- 18 Temmuz 2024
- 213
- 186
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balım çok iyi anlıyorum seni ben de öyleyim çünkü ufacık bir şey bile almıyorum nerdeyse korkuyorum. Ama şey de anne benim yaşadıklarımı biliyorsun tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyebilirsin. Ben öyle dedim ki hepsi en başında beni uyardı sakın alma sonra sen berbat oluyorsun diye :) bir hafta belirle kafanda ondan sonra ihtiyaçlarına göre alalım de. Benim alamadıklarımı alırsın de. Ben öyle gazlıyorum napıyımkızlar ben annemi durduramıyorum künyesine kadar alıp isim yazdırmış hergün bişi yapıyo onu kırmadan nasıl sakin olmasını sağlarım bilemiyorum, ilk bebegimi kaybettigim için ben cok temkinli gidiyorum alısverişlerde ama annemi durdurmak mümkün değil
Ben de fetal dna yı araştırırken böyle testi tekrarlanan kişileri çok görmüştüm hepsinin de sonuçları güzel çıkmıştı çok net hatırlıyorumŞimdi hematoloji prof rüm ile konuştum , benim hastalığımdada bakıldığını söylüyor hiç bir sorun olmaz laboratuvar da işlemle alakalı bir sıkıntıdır diyor .gerçekten bilmiyorum dna yeteri kadar mı karışmadıda 2 hafta sonra tekrar istediler . Çünki direk istememişler 2 hafta sonra istemişler
Kötü bir şeyden değildir bence kandan bebeğin dnasınu yeteri kadar toplayamamışlardır 11+4 te verdim benimde çok dna yokmuş 8 den sonra yapılıyormuş ama doktorum bana önermedi az olur dna diye en az 12 bitsin demiltide ben bayram girdiği için dayanamadımKızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
ben de öyle diyorum, diger bebege de almıştı beni asla takmıyor valla, ama gitmiş bana dogum hediyesi bile almıs, kötü bişi mi yapıyoruz sanki diye bana üsteliyor ay napcam hiç biliyorum. evde bulaşık yıkarken bile ananesinin kuzusu diye şarkı söylüyomuş gerçekten benden hevesliBalım çok iyi anlıyorum seni ben de öyleyim çünkü ufacık bir şey bile almıyorum nerdeyse korkuyorum. Ama şey de anne benim yaşadıklarımı biliyorsun tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyebilirsin. Ben öyle dedim ki hepsi en başında beni uyardı sakın alma sonra sen berbat oluyorsun diye :) bir hafta belirle kafanda ondan sonra ihtiyaçlarına göre alalım de. Benim alamadıklarımı alırsın de. Ben öyle gazlıyorum napıyım30.haftadan sonra dedim ben
toplanan kanındaki fraksiyon oranı yani bebişin dna si azdır ya da örnek bozulmuştur.Kızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
Gerçekten bilemiyorum. Zor durum ben sevmiyorum böyle şeyleri. Onları da çok iyi anlıyorum ama olmuyor işte. Onlar da bizimle beraber yaşıyorlar herhaldeben de öyle diyorum, diger bebege de almıştı beni asla takmıyor valla, ama gitmiş bana dogum hediyesi bile almıs, kötü bişi mi yapıyoruz sanki diye bana üsteliyor ay napcam hiç biliyorum. evde bulaşık yıkarken bile ananesinin kuzusu diye şarkı söylüyomuş gerçekten benden hevesli
Bazılarında kan alıp vitaminlere bakmış ona göre vitamin vermiş ama benim ki direk multivitamine ve d vitamininine başlattı ama ben de çölyak var kronik düşük zaten vitaminlerim ondanda olabilir ölçüm yapmaması onun dışında bir şey yapmadı fetal dna öncesi ense kalınlığı ölçüp burun kemiği bakmıştı onlar iyiydi zaten fetal dnada temiz çıktı şimdi 17 de gel dedi 20 21 falanda detaylı ultrason 24 de şeker yüklemesi dediKızlar 14+5 im bugün kontrolüm var. Bu haftalarda nelere bakılması lazım fetal dna olduğu için ikili yapmadı. Herhangi bir ölçüm yapması gerekiyor mu doktorum biraz ilgisiz gibi o yüzden sizlere soruyorum![]()
Çok iyi anlıyorum önceden kayıp olunca böyle şeyler insanın içinde ekstra bi tedirginlik yaratıyor, ben de böyleyim.Neşeli neşeli konuşuyorum bizimkilerle sonra içimi huzursuzluk kaplıyor.6. aydan önce birşey almıyoruz diyip duruyorum.Ama annenin de hevesi çok tatlı bi yandan. Bari sana söylemesin şimdilik.Biraz zaman geçsin sonra göstersin aldıklarınıkızlar ben annemi durduramıyorum künyesine kadar alıp isim yazdırmış hergün bişi yapıyo onu kırmadan nasıl sakin olmasını sağlarım bilemiyorum, ilk bebegimi kaybettigim için ben cok temkinli gidiyorum alısverişlerde ama annemi durdurmak mümkün değil
Ömrümde bilmediğim duymadığım şeylet oluyor gerçekten tansiyonu 11 bile olmayan insandım 14 çıktı burun kanaması idrar yolu enfeksiyonu mu yok yok sivişce alerji bulantı saymıyorum bile annlerin hakkı boşuna ödenmez değişmiş canım ciddenHiç sorma bacım gerçekten ne olsa yapılır resmen çaresizlik şu hamilelik döneminde yaşadıklarımız
Ah canımmm, geçmiş olsun.Kızlar plasenta previa var mı aramızda? Sabah öyle bi kanamayla uyandım ve devam etti ki kesin gitti dedimoğlumda da yaşadım ama bu kadar ileri değildi. Bunda rahim ağzı tam kapanmış. Bebek iyiydi çok şükür
![]()
Ya umarım öyledir öyle içimi rahatlattıki msjın sebebini bilmiyorum ama 2 hafta sonra tekrar demişler . Belki bende yeteri kadar dna karışmadı bilmiyorum . Obezite vs gibi durumlarda olabiliyormuş ama şükür öyle birşeyde yok.. ön rapor bile yok hiç birşey bakılamamış anlamadım.bir arkadaş 10 hafta verdim erkendi 2 hfta sonra tekrarladık ama ön raporda önemli şeyler çıkmıştı dedi.Ben de fetal dna yı araştırırken böyle testi tekrarlanan kişileri çok görmüştüm hepsinin de sonuçları güzel çıkmıştı çok net hatırlıyorumO yüzden sürecin uzaması aşırı sinir bozucu ama başka can sıkacak bir durum hiç yok ortada.Sadece zaten zaman geçti 2 hafta daha beklemeye ne gerek var onu anlamadım iyice garanti olsun mu diyolar ne diyolar
![]()
Bendede 2 hafta sonra tekrat dediklerine göre yeteri dna bulunamadı . Ya kilom felan normal aslında ..Kötü bir şeyden değildir bence kandan bebeğin dnasınu yeteri kadar toplayamamışlardır 11+4 te verdim benimde çok dna yokmuş 8 den sonra yapılıyormuş ama doktorum bana önermedi az olur dna diye en az 12 bitsin demiltide ben bayram girdiği için dayanamadımbirde ideal kilomdan uzağım biraz o da etkiliyormuş firma boy kilo sormuştu bir de öyle demişlerdi
Doktorun plesenta previa olduğunu söyledi mi canım. Korkma kuzenım öyleydi hatta rahmini alırız büyük ihtimalle bile dediler ama sağlıkla doğdu ardına ikinci kez tekrar anne oldu. Hala da rahmi iyi durumda içini ferah tutKızlar plasenta previa var mı aramızda? Sabah öyle bi kanamayla uyandım ve devam etti ki kesin gitti dedimoğlumda da yaşadım ama bu kadar ileri değildi. Bunda rahim ağzı tam kapanmış. Bebek iyiydi çok şükür
![]()
Bizde de benzer bir durum var. Daha önce düşüğüm falan olduğu için ben daha bir çöp bile almadım. Annemi de frenleyebiliyorum ama görümcemin 2 oğlu var ve kız çocuk hasreti çektiği için onu kesinlikle durduramıyorum. Şu anda doğmamış kızımın küpelerini bile almışlar,ben de öyle diyorum, diger bebege de almıştı beni asla takmıyor valla, ama gitmiş bana dogum hediyesi bile almıs, kötü bişi mi yapıyoruz sanki diye bana üsteliyor ay napcam hiç biliyorum. evde bulaşık yıkarken bile ananesinin kuzusu diye şarkı söylüyomuş gerçekten benden hevesli
Diğer yorumları sonra gördüm canım kanın sıvı olduğu içinde olabilir kan sulandırıcıyıda öncesinde bırakıtıryorlar 1 gün muhtemelen senin daha yavaş karışıyor o yüzden sağlıklıdır inşallah bebişBendede 2 hafta sonra tekrat dediklerine göre yeteri dna bulunamadı . Ya kilom felan normal aslında ..