Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ben de başlarda tükettim ev yoğurdu ama risk almamaya karar verdim sonra. Marketten de içeriğini okuyarak alıyorum. Aynen kaynak önemli tabi ama korkuyorum ben 🫠
Atesoglunun yogurdu cok guzel canim tavsiye ederim ama heryerde yok malesef
Bide bugün bir kaç kere karnım da pit pit hissettim çok erken dimi ya bebek değildir
Arada bende hissediyorum valla, bilmem ki bebek degilmidir
Kızlar ben sağlık ocağına hala bilgi vermedim. Versem onların yapacağı bişey var mı yoksa sırf haberleri olması için mi istiyorlar?
VEr canim benide aradilar kalp atisini duyunca donus yaparim dedim ama firsat bulup gidemedim yarin ugrarim ins.

Videosu var atabilsem sana keşke öyle bir saçmaladım ki doktora kız bebek dedi ne kızı hocam demişim🤣 kız işte dedi erkek olabilir mi hocam ben herşeyi erkek favladım dedim ahajaj doktor demiştir ne salak gebe şoktan ne dediğimi bilemedim yani çok utandım sonra ya 🤣🤣
Ben en çok kocanin tepkisini merak ediyorum o kız istiyordu ya 😂😂

Atesoglunun yogurdu cok guzel canim tavsiye ederim ama heryerde yok malesef

Arada bende hissediyorum valla, bilmem ki bebek degilmidir

VEr canim benide aradilar kalp atisini duyunca donus yaparim dedim ama firsat bulup gidemedim yarin ugrarim ins.
Kaç haftalık canım

Kız babası olmak böyle bisey galiba sana sorayım annesi kız annesi olmak nasıl bir duygu 😍😍🧿
Ahaha ben daha ikna olamadım ki o kadar erkeğe endekslemişim ki kendimi inanamadım duyunca 🤣 ama var ya şimdiden bocaladım 12 senedir erkek annesi olunca kıza nasıl davranılır mesela ajaja narin hassas oluyorlar 🤣 erkek öyle mi 🤣

Gozun aydin canim guzel haberler almissin sen de☺️ insallah bebislerimizin hepsi sagliklidir tum sonuclari olcumleri tertemiz cikar en cok buna dua ediyorum ben de 🙏🏼 bulantilarin azalmasi cok guzel haber, ben de rahata erdim sanki derken basa dondum 11.haftayla beraber 🙈 enerjimi ben de geri istiyorum iki aydir hasta gibi yatiyorum kanepeden yataga aktarim ahdjdjdj
Ay kuzum dedim demez olaydım 😂 bir grip başladı aman siz dikkat edin ben öğrencilerimden kaptım ama maske şart oldu gibi geliyor… hiçbir şey kullanamıyoruz şuanda üç gündür hapşırık tıksırık öksürük bir de gece bulantılarım… 😂😂 senin son bşr haftan kaldı kuzum bence 12 de bıçak gibi kesiliyor diyor umarım öyle olur son bir haftan diyelim kuzum darısı başımıza ♥️

valla bende baktım ama o çıkıntısı görünüyodu çok yataydı ondan sanırım kız dedi ama chatgpt de nub teorisine göre kız dedi çok kurcalamadım yarın öğreniriz inşallah herkesin kızı oluyor kasım annelerinde şu ana kadar sanırım 🤣
Evet hani erkek senesi diyolardı full kız geliyor😂

kızlar hiçbir belirtim olmamasına rağmen idrarımda enfeksiyon çıktı siz de müsait olunca bi baktırın her ihtimale karşı♥️

Puxhu Puxhu canım hayırlı olsunnn sen benim gibi ilerliyorsun benimde oğlum vardı şuan 11 yaşında sonra yeni evliliğimden kızım oldu 4 yaşında şuan 3. Yolda bakalım o ne olacak 😂

Kızlar bana güneş koruyucu lazım yüz için. Bioderma kullanıyordum normalde ama gebelik için uygun mu bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz hamilelikte

Puxhu Puxhu canım hayırlı olsunnn sen benim gibi ilerliyorsun benimde oğlum vardı şuan 11 yaşında sonra yeni evliliğimden kızım oldu 4 yaşında şuan 3. Yolda bakalım o ne olacak 😂
Aa ne güzel Allah hepsine hayırlı ömürler versin canım.

kızlar hiçbir belirtim olmamasına rağmen idrarımda enfeksiyon çıktı siz de müsait olunca bi baktırın her ihtimale karşı♥️
Ben 2 gün önce baktırdım canım temiz çıktı şükür

Ahaha ben daha ikna olamadım ki o kadar erkeğe endekslemişim ki kendimi inanamadım duyunca 🤣 ama var ya şimdiden bocaladım 12 senedir erkek annesi olunca kıza nasıl davranılır mesela ajaja narin hassas oluyorlar 🤣 erkek öyle mi 🤣
Tebrik ederim kız annesi oluyorsunuz galiba sağlıkla doğsun prenses 👸🏻

Ay kuzum dedim demez olaydım 😂 bir grip başladı aman siz dikkat edin ben öğrencilerimden kaptım ama maske şart oldu gibi geliyor… hiçbir şey kullanamıyoruz şuanda üç gündür hapşırık tıksırık öksürük bir de gece bulantılarım… 😂😂 senin son bşr haftan kaldı kuzum bence 12 de bıçak gibi kesiliyor diyor umarım öyle olur son bir haftan diyelim kuzum darısı başımıza ♥️
Yaaa cok gecmis olsun hem salgin malum hem de mevsimler corba oldu, bir kac gun once heryerde kar vardi simdi 20 derece 😬 her an nezle grip riskimiz var malesef🤓
Ben her maske takicam dedigimde basta esim uzayli gibi bakiyor bana utanip takamiyorum sjdjdjdj

Back
X