinci bebeği ilk doğumunu da Zübeyde devlette yapmıştı zor bir doğumu olmuştu düşük tehlikesi olduğu için daha donanimlidir diye şehire gitmek içime siniyor diyor doktorundan memnun ama kanamalarda acile her gittiğimde resmen azarliyorlar diyor siz doğumda da memnun kalmamissiniz sanırım hastaneden doğumu nöbetçi doktor mu yaptiriyor

Ben ağladıkça emziriyorum, bırakınca ağlıyor mecburen yine emziriyorum. Uykuya dalmışsa uyandirmiyorum. Gece bazen 4 saate yakın uyuyor, uyandığında altını değiştirip emziriyorum. Ya da sagdigim sütten veriyorum biberonla. Süt sağma makinası iyi ki aldığım dediklerimden. Hem gogsum bi nebze de olsa boşalıp rahatlıyor hem de gece çok yorgunsam sagdigim sütten veriyorum.

12. Günden bildiriyorum. Beni biraz lohusalık sendromu vurdu Elif Safak'in siyah süt'ünü alıp okuycam. Başka lohusalikla ilgili bildiğiniz ve önereceğiniz bir kitap var mı?
Eğlenceli kafa dağıtan dış sesleri duymanızı engelleyecek bir kitap bu da tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-16-16-15-00-166_com.instagram.android.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten zor bir durum Allah kolaylık versin bize ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…