- 18 Kasım 2024
- 198
- 154
- 18
- 23
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.921
Kızlar burun kanamaniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var kan uyuşmazlığı. 3.bebek bu. İlkinde gebelikteki Kan tahlilinde negatif çıktı bebek doğduğunda negatif kan grubuna aitti ve hiçbir işlem yapılmadı ikinci hamilelikte kan tahlilinde pozitif çıktı bebek doğdu kan grubu pozitifti ve 72 saat içinde iğne yapıldı. Bu 3.gebelikte tahlilde negatif çıktı Büyük ihtimal bebek negatif kan gruplu iğne yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ama yapılmayabilir.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan olan var mı ya da bilgisi olan??
Tahlil adı gerek bana arkadaşlar ben tahlili oldum elimde kağıtlar var ama hangisi bilmiyorum. Size de tsk ederim. Beynimi kemiriyor günlerdir bu durumBende var kan uyuşmazlığı. 3.bebek bu. İlkinde gebelikteki Kan tahlilinde negatif çıktı bebek doğduğunda negatif kan grubuna aitti ve hiçbir işlem yapılmadı ikinci hamilelikte kan tahlilinde pozitif çıktı bebek doğdu kan grubu pozitifti ve 72 saat içinde iğne yapıldı. Bu 3.gebelikte tahlilde negatif çıktı Büyük ihtimal bebek negatif kan gruplu iğne yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum ama yapılmayabilir.
Ben hastanede ve evde hep gecelik giydim desem yalan olmaz. Tabi alırken pratik açılıyor mu diye dikkat etmek gerek.Geceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.
28 haftada aşısı var yanlıs hatırlamıyorsam. İlla bilgi al. Haftayı kaçırma.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan olan var mı ya da bilgisi olan??
İndirekt coombs testin ismiTahlil adı gerek bana arkadaşlar ben tahlili oldum elimde kağıtlar var ama hangisi bilmiyorum. Size de tsk ederim. Beynimi kemiriyor günlerdir bu durum
Tamam onun sonucu negatifse zaten uyuşmazlık yoktur. Sonucu önemli.Allah korusun. Bu benim 3. Gebeligim bu bebeği bir önceki iğne zaten korumuş oluyor. Ben öyle biliyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Sonuçta bsybgorse söylerdi ama kan uyuşmazlığı testi de olmuşsun dedi doktor o kadar bende sormadım o anda telastan
Gord baktim şimdi negatif diyor sonuç kismiİndirekt coombs testin ismi
Tahlil adı indirect coombs.Tahlil adı gerek bana arkadaşlar ben tahlili oldum elimde kağıtlar var ama hangisi bilmiyorum. Size de tsk ederim. Beynimi kemiriyor günlerdir bu durum
O zaman öyle gelmiyordu ama öyleymiş kuzum.Ben de iyiyim canım teşekkürler
İşler yetişecek gibi değil vallahi ilk hamilelik prenseslikmiş![]()
Kız bu ne tatlılık ne güzel bir hamilelikGünaydın bir göbek fotoğrafiyla selamlıyorum sizi![]()
Canım öyle akarak kanamiyor ama afedersin ya geniz akıntısı ile ya da burun akıntısı ile kanamis olduğunu görüyorum.Kızlar burun kanamaniz var mı
Canım sen uyuşmazlık testi ne zaman yaptırdın ben bu gün yaptıracagım. 12. Haftada kanamam oldu benim o zaman bana bakılmadan direk uyuşmazlık iğnesi vurulmuştu. Galiba 28. Haftada tekrarlanması gerekiyor tabi varsa bilmiyorum.İndirekt coombs testin ismi
Canikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi biseyHelal kız. Sen bizim gururumuzsunnn
kuzucummm çok tatlı bi göbüşşşş. Maşallahhhh
Bu aradatilyam nerelerdesin ses ver
![]()
Yani negatif gözüküyor demek ki bir sorun yok. Tabi yine de sen emin olmak için doktoruna sorabilirsin.
Ben diğer gebeliklerimdede iğne olmadım hiç. Tahlilide 20-26 hafta aralığında oldum 3ündede ortalama. Bu son gebeliğimde 22.haftaydı sanırım detaylıya gidince baktılar onada.Canım sen uyuşmazlık testi ne zaman yaptırdın ben bu gün yaptıracagım. 12. Haftada kanamam oldu benim o zaman bana bakılmadan direk uyuşmazlık iğnesi vurulmuştu. Galiba 28. Haftada tekrarlanması gerekiyor tabi varsa bilmiyorum.
Canım ben negatif sorun yok dedim ama araştırma sonucunda böyle bi şeyle karşılaştım emin değilim yani negatifse yapılır diyor galiba. Sen hemen bi doktora gidip baktır bence. Bekleme derim.
Ya benim böyle dururken süzülüp geliyor burnumdan en fazla 1 peceteyi dolduracak kadar da doktora sordum normal dedi kanadiktan sonra da baş ağrım oluyor anlamadimO zaman öyle gelmiyordu ama öyleymiş kuzum.Corona zamanıydı eşim çoğunlukla evdeydi her şeyi beraber yapıyorduk. Başka çocuk da olmayınca yatıp kalkıp dinleniyordum. Şimdi eşim iste pazar gunleri hariç, ben evde ev işleri + 4,5 yaş çocuk. Bütün yük omuzlarimda gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sağlıkla gelsinler de şu minikler
![]()
![]()
Kız bu ne tatlılık ne güzel bir hamilelikhiç kg yok sadece göbüş var o da çok değil zaten
boy faktörü de etkili sanırım. Ben alttan üstten basılmış kenarlardan şişmiş gibi gözüküyorum sadece 4 kg aldığım halde
kocaman göbeğim penguen gibi gözüküyorum
poteyto da olabilirim bak emin değilim
Vaalbara
Canım öyle akarak kanamiyor ama afedersin ya geniz akıntısı ile ya da burun akıntısı ile kanamis olduğunu görüyorum.
Tansiyon ölç canım baş ağrın ve kanaman olduğu zaman ona göre doktoruna bilgi ver kanama normal ama eğer baş ağrın varsa tansiyon yüksekliğinden olabilir. Bunun bilgisini vermen gerekiyor.Ya benim böyle dururken süzülüp geliyor burnumdan en fazla 1 peceteyi dolduracak kadar da doktora sordum normal dedi kanadiktan sonra da baş ağrım oluyor anlamadim
Evim zaten hastanenin yanı birazdan giderimTansiyon ölç canım baş ağrın ve kanaman olduğu zaman ona göre doktoruna bilgi ver kanama normal ama eğer baş ağrın varsa tansiyon yüksekliğinden olabilir. Bunun bilgisini vermen gerekiyor.
Canikom çok çok teşekkür ederimO zaman öyle gelmiyordu ama öyleymiş kuzum.Corona zamanıydı eşim çoğunlukla evdeydi her şeyi beraber yapıyorduk. Başka çocuk da olmayınca yatıp kalkıp dinleniyordum. Şimdi eşim iste pazar gunleri hariç, ben evde ev işleri + 4,5 yaş çocuk. Bütün yük omuzlarimda gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sağlıkla gelsinler de şu minikler
![]()
![]()
![]()
Kız bu ne tatlılık ne güzel bir hamilelikhiç kg yok sadece göbüş var o da çok değil zaten
boy faktörü de etkili sanırım. Ben alttan üstten basılmış kenarlardan şişmiş gibi gözüküyorum sadece 4 kg aldığım halde
kocaman göbeğim penguen gibi gözüküyorum
poteyto da olabilirim bak emin değilim
Vaalbara
Canım öyle akarak kanamiyor ama afedersin ya geniz akıntısı ile ya da burun akıntısı ile kanamis olduğunu görüyorum.
Ah kuzum ya. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kolaycacik çözülür de içiniz rahat olur.Canikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi biseyeşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorumhafif depresifim bu ara anlayacağın