Kızlar selam, buraya epeydir bakamadım. Eski mermitoloji ben
Doğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün minnoşları
4 mayısta kendi sancılarımla 10 saatlik sancı sonucu doğum yaptım. 6-7 cm açıklıkta epidural aldım. O yüzden doğumdan önceki son 1,5 saatim çok rahat geçti, bilginiz olsun, almayı düşünen varsa alsın çok iyi oldu nefes aldım rahatladım epiduralle diyebilirim. Kesi olmadı biraz yırtık var 3-4 estetik dikiş attı doktorum. Onlar da iyileşiyor şükür.
Kızım bugün 12 günlük. Çiş kaka gaz meme yıkama uyutma uyutamama ağlama döngüsüne girdik
40 ından sonra herşey daha güzel olacakmış öyle diyolar onu bekliyoruz. Ama bugünlerin de tadı başkaymış o yüzden onun zevkine de varmaya çalışıyorum zor da olsa. Hepinize sevgiler
Günaydın kızlar. Bu çatlak kremleri flan varya lierac flan. Onları göğsünüze de sürdünüz mü. Ben sürüyorum da karnıma sürdükten sonra elimde kalanları. şüpheye düştüm. Tıkar mı flan diye.
Ben sürdüm cnm memeye de ama kahverengi kısma sütmedim hiç. Oralara da hindistancevizi yağı sürmüştüm.
Aynı şey bizim bebekte de var, pul pul dökülme. Doktor kontrolüne goturdigumuzde sordum mustela losyon sürsem olur mu hocam diye, hiç gerek yok bişey sürme,.onlar katkılı dedi.
Benim kızımda da oldu soyulma gibi, bizim doktorumuz losyon kullanabilirsin dedi iki günde de baya etkili oldu cnm bilgin olsun. Ama bizim soyulma belki çok daha fazladır ondan kullan demiştir bize doktorumuz, inşallah geçer bir an önce soyulmalar.
Herkese merhaba kizlar
Geriye donuk okuyamadim. Bebisini kucagina alanlar hayirli ugurlu olsun
Bende carsamba kavustum kizima 39. Hafta spinal sezeryanla
Cok sukur iyi gecti dun eve geldik
Sutum damla damla hep meme istiyo gelsede gelmesede damla da olsa inanilmaz cekiyo arkadan enjektorle mama veriyirm ya ds emerken yandan suzduruyorum
Dun hayatimin belki en zor gunun yasadim
Olay su sekilde
Hastaneden eve geldik
Bambu besige koyduk karni tok goruntulu konusuyoruz akrabalarla o sirada salla babam salla besigi bayag salladik esim de oglumda. Sonra ben dusa girdim
Oglum anne kaka yapti kardesim dedi ciktim altini degistrmek icin
Cocuk nefes almiyo Allahim
Ay noldu diuorm morariyo vuruyorm
Anneme bagirdim yok cocuk gidiyo
112 ara dedim esime
Esim agliuo
Allah im.nasi bi an balkona ciktm sarstm aklima banyo geldi yuzunu yikadim
Sonra rengi duzelmeue basladi
Agzinda tukuruk ve sut vardi
112 kapatmayn bizi dinleyindiyerek ne yapmamiz gerektgini soyledi bi yandan ambulans yonlendirdi
Onlar geldiginde nefes.alyodu rengi gelmisti.
Yenidoganlarda solunum sikintisi bazen durmasi olabiliyor dedi dr
Muayene etti dinledi.hic bi sikinti.yok dedi
Biz yine dogum yaptigim hasteney gittk gosterdik . Cigerlerini dinledi etti . Yaptklarimizi anlattik. Midesinden yukari mama yada sut.cikmis onu tikamistir reflu olmustur dedi
Icim hic rahst deil yarin 3. Gun kontrolumuz var. Su an iyi hic bi sikinti emmede vs yok
Uykusu da oyle
O yasadigimiz neydi oyle kafayi yicem
Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, büyük bi korku yaşamışsınız, bundan sonra hiç olmaz umarım, Allahım sağlık versin
Kızlar bebişleri kaç saat arayla besliyorsunuz?
2 bilemedin 2,5 saatte bir. Ama arada ağlarsa yarım saat geçmişse bile besliyorum. Tabi bu ağlamalar gazdan da oluyo ama alırsa memeyi veriyorum biraz da gaz masajı yapıyorum öyle durumlarda
Kızlar her süt verdikten sonra bebeğin gazını çıkarıyor musunuz benim bebeğimde her sütten sonra sırtını sıvazlıyorum ama geyirme olmuyor çok mu uğraşmak lazım yoksa gaz minyok anlamıyorum ben pek ağlamıyor da o şekilde uyutsam uyuyor yanlış biseyler mi yapıyorum acaba
Bizim de öyle cnm her gaz çıkarma denemesinde çıkmıyor maalesef ama yine de sıvazlamak lazımmış.