- 9 Ocak 2014
- 7.312
- 9.115
-
- Konu Sahibi KirazHanim
MerhabaMayıs anneleri neredesiniz? Nasıl gidiyor gebelik daha ben hiç belirti hissetmiyorum hafif kasık ağrıları dışında. Sizler nasılsınız?
Hayırlısı olsunMerhaba
Benim hiçbir belirtim yok. Yarın kontrol var. Heyecanlıyım
Teşekkür ederimHayırlısı olsun
Benim de arada kasığıma ağrı giriyor mide yanmam vardı on gündür şükür o geçti bugün kasık ağrısı korkuttu ama beni sürekli gittim geldim kanama var mı diye baktım aynı adet ağrısı gibi
İnşallah güzel geçer canımMerhaba
Benim hiçbir belirtim yok. Yarın kontrol var. Heyecanlıyım
Amin hepimizinKuzum kasık ağrısı çok normal dedi doktor bana rahim büyüdüğü için hissediyormuşuz gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla büyücek mercimekler
İnşallah güzel geçer canım
Amin hepimizin
Betayı kontrol edecek 2 katına çıkmış mı diye, bir de sanırım progesterona bakacak.Yarın ne için çağırdı keseye mi bakılacak?
Anladım canım inşallah beta yükselmiştir.Betayı kontrol edecek 2 katına çıkmış mı diye, bir de sanırım progesterona bakacak.
Kese için haftaya çağırır diye düşünüyorum.
Ne güzelAnladım canım inşallah beta yükselmiştir.
ben herşeyi çabucak öğrendim galiba erken döllenme oldu 10 15 gün sonra filan gideceğim kalp atışı için
Ben adetten 1 öncesinde idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm kan testi için daha önceleri negatif gördüğüm için çok üzüldüğümden adetim geciksin gideyim dedim adetten 2 gün geçti baktırdım. beta 772 geldiNe güzel
Bata kaç gün kala öğrendin? Bi de beta kaçtı?
Regl 4 gün gecikti öğlen test yaptım negatif gördüm ama fazla beklememiştim. Aksam yine baktım çizgi çıkmış. Durumum buTeşekkür ederimsizin durumunuzu anlayamadım, regl geçti ama testler negatif mi çıkıyor?
Anladım. Neden kan vermeye gitmiyorsunuz?Regl 4 gün gecikti öğlen test yaptım negatif gördüm ama fazla beklememiştim. Aksam yine baktım çizgi çıkmış. Durumum bu
Ay evet ya susam kadar inanılır gibi değilKuzum kasık ağrısı çok normal dedi doktor bana rahim büyüdüğü için hissediyormuşuz gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla büyücek mercimekler
İnşallah güzel geçer canım
Testte net cıkmıyor.. o nedenle gidesim gelmiyorAnladım. Neden kan vermeye gitmiyorsunuz?
Pazar taşınıyoruz Canım, şu a yeni evdeyim temizlik için bayan geldi, ben de öyle oturdum bekliyorum. Kızıma da bakacak kimse olmadığı için boş odaya yere yatak yaptım uyuttum.ne zmaan taşınacaksın canım
Ay o ne ki benim ikinci gebeliğim ilk kez duydumKızlar hamileliğinizi öğrendiğinizde progesterona da bakıldı mı?kaç çıkmıştı ve nasıl olmalı?bana bilgi verir misiniz?
Sağlık ocağında bakılıyor mu bunaBenim anladığım kadarıyla düşük riskinin olup olmadığına bakılıyor bu hormonla.
"Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) kalınlaştırmaya başlar. Diğer bir deyişle, rahim duvarını embriyonun gelişimi için, bir yatak gibi hazırlar. Fakat yumurta uygun süre içerisinde döllenmezse, vücut progesteron salgılamayı azaltır ve rahim duvarı parçalanarak atılır, yani adet kanaması (menstrüasyon) gerçekleşir. Eğer bir embriyo rahim zarına tutunursa, yine hormonlar yoluyla, yumurtalığa haber ulaştırılır ve sonuç olarak yumurtalık sekiz hafta boyunca progesteron üretir. İlk sekiz haftadan sonra, hamileliğin kalan süresi boyunca progesteron üretimini plasenta üstlenir. "
ben özel hastaneye gidiyorum ama muhakkak bakılıyordur sağlık ocağında da. doktorunuz istemedi mi?Sağlık ocağında bakılıyor mu buna
Yaa sizinle konuşmuştuk şaşırdım şimdi bu mesajı görünceBenimde 3 gün gecikti az önce yaptım test yine bişi görünmüyor. @hullaglnc yaptım bacım... sinirim bozuldugecikme devam ederse 2 gün sonra tekrar yaparım. Napiyim
Yok Canım ben zaten ilk geçen Cuma gittim beta baktırdım, yarın tekrar gidip kan vercemben özel hastaneye gidiyorum ama muhakkak bakılıyordur sağlık ocağında da. doktorunuz istemedi mi?