Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Şu dünyada asla unutmayacağın ve çok çok özleyeceğin duygulardan birisi olacak emin ol 😍 ilk gebelikler de 20. Haftadan sonra hissediliyor ilk hareketleri kelebek kanat çırpması gibi sonrasında baya baya tekmelerini hıçkırıklarını bile duyuyorsun 😍 2. Gebelikler de ise 14. Haftadan sonra Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🙏
Doktorum da bana anca 20 de hissedeceksin dedi 🤣 ohooo daha cok var diye uzulmustum hatta. Istiyorum ki hareket etsin ve iyi olduuvubu biliyim, su an her sey doktordan doktora ispatli gibi 🙈 ekranda gordugumuz 10 dk ile iyi oldugunu farz ediyoruz iki hafta

Doktorum da bana anca 20 de hissedeceksin dedi 🤣 ohooo daha cok var diye uzulmustum hatta. Istiyorum ki hareket etsin ve iyi olduuvubu biliyim, su an her sey doktordan doktora ispatli gibi 🙈 ekranda gordugumuz 10 dk ile iyi oldugunu farz ediyoruz iki hafta
Simossss o zaman da yeni güncelleme geliyor ayyy bu çocuk neden hareket etmiyor iyi mi hersey yolunda mı acaba diye debeleniyorsun 😂😂 bi kere akşama kadar hareket etmedi diye ağlayarak doktora koşmuştuk meğerse uyuyormuş sipa

Kızlar teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli ilerleyelim ve alalım kucağımıza
Doktorun odasına girmeden çikolata yedim aklınızda olsun girmeden hemen yiyin öyle bir hareketliydi ki taklalar atıyordu annesinin miniği 🥹

Kızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ 🤣🤣 10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince 🥰🥰
Hadi bakalım bana adaş geliyo 😍 çok sevindim darısı başımıza 🙏🏻

Simossss o zaman da yeni güncelleme geliyor ayyy bu çocuk neden hareket etmiyor iyi mi hersey yolunda mı acaba diye debeleniyorsun 😂😂 bi kere akşama kadar hareket etmedi diye ağlayarak doktora koşmuştuk meğerse uyuyormuş sipa
Ahahaha ya annemin de boyle bir anisi varmis benimle baya kalkip gitmisler ben kis uykusunda sjdjdjjff, bazen hareket et diye takla atmadigim kalirdi diyor 🤣 analigin her evresi ayri delilik belli oldu o😬🙈
Gecen esim diyor ki o uyuyunca biz nasil uyuycaz ki ya uykusunda ona bisey olursa DEDIM SUSCAK MISIN

Kızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ 🤣🤣 10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince 🥰🥰
Yaaaa kız mııı 😍 tebrik ederimm

Şu dünyada asla unutmayacağın ve çok çok özleyeceğin duygulardan birisi olacak emin ol 😍 ilk gebelikler de 20. Haftadan sonra hissediliyor ilk hareketleri kelebek kanat çırpması gibi sonrasında baya baya tekmelerini hıçkırıklarını bile duyuyorsun 😍 2. Gebelikler de ise 14. Haftadan sonra Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🙏
Yaa amin inşallah hepimiz yaşayalım 🌸🙏🏼

Ahahaha ya annemin de boyle bir anisi varmis benimle baya kalkip gitmisler ben kis uykusunda sjdjdjjff, bazen hareket et diye takla atmadigim kalirdi diyor 🤣 analigin her evresi ayri delilik belli oldu o😬🙈
Gecen esim diyor ki o uyuyunca biz nasil uyuycaz ki ya uykusunda ona bisey olursa DEDIM SUSCAK MISIN
Ahahahahah evet öyle de bisey var uyuyunca da ozliyorusn bir an önce uyansın diye 😂

Kızlar eksik olmayın çok teşekkürler, hepinizi etiketleyemedim. Yazılanı yaşayıp göreceğiz bakalım. Çocuklara aşırı düşkün babamın bu ilk torunu olacaktı. Çok istedim görsün. Neyse bebişlerinize iyi bakın sizler, bende iyi bakmaya çalışacağım artık ne kadar olacaksa.

Kızlar teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli ilerleyelim ve alalım kucağımıza
Doktorun odasına girmeden çikolata yedim aklınızda olsun girmeden hemen yiyin öyle bir hareketliydi ki taklalar atıyordu annesinin miniği 🥹
gözün aydınn, demek 12. haftada söylüyolar cinsiyeti çok heyecanlıı

YA SEN NE DİYOSUUUUUUUNNNNNNN :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:
o kadar sevindim kiiii kız annesi oluyorsun yaa gözünaydın canikooom :KK200::KK200:

aman tanrım neler duyuyorummmmmmm KIZ mıııı 😍😍😍 sen şokkk emziği de erkek aldın haydiiii 😄😄 ne güzel büyümüş maşallah 🧿🧿

simlumina simlumina aşko bulantıların ne durumda? ben iki gündür baya iyiyim. belim ağrıyor sadece bugün
Nazar degmesin bugun ne kasigim ne midem cortlamadi 🌸🤣 ama hala cok uykulu miskinim. Igne bitince azalir denmisti ama du bakalim beklemedeyim hala ajdjfjfj
Iyi olmana sevindim cicegim aman boyle olalim ya😍
Bi de hic nefes alamiyorum yine basim agriyor artik tuzlu cekmeler vs hicbisey fayda etmiyor bebege alir gibi buhar mak alicam sanirim kendime🤣

naptınız duyunca yaa
Videosu var atabilsem sana keşke öyle bir saçmaladım ki doktora kız bebek dedi ne kızı hocam demişim🤣 kız işte dedi erkek olabilir mi hocam ben herşeyi erkek favladım dedim ahajaj doktor demiştir ne salak gebe şoktan ne dediğimi bilemedim yani çok utandım sonra ya 🤣🤣

Back
X