Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Canım ben negatif sorun yok dedim ama araştırma sonucunda böyle bi şeyle karşılaştım emin değilim yani negatifse yapılır diyor galiba. Sen hemen bi doktora gidip baktır bence. Bekleme derim.
Araştırıyorum olmadı getirt3cegim ya da burdan bulmaya çalışacağım. 26.haftama girmedim henüz bulmaya ve olmaya çalışacağım teşekkür ederim kızlar. Herhangi bir kanamam falan olmadı şuana kadar.

Kutsal tartı gününden selamlar..

lady peacock iftiharla sunar. :KK59:

Eki Görüntüle 3578073

Başlangıç 80.4
Bugün 28+3

{Diyette 25. Gün.}

25+3 85.4
26+3 85
27+4 85.1
28+3 85
Maşallah laydy hiç almamışsın diyete başladığından beri bende en son 10 gün önce tartıldığımda almamıştım ama şuan bilmiyorum hala aynı mı yoksa artış var mı korkuyorum tartılmaya😂😂

Canikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi bisey 😀 eşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorum 😞 hafif depresifim bu ara anlayacağın
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz dualarım eşinin kardesiyle. Kalpten inanıyorum güzel gelecek inşallah sonuçlar. İnsan öyle hissedebiliyor bazen bazı şeyler üst üste gelince. Takma kafana inşallah sağlıkla bir gelsin su minikler peslerinde koşmaktan, kucakta zıplatip gezdirmekten kg falan kalmaz zaten. Allah kolaylık versin inşallah 🤲 ❤️ yardımcın olsun 🤲
Ya benim böyle dururken süzülüp geliyor burnumdan en fazla 1 peceteyi dolduracak kadar da doktora sordum normal dedi kanadiktan sonra da baş ağrım oluyor anlamadim
Geçmiş olsun canım Dra tekrar sor bence tansiyon etkili olabilir. Burun kanamasi normal ama baş ağrısı deyince bilemedim. Haber et bizleri de 🌸

Geceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.
Ben kullandım canım ama düğmelerinden sıkıntı yaşamadım önü açıktı baya düğmelerde olduğu için açılınca hiç sıkıntı yaşamadım bu seferde önü düğmeli gecelik bakıyorum güzel model bulamadım hatta sana şu şekilde atayım ilk hamileliğimde giydiğim geceliği biraz yakın olacak ama gör diye atıyorum 😂😂

Eklentiler

• IMG_3876.webp
    IMG_3876.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 57
Yine geçen yıl aile hekimim fizik tedavi alabilirsin baya rahatlatır seni demişti ama çalıştığım için vakit ayıramadım ona. Siz inşallah faydasını görürsünüz. Ben de dünden itibaren 8 gün raporluyum inş düzelir.
Kızlar selamlar herkese. Bel ağrısından bildiriyorum: Herhangi bir tedavisi veya çözümü yok 😊 Belki yaşayanlar vardır belki yaşayanlar olacaktır. Kadın doğum bir bakıyor hani riskli bir durum var mı diye. Bir şey çıkmayınca nörolojiye yönlendiriyor. O da bir şey yapamıyor fizik tedaviye yönlendiriyor. Bugün fizik tedaviye gittim ve oradaki doktor da herhangi bir tedavisi olmadığını, krem önermediğini, fizik tedavi seanslarının da gebelere uygulanmadığını söyledi. Zeytinyağı sürebilirsin dedi. Vakti olan varsa devlet hastanelerinde gebe okullarında bazı hareketler gösteriyorlarmış. O da faydalı olabilir. Onun haricinde ben normalde de biraz paytak yürüyen biriydim. Hamilelikten sonra iyice paytak yürür olmuştum. İçe basmak gerekiyormuş vücudun dengesini sağlaması için. İçe bastığımdan beri ağrım biraz azaldı. Yani hepten içe basmıyorum ama en azından daha düz oluyor.

Bunu da gebeliğin bir süreci olarak görüyorum artık yeter ki sağlıkla doğsunlar da 😌

Canikom benim teşekkür ederim, buralardayım okuyorum ama enerjim yok gibi bisey 😀 eşimin kardeşi böbrek yetmezliğine girdi 29 yaşında bir hastalığı yok birden karın ağrısı ile öğrendik. Eşim yanına gitti memleketine. Bobrek biyopsisi filan yapildi bakalim inşallah kotu birsey cikmaz. Ben de 3.5 yaş çok hareketli bi kizceyle evde yalnız idare etmeye çalışıyorum isten gelince de çok yoruluyorum . Öyle biraz moraller bozuk. Ama burdan hiç kopmadım herseyi okuyorum. Bebis için alınacak çok biseyimiz yok 2. Olunca büyük eşyalar genel olarak var bizde. Hiç kıyafet almamıştım burda görünce ben de heves ettim hem de biraz moral olsun diye şimdi sepet dolduruyorum bakalım ♡
Bide kilo konusunu kafama takıyorum haha :) ben de tombikçe hamile kalanlardanım, kızımda doktora her gittiğimde fit gebe derdi toplamda 7 kilo almıştım. Şimdi her gidişimde dikkat edelim diyor, aynalara bakasım yok, giyecek bisey de bulamıyorum 😞 hafif depresifim bu ara anlayacağın
Oyy çok geçmiş olsunnn çok üzüldüm. Acaba romatolojik falan mı bi hastalığı vardı ki :( böbrek de bi anda sıkıntı veriyor hiç bir şey de yapamıyorsun. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatın sürecinizi. Hemen grupça gebe duası gönderelim🙏🏻
Ben de dayanamayıp bir sürü kıyafet aldım her güm bir şey görüp alaşım geliyor 🤣

Bence normal kilo alımın bu arada. Ben de 5 kilo almışım ama bu haftalardan sonra başlıyor diyorlar. Gerçi ben gündüz bakınca 5 kilo almışım gibi görünüyor gece bakınca 7 kilo almışım gibi 🤣 akşamları ne oluyorsa😀 Ama belli olmaz bak lady peacock lady peacock diyetle ilerliyor ve süper ilerlemeye başladı bence. Dikkat ederiz hiç bi şey olmaz en son dert edineceğimiz şeyler olsun 😍

Ben kullandım canım ama düğmelerinden sıkıntı yaşamadım önü açıktı baya düğmelerde olduğu için açılınca hiç sıkıntı yaşamadım bu seferde önü düğmeli gecelik bakıyorum güzel model bulamadım hatta sana şu şekilde atayım ilk hamileliğimde giydiğim geceliği biraz yakın olacak ama gör diye atıyorum 😂😂
Nekadar güzel duruyorsunuz :nazar: Bebek kokusu özledim doğurasım geldi :D
Geceliğe hevesim yoktu ama bende bakınıyorum sizden heves ettim <3

Nekadar güzel duruyorsunuz :nazar: Bebek kokusu özledim doğurasım geldi :D
Geceliğe hevesim yoktu ama bende bakınıyorum sizden heves ettim <3
Yaaa teşekkür ederim canım 🥰 senin için bakarken fotoğraflara bir duygulandım bende şimdi ise aynı durumu tekrar yaşayacağım geldi aklıma 🥹
Güzel duruyor ya gecelik hastanede fotoğraflar için anı kalıyor ben bu geceliği evde 2 aya kadar giydim hatta çok rahat ettim böyle güzel rahat ve şık bir şey arıyorum ama bulamadım bende 😃

Ah arkadaşım bende öyleyim bu hafta okadar ağır hissediyorum ki kendimi bacaklarım taşımıyor bi halsizlik birde sakarlık sanki son aylarım gibi ağır ağır böyle oturup kalkamıyorum bacak ağrılarım çok tahammül edemiyeceğim kadar dün gece nerdeyse hastaneye gidecektim damarlarım patlıyor heral de dedim Allah hepimize yardım etsin heleki geride bebişi olanlar bnm oğlum 1 buçuk yaşında çok üzülüyorum ona istediği gibi yetişemiyorum allahım benide sizide feraha çıkarsın günüm yaklaştıkça korku 😨 üzüntü hepsi birbirinde
Allah hepimizin yardımcısı olsun evde bebişi olanlara ise torpil geçsin inşallah 😊 şuan ayağımda sallarken yazıyorum bu satırları 40 dk ya da ablası gelecek okuldan ve ev darmadağınık mutfak bulaşık dolu makineler boşalacak çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek. Süpürme silme işini zaten gözüme bariz birşey girmedikçe yapmıyorum yapamıyorum. Bir yandan da altıma yapıyorum 😑

Günlerdir hiçbir doktor eczacı bana fayda olmadı en son kadındoğumcuma gidip onun onayı ile perebrona izin çıktı günde 2 kez. Eve gelir gelmez içtim ve işe yaradı. Zyrtec perebron birlikte kullanacağım sabah akşam.
Allah sağlığımıza zeval vermesin de güç kuvvet versin bizlere. Basit gibi görününen bir öksürük beni günlerdir o kadar yordu ki. Eski halime şükrettim

Bebiş 28+2 itibariyle 1186 Gr 35,7 cm haftasıyla uyumlu ilerliyor çok şükür. Ben kilo almıyorum ama adam akıllı beslenmiyprum da. 1 haftadır bulantılar hortladı saçma sapan şekilde geçiştiriyorum yemekleri.
Gece olan ağrılarımı anlattım idrar istedi zaten yarın tarama testlerim var deyince yarın yaptır sonra gönder bakalım dedi. Bu süreçte magnezyum progestan kullanacağım.
Rahim ağzını ölçtü 37mm olmuş 21. Haftalıkken 43mm ölçülmüştü.25 altında olursa sıkıntı olur şimdilik iyi dedi.

Duruma göre 28 Nisanda tekrar görelim dedi kontrol dahilinde

Dün akşam şu geceliği alıcam.
Beden seçmek için yorum okuyorum.

Yazılan yorumlar şu şekilde; 55 kg ım, s beden tam oldu. 64 kg, 8 aylık hamileyim, m beden doğum için aldım. :olamaz:

La bi ben miyim 80lerde olan? :63:

Yok mu memlekette 90la 100le doğuran?
Kendimi ibrahim Tatlıses gibi hissettim.
Kaç para bi gecelik uleyn! Kaç para ?! :KK34:

Eki Görüntüle 3578083
Yok bacım yalnız değilsin 82 ile takipteyim seni 😁😁

Back
X