-
- Konu Sahibi KirazHanim
anam testi koliylemi aldın nördünBat a 2 gün kala ilk pozitifi gördüm labouck marka gebelik testiyle 6 gündür her sabah test yapıyorum. Kaset testleri ve aynı gün yaptığım beta hcg değerlerini yazdım,merak eden arkadaşlar için inşallah bir fikir olur.
bu mesaj beni ne kadar mutlu etti anlatamamMerhaba,
Yaklaşık bir 6 aydır forumdaki konuları takip ediyorum.
7 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. Ve 2020 gebelik planlayanlar grubunda bat ı bana yakın olanlara hep bakıyordum.KirazHanim sizinle hep yakın zamanlarda çıkıyordu. Kendime bir yoldaş gibi görmüştüm içten içe:):) Şimdi bu mesajınızı görünce çookkkk sevindim. <3 Allah tamamına erdirsin. Benim de bat 1 eylül bakalım inşallah darısı başıma:):)
Yazmadan geçmek istemedim. Çok tebrikler<3
Sevgiler..
bu mesaj beni ne kadar mutlu etti anlatamam
inşallah en yakın zamanda sizden de güzel haber gelsin
geçen ay klomenden kaynaklı çok büyük bi sorun yaşadım, hastanede falan yatmak durumunda kaldım. hatta doktorum 2 ay korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı, hamile kalman riskli olur demişti. ama biz nasılsa olmuyor düşüncesiyle korunmadık.
çok şükür az önce muayeneden çıktım ve hiç bi sorun yok.
stres en büyük düşman, lütfen kendinizi rahat bırakın.
allah tüm isteyenlere versin inşallah
Hayırlı haberlerle inşallahAmiiin:)
Evet demek ki dedikleri doğru, ne zaman kafayı rahat bırakıyorsun o zaman oluyormuş:)
gelişmelerden haberdar edeceğiiim
Hayırlı olsun demeye geldim buralara :) Sağlıkla ilerlesin inşallah canım, sağlıkla kucağında görelim <3Çok şükür ben de hamileyim
sabah umutsuzca test yaptım, reglime 2 gün olmasına rağmen güzel çift çizgi göründü.
hemen kan verdim ve sonuç betahcg 365
Amin inşallah teyzişkosuHayırlı olsun demeye geldim buralara :) Sağlıkla ilerlesin inşallah canım, sağlıkla kucağında görelim <3
Teyzesi yesin onu minnak haşhaş tanesi:)Amin inşallah teyzişkosu
Kızını allah bağışlasınmerhaba. gunumuz aynı ve ikimiz de 4 gün önce idrar testiyle öğrenmişiz. tahmini doğum 2 mayıs. tek fark kan vermedim daha.yarın dusunuyorum. hala emin degilim yani hamilr olduguma. brnim de 3 yaşında kızım var
Kesikızlar kan testlerini asmde veren var mı sonuc aynı gun mu cıkıyor
kesin cevap gelmiştir ama yazayım :) sabah 10dan önce verince aynı gün çıkıyor.kızlar kan testlerini asmde veren var mı sonuc aynı gun mu cıkıyor
Hepimizin durumu aynı mı yani bnm de hesaplamalara göre 2 mayıs doğum o zmn hepimiz 26 temmuz son adet günlüyüz :):) ben de pzt sbh kan vercm hayırlı sonuçlar hepimize insallah
Benim de son adet 26 TemmuzHepimizin durumu aynı mı yani bnm de hesaplamalara göre 2 mayıs doğum o zmn hepimiz 26 temmuz son adet günlüyüz :):) ben de pzt sbh kan vercm hayırlı sonuçlar hepimize insallah
Cuma günü gittiğimde 265 mi neydi bu sabah gittik 779 olmuş
benim de bi oğlum var nerdeyse 4 yaşında :) valla senin unutman normal ben bile unutmşmİnşallah.. çok umitliyim sol yanımda hissediyorum yumurtalıgımın. İnşallah seninde katlana katlana artar sağlıkla kucaklarsın evladını. Başka cocugun var mıydı? Benim bir kızım var 7 yaşında. Unutmuşum bu işleri
dün verdm bn öğrendm 30 muş henüz de beta hcg :)Benim de son adet 26 Temmuzkan verdiniz mi
o belli olmaz ya bnm de yumurtlama olur dediğim hafta es geçildi ama şuan hamileyim hiç belli olmaz bi kan verip öğren durumu derimYarına kadar olmasam gidip kan tahlili vercem aslında benim çok umut yok çünkü adetin 10 günü bide adete bir hafta kala birliktelik oldu yumurtlama günü geçtik normalde yumurtlama akıntısı bir gün en fazla iki gün sürüyor bu ay bir haftadan fazla sürdü neydendi bilmiyorum off kafam çorba oldu Her şeyin hayırlısı
Ben ilk gebeliğimde adetim tam 7 gün geçene kadar beklemiştim, sonra test yaptım çift çizgiyi 17 Ağustos’ta gördüm ama doktora 6 Eylül’de gitmiştimBirkere 3 gün gecikti. 6 ay kadar önceydi ama normalde hiç gecikmez. Şimdi erkenden gidip elim boş dönmek istemiyorum. Üzülüyorum sonra. Erken öğrenince gebeligi bu sefer bebek görünmüyor onu beklemek gerekiyor. Hepsi stres bence sabırlı olmak lazım. Regl 10 gün gecince hem kan verilir hemde bebegin kalbi duyulur. Nasipse..
Sat ne zmandı yads yumurtlama ne zmandı. Değeriniz kaçtı kese göründü. Birde alttan mı göründü.Kızlar bugün gebelik kesemi gördüm doktor daha çok erken 15 gün sonra gel dedi
Ben de eşime sürpriz yapmak istiyordum ama heyecanıma yenik düştüm ve adamı yataktan nasıl kaldırıp arabaya indirdim bilmiyorumHamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınıza
hullaglnc beraber bekleyelim bende çatlıyorum. Kızımı bırakıp gidemem malesef. Eşime de sürpriz olsun istiyorum. Off
Teşekkür ederimdün verdm bn öğrendm 30 muş henüz de beta hcg :)
mutlu mayisa göre seninki düşük die endişelenme bnmki seninkinden de düşük bence döllenme günlerimiz geç bnm ilkinde de geç döllenme olmştuferah tut içini önemli olan artışın sağlıklı ilerlemesi
benim de öle ben ilkini 7.5 haftalıkken beta 10binlerdeyken öğrendm ilk gidişte de oğlumu gördk kalbini duyduk fln ben de bu beta takibine aşina deilim dediğin gibi heyecanlı oluo :)Teşekkür ederim
Evet aslında önemli olan artışın iyi olması.
Ben ilk gebeliğimde beta hiç baktırmadım, evde test yaptım çift çizgi çıktı, zaten kanamam da yok diye 20 gün sonra doktora gitmiştim o da direkt karnımdan görünce beta heyecanlarına hiç girmemiş oldum
Şimdi ikinci ama bu kez kan verdim ya daha heyecanlı oldu