- 18 Mart 2023
- 660
- 505
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.141
Ben sabahtan beri temizlik yapıyorum kendime şaşırdım nasıl bu kadar iş yaptığıma dolap kapılar heryeri silip supurdum bu gece dogururum heralde ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonlara doğru bi enerji geliyormuş öyle diyorlarBen sabahtan beri temizlik yapıyorum kendime şaşırdım nasıl bu kadar iş yaptığıma dolap kapılar heryeri silip supurdum bu gece dogururum heralde ,![]()
MaşallahKızlar ben sezeryan oldum bugün 2 de çıktım ameliyattan oğlum da bende sağlıklıyız şükür sütüm az az geliyo emzirmeyi deniyorum ameliyat kolay korkulacak gibi değil 2900 gram 52 cm darısı hepinizin başına
Canım düzenli ağrı mı ?Ya kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var
Gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat etsin inşallahKızlar ben sezeryan oldum bugün 2 de çıktım ameliyattan oğlum da bende sağlıklıyız şükür sütüm az az geliyo emzirmeyi deniyorum ameliyat kolay korkulacak gibi değil 2900 gram 52 cm darısı hepinizin başına
Valla hep var bir yarım saattir. Hiç gitmedi gibi arada bir hafifliyor gibi ama tekrar devam ediyor ayaklarım filan uyuştu . Ama aşırı şiddetli değil dediğim gibi. Sadece kasılma ve sancıdan farklı hissediyorum sanki ıkınmam gerekiyor gibi bir doluluk hissediyorum anlayamıyorum. Belki şiddetlenir zaman geçtikçeCanım düzenli ağrı mı ?
Büyük tuvaletin varmış hissi ve ıkınma hissi doğuma benziyor canım. Sanırım bu sefer geliyor DoğaYa kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var
Kendi dr una artık bir şey demeye çekiniyorsanValla hep var bir yarım saattir. Hiç gitmedi gibi arada bir hafifliyor gibi ama tekrar devam ediyor ayaklarım filan uyuştu . Ama aşırı şiddetli değil dediğim gibi. Sadece kasılma ve sancıdan farklı hissediyorum sanki ıkınmam gerekiyor gibi bir doluluk hissediyorum anlayamıyorum. Belki şiddetlenir zaman geçtikçe
Şiddetli değil ama ay anlayamadığım bir sıkışıklık varBüyük tuvaletin varmış hissi ve ıkınma hissi doğuma benziyor canım. Sanırım bu sefer geliyor Doğa![]()
![]()
Canım başlangıç olabilir. Kolaylıkla doğur inşallah bir avazdaŞiddetli değil ama ay anlayamadığım bir sıkışıklık var
Biraz bakayım sıklaşacak mı yaKendi dr una artık bir şey demeye çekiniyorsannormal devlet hastanesi aciline gitsen ona göre bir sorun yoksa eve dönersin varsa kendi dr unla haberleşirsin olmaz mı ? Çünkü anlatılanlarda zaten açılma arttıkça şiddeti artıyor düzenli ağrı doğumun yakın olduğunu habercisi diyorlar. Tabii yine de sen bilirsin kuzucum
Ay inşallah yalancı değildir bu sefer amin canımCanım başlangıç olabilir. Kolaylıkla doğur inşallah bir avazda![]()
Vallahi ben de heyecanlanıyorum seninle birlikteBiraz bakayım sıklaşacak mı yaay ağlıycam çok heyecanlandım
karnım sivrildi bir de normalde sağ tarafta toplanırdı hep şuan yanlarım boşaldı
bu sefer beni kandırordur umarım
Uzandım biraz sağa döndüm sola döndüm geçmedi. Duşa girmedim tekim ya tansiyonum filan düşerse diye, eşim birazdan gelir o gelince bir ılık duş alıp bakayımVallahi ben de heyecanlanıyorum seninle birlikteDoğacık bir doğsun gruba yaşattığı aksiyonları konuşuruz
duşa girdin mi ya da ağrını geçirecek bir şey yaptın mı ?
Hadi inşallah bu defa sağlıkla doğumun gerçekleşirUzandım biraz sağa döndüm sola döndüm geçmedi. Duşa girmedim tekim ya tansiyonum filan düşerse diye, eşim birazdan gelir o gelince bir ılık duş alıp bakayım
Proteine bakıldı negatif çıktı canimİdrar tahlili baktır mutlaka canım aynı zamanda idrarda proteinde varsa sıkı takip ettiriyorlar, benim doktor 13-9 istemiyor
Ay inşallahHadi inşallah bu defa sağlıkla doğumun gerçekleşir![]()
Haa öncede olan bişeymiş şaşırmamak lazım bende bugün hastaneye git eve gel falan yaptım çok hareket ettim karnımın sertliği geçmiyor evin orasına bak burasına bak yatamıyorum fazlaSorma ya şaşırdım kendime bide doğumdan sonra kaçırma problemi olmuştu bende inşallah bunda olmaz diyodum ama şimdi bakınca![]()
Canım tam da öyle bişey doğum sancısı İnş bu sefer doğurup gelirsin eveYa kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var