- 26 Eylül 2014
- 4.521
- 9.861
-
- Konu Sahibi KirazHanim
ne zmaan taşınacaksın canımYorgunluktan kendimi yatağa nasıl attım bilmiyorum
Kasıklarım sancılanıyor ayakta durmaktan
Perşembe de taşınacağımız eve temizlikçi ayarladım onun başında durcam
Valla kendime acıyorum artık
hayır, daha dün öğrendimAyy ben de haftaya gorcem inşallah aile hekimine filan kayıt oldun mu
regl 3 gun gecmiş yap bir test daha bence. çocuk var mı canımMerhaba kızlar uzun zamandir okuyorum yorumlari heleki son 1 hafta burdan çıkamaz oldum regl geceli bugun 3. Gun 3 gun once ve ondan da 2 gun once iki tane test yaptim ikiside negatif cikti ümidimi kestim zaten eşim korunuyor istemiyor yinede bir ihtimal kaçmıştır filan düşündüm ben de totem yapip yazaym dedim oturup regl beklerdim aslında ama mide yanmasiyla birlikte agza gelen aci sular bel agrisi sol kasik ağrısı uyku hali de olunca ister istemez bekleyemiyorum psikolojik degilse yani benim gibi test negatif çıkıp sonuc pozitif olan var mi acaba insallah bende mayis annesi olurum
benim yarın bakılacak. yazarım sonucu alınca.Kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizde progesterona da bakıldı mı?kaç çıkmıştı ve nasıl olmalı?bana bilgi verir misiniz?
Tamamdır, çok teşekkür ederim, çünkü herhalde progesteron yüksek çıkınca sağlıklı olduğunun, dış gebelik olmadığının işaretiymiş.benim yarın bakılacak. yazarım sonucu alınca.
Benim anladığım kadarıyla düşük riskinin olup olmadığına bakılıyor bu hormonla.Tamamdır, çok teşekkür ederim, çünkü herhalde progesteron yüksek çıkınca sağlıklı olduğunun, dış gebelik olmadığının işaretiymiş.
Merhaba kızlar uzun zamandir okuyorum yorumlari heleki son 1 hafta burdan çıkamaz oldum regl geceli bugun 3. Gun 3 gun once ve ondan da 2 gun once iki tane test yaptim ikiside negatif cikti ümidimi kestim zaten eşim korunuyor istemiyor yinede bir ihtimal kaçmıştır filan düşündüm ben de totem yapip yazaym dedim oturup regl beklerdim aslında ama mide yanmasiyla birlikte agza gelen aci sular bel agrisi sol kasik ağrısı uyku hali de olunca ister istemez bekleyemiyorum psikolojik degilse yani benim gibi test negatif çıkıp sonuc pozitif olan var mi acaba insallah bende mayis annesi olurum
Düşük riskini kesinlikle belirliyor ama dış gebelikle alakalı ihtimali de ortadan kaldırdığına dair bir şeyler okudum aslında, onun için sizlere sormak istedim, yani umarım öyledirBenim anladığım kadarıyla düşük riskinin olup olmadığına bakılıyor bu hormonla.
"Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) kalınlaştırmaya başlar. Diğer bir deyişle, rahim duvarını embriyonun gelişimi için, bir yatak gibi hazırlar. Fakat yumurta uygun süre içerisinde döllenmezse, vücut progesteron salgılamayı azaltır ve rahim duvarı parçalanarak atılır, yani adet kanaması (menstrüasyon) gerçekleşir. Eğer bir embriyo rahim zarına tutunursa, yine hormonlar yoluyla, yumurtalığa haber ulaştırılır ve sonuç olarak yumurtalık sekiz hafta boyunca progesteron üretir. İlk sekiz haftadan sonra, hamileliğin kalan süresi boyunca progesteron üretimini plasenta üstlenir. "
doğrudur, taze gebeler olduğumuz için şu an pek bilgimizin olmaması normalDüşük riskini kesinlikle belirliyor ama dış gebelikle alakalı ihtimali de ortadan kaldırdığına dair bir şeyler okudum aslında, onun için sizlere sormak istedim, yani umarım öyledir
Evet bi oglum var 5bucuk yasinda zaman gecince insan yine istiyor ayni duyguyu yasamayi hem ona da kardes olsun diye cok yalnizregl 3 gun gecmiş yap bir test daha bence. çocuk var mı canım
Gerçekten cok zor bi durum beklemek yine test almak istemiyorum negatif cikar diye ama bekle bekle de bisey olduğu yok boşluğa düşüyor insanBenimde 3 gün gecikti az önce yaptım test yine bişi görünmüyor.hullaglnc yaptım bacım... sinirim bozuldu gecikme devam ederse 2 gün sonra tekrar yaparım. Napiyim
benim kızım da çok kardes istiyor. inşallah olursa çok sevinecekEvet bi oglum var 5bucuk yasinda zaman gecince insan yine istiyor ayni duyguyu yasamayi hem ona da kardes olsun diye cok yalniz
valla benim kasık agrılarım 1 hfatadır varMayıs anneleri neredesiniz? Nasıl gidiyor gebelik daha ben hiç belirti hissetmiyorum hafif kasık ağrıları dışında. Sizler nasılsınız?
Inşallah olur hayırlısıylabenim kızım da çok kardes istiyor. inşallah olursa çok sevinecek
2 gün arayla tekrarladım 41, 55, 200 ve bugün 549 çıktı doktorum iyi gidiyor dedi hakkımızda hayırlısı inşallahbeklenen artış olmamış. doktora gösterdin mi sonucu.