- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.076
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.941
Ben de 10 gün önce doğum yaptımKirazHanim @atanamayanogretmen @KeriminHilali @Spring05 Delirtiyor
Kizlar sizde durumlar nasıl bir gittiniz özele sesiniz çıkmıyor. Merak ettim sizleri. Birde Bingöl deki arkadaş vardı nicki değiştirmiş galiba
Bizim İşitme testini doğumdan sonra ertesi gün odaya gelen bir odyometrist yapmıştı. Sarılık için de saglikocaginda hemşire baktı. Sonra 1. hafta kontrolü için çocuk doktoruna gittiğimizde o da baktı sarılıği var mı diye.kızlar işitme testi ve sarılık için çocuk hastalıkları polikliniğinden mi randevu alınıyor?
Maşallah benimde 11. Günüm bugün bizde uğraşıyoruzBen de 10 gün önce doğum yaptımminnoşla uğraşıyoruz artık
Bizim de 13. GünümüzMaşallah benimde 11. Günüm bugün bizde uğraşıyoruz
Gaz damlasi mi bu bahsettiğin. Bizim çocuk doktorumiz 1. Aydan sonra verecekmiş gaz damlasiKizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?
Ee nasıl geçti doğum bebiş nasılMaşallah benimde 11. Günüm bugün bizde uğraşıyoruz
Yok hayır bu d vitaminiGaz damlasi mi bu bahsettiğin. Bizim çocuk doktorumiz 1. Aydan sonra verecekmiş gaz damlasi
Sağlık ocağının verdiğini kendime bile kullanmadan geri verdim onların içerikleri temiz değil temiz içerikli D vitamini takviyeleri bunlarKizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?
Nasıl oldun gittin mi hastaneye benimde 10'da kontrolüm vardı nst'de sancılar çıktı düzenli ama şiddeti çok değil muayenede de 1cm açıklığım vardı doktor doğum başlamış kendini takip et sancıların sıklastiginda gelirsin bebegin durumu iyi evde beklemeye müsait dedi şimdi ara ara vuruyor sancılarım hafifte kanamam başladı bunun olacağını soylemisti zaten PCR testinide verdim hayırlısıyla kucagimiza alırız İnşallahSelam kizlar dun gece 1 denn4 bucuga kadar hafif sancilarim vardi kasilma uygulamasi hastaneye gidin diyodu ama ben dusa girdiktej sonra hafifledi ve uyumusum simdi yine vurdu bu sefer daha siddetli prograk yibe hastaneye gidin diyor ama hep bi emin olamama var sanki tuvalete çok sıkışıkmışım da veyanishal olmusum ama yapamiyomusum gibi gelip gelip giden bi agri ben hastaneye ne kdr gec gidersek o kdr iyi kafasindayim. Cunku nişanim gelmedi nişan gelmeden gitmek mantikli mi bilemiyorum tecrubeli anneler bi akil fikir verin bana
Yaaa hadii geliyo demekki. Bnde yalancı sancı bile yok dahaNasıl oldun gittin mi hastaneye benimde 10'da kontrolüm vardı nst'de sancılar çıktı düzenli ama şiddeti çok değil muayenede de 1cm açıklığım vardı doktor doğum başlamış kendini takip et sancıların sıklastiginda gelirsin bebegin durumu iyi evde beklemeye müsait dedi şimdi ara ara vuruyor sancılarım hafifte kanamam başladı bunun olacağını soylemisti zaten PCR testinide verdim hayırlısıyla kucagimiza alırız İnşallah
çok teşekkür ederim bize yapılmadı hastanede. Annemin yanındayım aile hekimliği farklı bir ilde kaldı o sebepleBizim İşitme testini doğumdan sonra ertesi gün odaya gelen bir odyometrist yapmıştı. Sarılık için de saglikocaginda hemşire baktı. Sonra 1. hafta kontrolü için çocuk doktoruna gittiğimizde o da baktı sarılıği var mı diye.
Evet canım iyi bir marka o.Kizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?
Bizim doktor da başka damla önerdi, sağlık ocaklarının ücretsiz verdiğinde paraben var dedi.Kizlar bişey sorucam..saglikocaginda dvit damla vermişlerdi bebek için..ama cocuk doktoruna gittiğimizde bize ocean marka bir dvit verdi. Ben de saglikocagindan verdiler hocam deyince, onlar katkılı bunu kullanın dedi. Ben de doktorun verdiğini kullanıyorum. İyi mi bu marka hiç arastirmadim. Kullanan var mı?
İnşallahYaaa hadii geliyo demekki. Bnde yalancı sancı bile yok dahahadi bir avazda inşallahh
İnşallah sağlıcakla kucağına alirsin bebeğiniKızlar bana dua edin tansıyon 15/10 cıktıgım ıcın Dr suni sancıyla dogum baslatıcak hastaneye yatıcsm bırazdan umarım normal cabucak bir dogum olur
Bize de bu listedeki ocean markasından verdi.Sağlık ocağının verdiğini kendime bile kullanmadan geri verdim onların içerikleri temiz değil temiz içerikli D vitamini takviyeleri bunlar
Siz başladınız mı D vitaminine. Biz 2-3 gündür kullanıyoruz. Doktorun dediğini aldık. Bu arada işitme testini yaptıramadık bugün. Bizim küçük hanım bir türlü uyumadı. Aleti taktığı an uyandı. Haftasonu tekrar gideceğiz. Pek ümitli değilim yapamayacağız sanırımBizim doktor da başka damla önerdi, sağlık ocaklarının ücretsiz verdiğinde paraben var dedi.