Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ben sezeryan oldum bugün 2 de çıktım ameliyattan oğlum da bende sağlıklıyız şükür sütüm az az geliyo emzirmeyi deniyorum ameliyat kolay korkulacak gibi değil 2900 gram 52 cm darısı hepinizin başına
Maşallah 🧿 gözün aydın canım sağlıkla güzel günlerde büyüsün 🥰

Ya kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var

Ya kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var
Canım düzenli ağrı mı ?

Canım düzenli ağrı mı ?
Valla hep var bir yarım saattir. Hiç gitmedi gibi arada bir hafifliyor gibi ama tekrar devam ediyor ayaklarım filan uyuştu . Ama aşırı şiddetli değil dediğim gibi. Sadece kasılma ve sancıdan farklı hissediyorum sanki ıkınmam gerekiyor gibi bir doluluk hissediyorum anlayamıyorum. Belki şiddetlenir zaman geçtikçe

Büyük tuvaletin varmış hissi ve ıkınma hissi doğuma benziyor canım. Sanırım bu sefer geliyor Doğa 🐦 🙏🏻

Valla hep var bir yarım saattir. Hiç gitmedi gibi arada bir hafifliyor gibi ama tekrar devam ediyor ayaklarım filan uyuştu . Ama aşırı şiddetli değil dediğim gibi. Sadece kasılma ve sancıdan farklı hissediyorum sanki ıkınmam gerekiyor gibi bir doluluk hissediyorum anlayamıyorum. Belki şiddetlenir zaman geçtikçe
Kendi dr una artık bir şey demeye çekiniyorsan 😅 normal devlet hastanesi aciline gitsen ona göre bir sorun yoksa eve dönersin varsa kendi dr unla haberleşirsin olmaz mı ? Çünkü anlatılanlarda zaten açılma arttıkça şiddeti artıyor düzenli ağrı doğumun yakın olduğunu habercisi diyorlar. Tabii yine de sen bilirsin kuzucum

Kendi dr una artık bir şey demeye çekiniyorsan 😅 normal devlet hastanesi aciline gitsen ona göre bir sorun yoksa eve dönersin varsa kendi dr unla haberleşirsin olmaz mı ? Çünkü anlatılanlarda zaten açılma arttıkça şiddeti artıyor düzenli ağrı doğumun yakın olduğunu habercisi diyorlar. Tabii yine de sen bilirsin kuzucum
Biraz bakayım sıklaşacak mı ya 😀 ay ağlıycam çok heyecanlandım 🥲 karnım sivrildi bir de normalde sağ tarafta toplanırdı hep şuan yanlarım boşaldı 🥹 bu sefer beni kandırmıyordur umarım

Biraz bakayım sıklaşacak mı ya 😀 ay ağlıycam çok heyecanlandım 🥲 karnım sivrildi bir de normalde sağ tarafta toplanırdı hep şuan yanlarım boşaldı 🥹 bu sefer beni kandırordur umarım
Vallahi ben de heyecanlanıyorum seninle birlikte 😂 Doğacık bir doğsun gruba yaşattığı aksiyonları konuşuruz 😂😂 duşa girdin mi ya da ağrını geçirecek bir şey yaptın mı ?

Vallahi ben de heyecanlanıyorum seninle birlikte 😂 Doğacık bir doğsun gruba yaşattığı aksiyonları konuşuruz 😂😂 duşa girdin mi ya da ağrını geçirecek bir şey yaptın mı ?
Uzandım biraz sağa döndüm sola döndüm geçmedi. Duşa girmedim tekim ya tansiyonum filan düşerse diye, eşim birazdan gelir o gelince bir ılık duş alıp bakayım

Sorma ya şaşırdım kendime bide doğumdan sonra kaçırma problemi olmuştu bende inşallah bunda olmaz diyodum ama şimdi bakınca 🤭
Haa öncede olan bişeymiş şaşırmamak lazım bende bugün hastaneye git eve gel falan yaptım çok hareket ettim karnımın sertliği geçmiyor evin orasına bak burasına bak yatamıyorum fazla

Canım tam da öyle bişey doğum sancısı İnş bu sefer doğurup gelirsin eve

Back
X