Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan olan var mı ya da bilgisi olan??
Bende var kan uyuşmazlığı. 3.bebek bu. İlkinde gebelikteki Kan tahlilinde negatif çıktı bebek doğduğunda negatif kan grubuna aitti ve hiçbir işlem yapılmadı ikinci hamilelikte kan tahlilinde pozitif çıktı bebek doğdu kan grubu pozitifti ve 72 saat içinde iğne yapıldı. Bu 3.gebelikte tahlilde negatif çıktı Büyük ihtimal bebek negatif kan gruplu iğne yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ama yapılmayabilir.

Bende var kan uyuşmazlığı. 3.bebek bu. İlkinde gebelikteki Kan tahlilinde negatif çıktı bebek doğduğunda negatif kan grubuna aitti ve hiçbir işlem yapılmadı ikinci hamilelikte kan tahlilinde pozitif çıktı bebek doğdu kan grubu pozitifti ve 72 saat içinde iğne yapıldı. Bu 3.gebelikte tahlilde negatif çıktı Büyük ihtimal bebek negatif kan gruplu iğne yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ama yapılmayabilir.
Tahlil adı gerek bana arkadaşlar ben tahlili oldum elimde kağıtlar var ama hangisi bilmiyorum. Size de tsk ederim. Beynimi kemiriyor günlerdir bu durum

Geceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.
Ben hastanede ve evde hep gecelik giydim desem yalan olmaz. Tabi alırken pratik açılıyor mu diye dikkat etmek gerek.

Benim biri ta göğüs altına kadar iki taraftan da düğmeliydi.

Diğeri göğüs altından iki tane A pile açılıyordu. (Dün görselini attığım mavi gecelik) O pilelerin altında gizli emzirme pencereleri vardı.
Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan olan var mı ya da bilgisi olan??
28 haftada aşısı var yanlıs hatırlamıyorsam. İlla bilgi al. Haftayı kaçırma.💙

Allah korusun. Bu benim 3. Gebeligim bu bebeği bir önceki iğne zaten korumuş oluyor. Ben öyle biliyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Sonuçta bsybgorse söylerdi ama kan uyuşmazlığı testi de olmuşsun dedi doktor o kadar bende sormadım o anda telastan
Tamam onun sonucu negatifse zaten uyuşmazlık yoktur. Sonucu önemli.

Ben de iyiyim canım teşekkürler
İşler yetişecek gibi değil vallahi ilk hamilelik prenseslikmiş🤣
O zaman öyle gelmiyordu ama öyleymiş kuzum. 🤣 Corona zamanıydı eşim çoğunlukla evdeydi her şeyi beraber yapıyorduk. Başka çocuk da olmayınca yatıp kalkıp dinleniyordum. Şimdi eşim iste pazar gunleri hariç, ben evde ev işleri + 4,5 yaş çocuk. Bütün yük omuzlarimda gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sağlıkla gelsinler de şu minikler ❤️ 🤲 🥰
Günaydın bir göbek fotoğrafiyla selamlıyorum sizi 🙋🏻‍♀️
Kız bu ne tatlılık ne güzel bir hamilelik 🥰❤️ hiç kg yok sadece göbüş var o da çok değil zaten 🥰❤️😍 boy faktörü de etkili sanırım. Ben alttan üstten basılmış kenarlardan şişmiş gibi gözüküyorum sadece 4 kg aldığım halde 🤣🤣😅 kocaman göbeğim penguen gibi gözüküyorum 🤣 poteyto da olabilirim bak emin değilim Vaalbara Vaalbara 🤣🤣🤣
Kızlar burun kanamaniz var mı
Canım öyle akarak kanamiyor ama afedersin ya geniz akıntısı ile ya da burun akıntısı ile kanamis olduğunu görüyorum.

Böyle

Eklentiler

• 1000258258.webp
    1000258258.webp
    21 KB · Görüntüleme: 34
İndirekt coombs testin ismi
Canım sen uyuşmazlık testi ne zaman yaptırdın ben bu gün yaptıracagım. 12. Haftada kanamam oldu benim o zaman bana bakılmadan direk uyuşmazlık iğnesi vurulmuştu. Galiba 28. Haftada tekrarlanması gerekiyor tabi varsa bilmiyorum.

Helal kız. Sen bizim gururumuzsunnn🌺🌺🌺🌺

kuzucummm çok tatlı bi göbüşşşş. Maşallahhhh🥰

Bu arada tilyam tilyam nerelerdesin ses ver 😀
Canikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi bisey 😀 eşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorum 😞 hafif depresifim bu ara anlayacağın

Canım sen uyuşmazlık testi ne zaman yaptırdın ben bu gün yaptıracagım. 12. Haftada kanamam oldu benim o zaman bana bakılmadan direk uyuşmazlık iğnesi vurulmuştu. Galiba 28. Haftada tekrarlanması gerekiyor tabi varsa bilmiyorum.
Ben diğer gebeliklerimdede iğne olmadım hiç. Tahlilide 20-26 hafta aralığında oldum 3ündede ortalama. Bu son gebeliğimde 22.haftaydı sanırım detaylıya gidince baktılar onada.

Canım ben negatif sorun yok dedim ama araştırma sonucunda böyle bi şeyle karşılaştım emin değilim yani negatifse yapılır diyor galiba. Sen hemen bi doktora gidip baktır bence. Bekleme derim.

Eklentiler

• IMG_9438.webp
    IMG_9438.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9437.webp
    IMG_9437.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 27
O zaman öyle gelmiyordu ama öyleymiş kuzum. 🤣 Corona zamanıydı eşim çoğunlukla evdeydi her şeyi beraber yapıyorduk. Başka çocuk da olmayınca yatıp kalkıp dinleniyordum. Şimdi eşim iste pazar gunleri hariç, ben evde ev işleri + 4,5 yaş çocuk. Bütün yük omuzlarimda gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sağlıkla gelsinler de şu minikler ❤️ 🤲 🥰

Kız bu ne tatlılık ne güzel bir hamilelik 🥰❤️ hiç kg yok sadece göbüş var o da çok değil zaten 🥰❤️😍 boy faktörü de etkili sanırım. Ben alttan üstten basılmış kenarlardan şişmiş gibi gözüküyorum sadece 4 kg aldığım halde 🤣🤣😅 kocaman göbeğim penguen gibi gözüküyorum 🤣 poteyto da olabilirim bak emin değilim Vaalbara Vaalbara 🤣🤣🤣

Canım öyle akarak kanamiyor ama afedersin ya geniz akıntısı ile ya da burun akıntısı ile kanamis olduğunu görüyorum.
Ya benim böyle dururken süzülüp geliyor burnumdan en fazla 1 peceteyi dolduracak kadar da doktora sordum normal dedi kanadiktan sonra da baş ağrım oluyor anlamadim

Ya benim böyle dururken süzülüp geliyor burnumdan en fazla 1 peceteyi dolduracak kadar da doktora sordum normal dedi kanadiktan sonra da baş ağrım oluyor anlamadim
Tansiyon ölç canım baş ağrın ve kanaman olduğu zaman ona göre doktoruna bilgi ver kanama normal ama eğer baş ağrın varsa tansiyon yüksekliğinden olabilir. Bunun bilgisini vermen gerekiyor.

Canikom çok çok teşekkür ederim 🙏🏻 hepimiz güzeliz hamilelik insanı guzelestiriyor bebeğin cinsiyeti den bagımsız. Ben nerde bir hamile girsem kalp dolu gozlerle bakarım hep boyu kilosu bağımsız 🥰 sarılıyorum kocaman 🫂
Canikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi bisey 😀 eşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorum 😞 hafif depresifim bu ara anlayacağın
Ah kuzum ya. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kolaycacik çözülür de içiniz rahat olur. 🙏🏻 Hamilelikte bu tür durumla x10 falan zorluyor. Hele bir de çocuk olunca. Sarılıyorum 🫂

Back
X