- 26 Eylül 2014
- 4.521
- 9.861
-
- Konu Sahibi KirazHanim
benim de öle ben ilkini 7.5 haftalıkken beta 10binlerdeyken öğrendm ilk gidişte de oğlumu gördk kalbini duyduk fln ben de bu beta takibine aşina deilim dediğin gibi heyecanlı oluo :)
Hayırlı olsunBir Mayıs annesi olarak selam vereyim dedim .Gerçi kuvvetle muhtemel Nisanda doğum yapacağım Allah nasip ederse :) :)
Hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah
ben de öle düşünüorm pzt verdm yine pzt vericem aynen ben de 8.haftada dr dan randevu alcam. ben dr umla önceden konuşlmştm folik asit fln başlamıştım. sen de dikkat et özellikle bu haftalar çok önemli. aile hekimine mi veriosn kanını? tsh fln da baktır muhakkakBen şimdi haftada bir baktırmayı düşünüyorum, iki günde bir strese girerim hem zamanım da yok o kadar sık gidemem. Geçen Cuma verdim, bu Cuma yine veririm, doktora da 8 haftalık olunca gitmeyi planlıyorum, sence bu şekilde yapsam nasıl olur
hepimizinkini canım. çok sagol. bugun asmde kan verdim. yarın cıkacak sonuc sanırım arada bakıyorum ama.Kızını allah bağışlasın ❣ Kan verdiniz mi?
Ben geçen Cuma vermiştim, şimdi bekliyorum tekrar Cuma vericem, sürekli gidip de kendimi strese sokmak istemedim
öncelikle hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah bebeğin. bugun ultrqsona girdin mi merak ettim aramızda 3 gun var girdiysen kese göründü mü.bu mesaj beni ne kadar mutlu etti anlatamam
inşallah en yakın zamanda sizden de güzel haber gelsin
geçen ay klomenden kaynaklı çok büyük bi sorun yaşadım, hastanede falan yatmak durumunda kaldım. hatta doktorum 2 ay korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı, hamile kalman riskli olur demişti. ama biz nasılsa olmuyor düşüncesiyle korunmadık.
çok şükür az önce muayeneden çıktım ve hiç bi sorun yok.
stres en büyük düşman, lütfen kendinizi rahat bırakın.
allah tüm isteyenlere versin inşallah
e nabıuzdan çıkmıo sonuç halk sağlığı laboratuvarına barkodla giriş yaparak bakhepimizinkini canım. çok sagol. bugun asmde kan verdim. yarın cıkacak sonuc sanırım arada bakıyorum ama.
teşekkür ederim, size de hayırlı olsunöncelikle hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah bebeğin. bugun ultrqsona girdin mi merak ettim aramızda 3 gun var girdiysen kese göründü mü.
Aa bak çok önemli bir şeyi atlamışım ben folik asit almayı unuttumben de öle düşünüorm pzt verdm yine pzt vericem aynen ben de 8.haftada dr dan randevu alcam. ben dr umla önceden konuşlmştm folik asit fln başlamıştım. sen de dikkat et özellikle bu haftalar çok önemli. aile hekimine mi veriosn kanını? tsh fln da baktır muhakkak
Güzel haberlerle gelin inşallahhepimizinkini canım. çok sagol. bugun asmde kan verdim. yarın cıkacak sonuc sanırım arada bakıyorum ama.
barkod vermedi ki saglık ocagı. sen asmde mi yaptıröıstın barkod verdiler mie nabıuzdan çıkmıo sonuç halk sağlığı laboratuvarına barkodla giriş yaparak bak
ayyy senin durum fenaymış allah yardımcın olsn canım bebek küçükmüş. benim bi arkadaşım da hamile onun bebeği de 22 aylık daha fenalarda kendisiAa bak çok önemli bir şeyi atlamışım ben folik asit almayı unuttumHemen eşime haber vereyim de gelirken alsın.
Evet canım aile hekiminde verdim ama tsh bakılmamıştı, bu gittiğimde her şeye baktırcam, ilk gebeliğimde Doğuma kadar kadın Doğumun yanında bir de endokrin ve üroloji takibindeydim zaten. Bu tsh hatırlattığın da iyi oldu
Kafam çok dolu, pazar günü ev taşıyoruz ve eşimden başka yardım eden kimsem yok çok yoruluyorum
Kızım 16 aylık ve çok hareketli sürekli peşindeyim, bir yandan da emziriyorum
ya bana dr özellikle tekini koparıp verdi enabız çöktü al die saolsun hakkaten enabıza bugün bu saat oldu düşmedi bak. sağlık ocağının telefonu varsa yrn sbhtan arayıp da öğrenebilrsin o da dier seçenekbarkod vermedi ki saglık ocagı. sen asmde mi yaptıröıstın barkod verdiler mi
Benimde öyle mi olur acabaBen de eşime sürpriz yapmak istiyordum ama heyecanıma yenik düştüm ve adamı yataktan nasıl kaldırıp arabaya indirdim bilmiyorum
Hatta kan sonucunu almaya da o gitti ben kızımı uyutuyordum çıkamadım
folik asiti ihmal etme canım hergun iç. çok önemli ilk 3 ay. allah kolaylık versin. 16 aylık bebek ev işleri taşınma hepsi çok zor. biran önce atlat inşallahAa bak çok önemli bir şeyi atlamışım ben folik asit almayı unuttumHemen eşime haber vereyim de gelirken alsın.
Evet canım aile hekiminde verdim ama tsh bakılmamıştı, bu gittiğimde her şeye baktırcam, ilk gebeliğimde Doğuma kadar kadın Doğumun yanında bir de endokrin ve üroloji takibindeydim zaten. Bu tsh hatırlattığın da iyi oldu
Kafam çok dolu, pazar günü ev taşıyoruz ve eşimden başka yardım eden kimsem yok çok yoruluyorum
Kızım 16 aylık ve çok hareketli sürekli peşindeyim, bir yandan da emziriyorum
doktorum ve hemşirem izinliydi bugun şansıma başka hemşire baktı. tek hemşire oldugu için de aşırı yoğundu. sabahtan çagırdı zaten. yarın gideyim hem sonucumu öğrenirim.ya bana dr özellikle tekini koparıp verdi enabız çöktü al die saolsun hakkaten enabıza bugün bu saat oldu düşmedi bak. sağlık ocağının telefonu varsa yrn sbhtan arayıp da öğrenebilrsin o da dier seçenek
Bilmiyorum canım ben haftaya tekrar doktora gitcem ama randevu yok MHRS de son gittiğim doktor da net bişey demedi bakalım haftaya daha net belli olur haftası belki seninki daha yenidirSizinle tahmini doğum tarihi aynı görünüyor, ben de Cuma günü kan vermiştim 41,5 çıktı, şimdi yine Cuma’yı bekliyordum ama şimdi kafama takıldı, günlermiz aynıyken benim değerim neden bu kadar düşük çıkmış
Ayy ben de haftaya gorcem inşallah aile hekimine filan kayıt oldun muteşekkür ederim, size de hayırlı olsun
evet ultrasonla baktı, keseye bakmak için haftaya çarşamba çağırdı.
küçük bişey gösterdi, şu an burada dedi ama sanırım haftaya daha iyi görünecek.
Sağol canım allah razı olsunayyy senin durum fenaymış allah yardımcın olsn canım bebek küçükmüş. benim bi arkadaşım da hamile onun bebeği de 22 aylık daha fenalarda kendisi:) folik al kesinlikle tsh için git muhakkak erteleme lütfen önemli biliosn b12 fln da önemli söle her şeyine baksınlar :) ev için de kolay gelsin bu sıralar herkeste aynı telaşeler hayırlı olsn yeni eviniz de :)
Öyle olacak gibiBenimde öyle mi olur acaba
Sağol canım allah razı olsunfolik asiti ihmal etme canım hergun iç. çok önemli ilk 3 ay. allah kolaylık versin. 16 aylık bebek ev işleri taşınma hepsi çok zor. biran önce atlat inşallah
Olabilir Canım en iyi sonucu ultrason verir zatenBilmiyorum canım ben haftaya tekrar doktora gitcem ama randevu yok MHRS de son gittiğim doktor da net bişey demedi bakalım haftaya daha net belli olur haftası belki seninki daha yenidir