2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
benim de öle ben ilkini 7.5 haftalıkken beta 10binlerdeyken öğrendm ilk gidişte de oğlumu gördk kalbini duyduk fln ben de bu beta takibine aşina deilim dediğin gibi heyecanlı oluo :)

Ben şimdi haftada bir baktırmayı düşünüyorum, iki günde bir strese girerim hem zamanım da yok o kadar sık gidemem. Geçen Cuma verdim, bu Cuma yine veririm, doktora da 8 haftalık olunca gitmeyi planlıyorum, sence bu şekilde yapsam nasıl olur

ben de öle düşünüorm pzt verdm yine pzt vericem aynen ben de 8.haftada dr dan randevu alcam. ben dr umla önceden konuşlmştm folik asit fln başlamıştım. sen de dikkat et özellikle bu haftalar çok önemli. aile hekimine mi veriosn kanını? tsh fln da baktır muhakkak

öncelikle hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah bebeğin. bugun ultrqsona girdin mi merak ettim aramızda 3 gun var girdiysen kese göründü mü.

öncelikle hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah bebeğin. bugun ultrqsona girdin mi merak ettim aramızda 3 gun var girdiysen kese göründü mü.
teşekkür ederim, size de hayırlı olsun
evet ultrasonla baktı, keseye bakmak için haftaya çarşamba çağırdı.
küçük bişey gösterdi, şu an burada dedi ama sanırım haftaya daha iyi görünecek.

Aa bak çok önemli bir şeyi atlamışım ben folik asit almayı unuttum Hemen eşime haber vereyim de gelirken alsın.
Evet canım aile hekiminde verdim ama tsh bakılmamıştı, bu gittiğimde her şeye baktırcam, ilk gebeliğimde Doğuma kadar kadın Doğumun yanında bir de endokrin ve üroloji takibindeydim zaten. Bu tsh hatırlattığın da iyi oldu

Kafam çok dolu, pazar günü ev taşıyoruz ve eşimden başka yardım eden kimsem yok çok yoruluyorum
Kızım 16 aylık ve çok hareketli sürekli peşindeyim, bir yandan da emziriyorum

ayyy senin durum fenaymış allah yardımcın olsn canım bebek küçükmüş. benim bi arkadaşım da hamile onun bebeği de 22 aylık daha fenalarda kendisi :) folik al kesinlikle tsh için git muhakkak erteleme lütfen önemli biliosn b12 fln da önemli söle her şeyine baksınlar :) ev için de kolay gelsin bu sıralar herkeste aynı telaşeler hayırlı olsn yeni eviniz de :)

barkod vermedi ki saglık ocagı. sen asmde mi yaptıröıstın barkod verdiler mi
ya bana dr özellikle tekini koparıp verdi enabız çöktü al die saolsun hakkaten enabıza bugün bu saat oldu düşmedi bak. sağlık ocağının telefonu varsa yrn sbhtan arayıp da öğrenebilrsin o da dier seçenek

o belli olmaz ya bnm de yumurtlama olur dediğim hafta es geçildi ama şuan hamileyim hiç belli olmaz bi kan verip öğren durumu derim
[/QUOTE]
Ayy inşallah bizdede öyle olmuştur tabihayırlısıyla buna çok ihtiyacım var seninde hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım

folik asiti ihmal etme canım hergun iç. çok önemli ilk 3 ay. allah kolaylık versin. 16 aylık bebek ev işleri taşınma hepsi çok zor. biran önce atlat inşallah

doktorum ve hemşirem izinliydi bugun şansıma başka hemşire baktı. tek hemşire oldugu için de aşırı yoğundu. sabahtan çagırdı zaten. yarın gideyim hem sonucumu öğrenirim.

Bilmiyorum canım ben haftaya tekrar doktora gitcem ama randevu yok MHRS de son gittiğim doktor da net bişey demedi bakalım haftaya daha net belli olur haftası belki seninki daha yenidir

Ayy ben de haftaya gorcem inşallah aile hekimine filan kayıt oldun mu

Sağol canım allah razı olsun
Folbiol aldım içtim hemen
Kızıma hamileyken doktor folbiol haftada bir gün alsan yeter mg fazla bunun demişti ama ben yine de her gün içicem galiba

Dediğin gibi bebiş de küçük ama pek etkili yaramaz sağlıklı olsun sağlıklı olalım da yorgunluk geçer gider Allah’ın izniyle

Benimde öyle mi olur acaba
Öyle olacak gibi

folik asiti ihmal etme canım hergun iç. çok önemli ilk 3 ay. allah kolaylık versin. 16 aylık bebek ev işleri taşınma hepsi çok zor. biran önce atlat inşallah
Sağol canım allah razı olsun
Folbiol aldım içtim hemen

Bilmiyorum canım ben haftaya tekrar doktora gitcem ama randevu yok MHRS de son gittiğim doktor da net bişey demedi bakalım haftaya daha net belli olur haftası belki seninki daha yenidir
Olabilir Canım en iyi sonucu ultrason verir zaten
Önemli olan artışın düzenli olması.
Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…