- 24 Temmuz 2024
- 929
- 1.717
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.941
Tamam canım durumu hemşireye anlat tansiyondan şüphelendim de ölçtür bize de haber ver. İnşAllah bi şey çıkmaz.Evim zaten hastanenin yanı birazdan giderim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım durumu hemşireye anlat tansiyondan şüphelendim de ölçtür bize de haber ver. İnşAllah bi şey çıkmaz.Evim zaten hastanenin yanı birazdan giderim
Tamam canımTamam canım durumu hemşireye anlat tansiyondan şüphelendim de ölçtür bize de haber ver. İnşAllah bi şey çıkmaz.![]()
İlk hamileligim bana birsey diyen olmadı ama bilgin varmı canımBizim var ben bugün hatta gidip onun testini yaptıracağım bebeğin kanıyla belim kanim arasında uyuşmazlık var mı diye
Araştırıyorum olmadı getirt3cegim ya da burdan bulmaya çalışacağım. 26.haftama girmedim henüz bulmaya ve olmaya çalışacağım teşekkür ederim kızlar. Herhangi bir kanamam falan olmadı şuana kadar.Canım ben negatif sorun yok dedim ama araştırma sonucunda böyle bi şeyle karşılaştım emin değilim yani negatifse yapılır diyor galiba. Sen hemen bi doktora gidip baktır bence. Bekleme derim.
Kan uyuşmazlığı var mı sizde ?İlk hamileligim bana birsey diyen olmadı ama bilgin varmı canım
Oyyy minicikGünaydın bir göbek fotoğrafiyla selamlıyorum sizi![]()
Maşallah laydy hiç almamışsın diyete başladığından beri bende en son 10 gün önce tartıldığımda almamıştım ama şuan bilmiyorum hala aynı mı yoksa artış var mı korkuyorum tartılmayaKutsal tartı gününden selamlar..
lady peacock iftiharla sunar.
Eki Görüntüle 3578073
Başlangıç 80.4
Bugün 28+3
{Diyette 25. Gün.}
25+3 85.4
26+3 85
27+4 85.1
28+3 85
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz dualarım eşinin kardesiyle. Kalpten inanıyorum güzel gelecek inşallah sonuçlar. İnsan öyle hissedebiliyor bazen bazı şeyler üst üste gelince. Takma kafana inşallah sağlıkla bir gelsin su minikler peslerinde koşmaktan, kucakta zıplatip gezdirmekten kg falan kalmaz zaten. Allah kolaylık versin inşallahCanikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi biseyeşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorumhafif depresifim bu ara anlayacağın
Geçmiş olsun canım Dra tekrar sor bence tansiyon etkili olabilir. Burun kanamasi normal ama baş ağrısı deyince bilemedim. Haber et bizleri deYa benim böyle dururken süzülüp geliyor burnumdan en fazla 1 peceteyi dolduracak kadar da doktora sordum normal dedi kanadiktan sonra da baş ağrım oluyor anlamadim
Lüzumsuz kadınişin garip tarafı henüz 4 kilo aldım sadece ne şişmanlığı :))
Ben kullandım canım ama düğmelerinden sıkıntı yaşamadım önü açıktı baya düğmelerde olduğu için açılınca hiç sıkıntı yaşamadım bu seferde önü düğmeli gecelik bakıyorum güzel model bulamadım hatta sana şu şekilde atayım ilk hamileliğimde giydiğim geceliği biraz yakın olacak ama gör diye atıyorumGeceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.
Canım tebriklerKutsal tartı gününden selamlar..
lady peacock iftiharla sunar.
Eki Görüntüle 3578073
Başlangıç 80.4
Bugün 28+3
{Diyette 25. Gün.}
25+3 85.4
26+3 85
27+4 85.1
28+3 85
Kızlar burun kanamaniz var mı
Kızlar selamlar herkese. Bel ağrısından bildiriyorum: Herhangi bir tedavisi veya çözümü yokYine geçen yıl aile hekimim fizik tedavi alabilirsin baya rahatlatır seni demişti ama çalıştığım için vakit ayıramadım ona. Siz inşallah faydasını görürsünüz. Ben de dünden itibaren 8 gün raporluyum inş düzelir.
Oyy çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm. Acaba romatolojik falan mı bi hastalığı vardı kiCanikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi biseyeşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorumhafif depresifim bu ara anlayacağın
Nekadar güzel duruyorsunuzBen kullandım canım ama düğmelerinden sıkıntı yaşamadım önü açıktı baya düğmelerde olduğu için açılınca hiç sıkıntı yaşamadım bu seferde önü düğmeli gecelik bakıyorum güzel model bulamadım hatta sana şu şekilde atayım ilk hamileliğimde giydiğim geceliği biraz yakın olacak ama gör diye atıyorum![]()
Yaaa teşekkür ederim canımNekadar güzel duruyorsunuzBebek kokusu özledim doğurasım geldi
Geceliğe hevesim yoktu ama bende bakınıyorum sizden heves ettim <3
Bilmiyorum kiKan uyuşmazlığı var mı sizde ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun evde bebişi olanlara ise torpil geçsin inşallahAh arkadaşım bende öyleyim bu hafta okadar ağır hissediyorum ki kendimi bacaklarım taşımıyor bi halsizlik birde sakarlık sanki son aylarım gibi ağır ağır böyle oturup kalkamıyorum bacak ağrılarım çok tahammül edemiyeceğim kadar dün gece nerdeyse hastaneye gidecektim damarlarım patlıyor heral de dedim Allah hepimize yardım etsin heleki geride bebişi olanlar bnm oğlum 1 buçuk yaşında çok üzülüyorum ona istediği gibi yetişemiyorum allahım benide sizide feraha çıkarsın günüm yaklaştıkça korkuüzüntü hepsi birbirinde
Benim eşim neredeyse benimle tokalaşacak BEBEĞİ SIKIŞTIRIYORUZ diye panik yapıyor. Bi şey olmaz diyorum. Oğlum darlanıyo bi şey olacak çocuğa diyo...
Yok bacım yalnız değilsin 82 ile takipteyim seniDün akşam şu geceliği alıcam.
Beden seçmek için yorum okuyorum.
Yazılan yorumlar şu şekilde; 55 kg ım, s beden tam oldu. 64 kg, 8 aylık hamileyim, m beden doğum için aldım.
La bi ben miyim 80lerde olan?
Yok mu memlekette 90la 100le doğuran?
Kendimi ibrahim Tatlıses gibi hissettim.
Kaç para bi gecelik uleyn! Kaç para ?!
Eki Görüntüle 3578083