2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mayıs anneleri neredesiniz? Nasıl gidiyor gebelik daha ben hiç belirti hissetmiyorum hafif kasık ağrıları dışında. Sizler nasılsınız?
Benim de arada kasığıma ağrı giriyor mide yanmam vardı on gündür şükür o geçti bugün kasık ağrısı korkuttu ama beni sürekli gittim geldim kanama var mı diye baktım aynı adet ağrısı gibi

Benim de arada kasığıma ağrı giriyor mide yanmam vardı on gündür şükür o geçti bugün kasık ağrısı korkuttu ama beni sürekli gittim geldim kanama var mı diye baktım aynı adet ağrısı gibi
Benimde 4 gün öyleydi. Oldum mu diye bakıp durdum. Şimdi ne testte bişi var ne regl baslıyor birşey anlamadım bu işten

Bat öncesi ve sonrası gebelik test sonuclarim ve beta hcg degerleri. Şu ana kadar control çizgisi kadar koyu olmadı, yarın 4+6 da son kaset testini yapacağım. Merak eden arkadaşlar faydalansın diye ekledim. Ben beta hcg degerleri ve kaset testlerindeki hcg hassasiyetinin karsilastirilmasini çok merak ediyordum,benim gibi merak eden arkadaşlar için fikir olur inşallah

Eklentiler

• IMG_20200826_195646.jpg
    IMG_20200826_195646.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 120
Bat öncesi ve sonrası gebelik test sonuclarim ve beta hcg degerleri. Şu ana kadar control çizgisi kadar koyu olmadı, yarın 4+6 da son kaset testini yapacağım. Merak eden arkadaşlar faydalansın diye ekledim. Ben beta hcg degerleri ve kaset testlerindeki hcg hassasiyetinin karsilastirilmasini çok merak ediyordum,benim gibi merak eden arkadaşlar için fikir olur inşallah
Aydınlatıcı olmuş. Hayırlı olsun sağlıkla kucakla evladını inşallah

Kizlar belirtiler artınca son kez test yapayim dedim bi bakar mısınız var gibi de yok gibi de anlamadım ben

Eklentiler

• 20200826_201842.jpg
    20200826_201842.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 128
Kizlar belirtiler artınca son kez test yapayim dedim bi bakar mısınız var gibi de yok gibi de anlamadım ben
hayalet gibi var sanki... bende baktım az önce öğlen yaptıgım teste çizgi cıkmış şaşırdım. Kaç dk bekliyorsunuz bu çizgiyi ben 2 dk kadar bekledim yok diye sarıp cantama attım. Şimdi baktım çizgi cıkmış nedir acaba çatlicam meraktan :eek::eek:

Eklentiler

• Screenshot_20200826-204702_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200826-204702_WhatsApp.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 106
hayalet gibi var sanki... bende baktım az önce öğlen yaptıgım teste çizgi cıkmış şaşırdım. Kaç dk bekliyorsunuz bu çizgiyi ben 2 dk kadar bekledim yok diye sarıp cantama attım. Şimdi baktım çizgi cıkmış nedir acaba çatlicam meraktan :eek::eek:
Var gibi hayırlı olsun, yarın sabah ilk idrarla tekrarla, bu kadar erken belirdiyse inşallah vardır.

Inşallah ikimizde de vardir bende oyle bir iki saat sonra baktm ilk cikmayinca koydum bi kenara sonradan gördüm ama varla yok arasi diye bi sorayim dedim yarin sabah yine yapicam artık

X