Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bizde doktorumuzdan geldik. 3200 gr olmuş 3300 falan doğar dedi doktor. Kanala girmiş, zaten bugün sabah göbeğimin aşağı düştüğünü fark etmiştim. Nst de sancı çıkmadı. Bizde haberler böyle ☺️
Bizde doktorumuzdan geldiği "biz de doğurduk geldik" diye okuyunca gözlerime inanamadım 😂😂😂 tekrar okuyunca doğrusunu okudum 🤣 maşallah 3 gün kaldı kavuşmanıza 😍

Ya kızlar yine bu kız benle oynuyor mu bilmiyorum ama değişik bir ağrım var belim ve kasıklarım sıkıştırılıyormuş gibi sanki . Doğum sancısı buna benziyor mu ? Bacaklarım da ağrıyor bugün ödemden dolayıdır diyordum ama gaz mı büyük tuvalet mi anlayamıyorum öyle bir his var
En azından gündüzleri de başladi ağrılar senin az kaldı bakalım

Hala çok şiddetli bir ağrı hissetmiyorum ama sanki mengene ile sıkıştırılıyormuşum gibi. Artmadı şiddeti hala ya da sıklaşmadı ama sanki hep var gibi gidip gelmiyor
Bu sefer sinyal doğru ama kafasının tamamını kanala soktu belki de doktoruna Bi sor istersen

Kızlar bizde doktorumuzdan geldik. 3200 gr olmuş 3300 falan doğar dedi doktor. Kanala girmiş, zaten bugün sabah göbeğimin aşağı düştüğünü fark etmiştim. Nst de sancı çıkmadı. Bizde haberler böyle ☺️
HAftamiz aynı bizim kilomuzda 3300 civarı çıktı doguncada aynı kilodami olacak merak ediyorum Drdan okadar azar işittim ki kilolu diye😬

Kızlar bir soru daha, yatınca ağrım artıyor ama ayaktayken ya da pilates topunda daha az ağrı hissediyorum bu da olan bir şey mi

Hala çok şiddetli bir ağrı hissetmiyorum ama sanki mengene ile sıkıştırılıyormuşum gibi. Artmadı şiddeti hala ya da sıklaşmadı ama sanki hep var gibi gidip gelmiyor
Düzenli olmasını bekle istersen evde çekmek daha iyi erken gidince hastanede daha zor ama sen yine sürekli takipte kal

3300 gayet normal bence ya benim doktorum da öyle dedi ideal dedi zaten doğunca %10 unu kaybediyorlarmış.
Benim sağlık sorunlarım olduğu için kilo almasını istemiyo Dr canım birde normal doğum olacak gibi günü iyice doldurursa 4 kiloyu bulsun istemiyo bu kiloda doğsun istiyo oyüzden bende bu aralar gelsin istiyorum

Back
X