- 19 Mayıs 2015
- 1.416
- 2.502
- 133
- 39
Hem de nasıl 5 buçuk 6 dan önce uyuyamıyorumKızlar şaka bir yana son 3 aya girdik . Sizin bebiş de bu saatlerde coşuyor mu![]()
Buna başladım eşim dalga geçmiyor üçüncü çocuk için kitap mı okunur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl 5 buçuk 6 dan önce uyuyamıyorumKızlar şaka bir yana son 3 aya girdik . Sizin bebiş de bu saatlerde coşuyor mu![]()
Okunur neden olmasınnn .Hergun bısey öğreniyoruz nede olsaHem de nasıl 5 buçuk 6 dan önce uyuyamıyorum
Buna başladım eşim dalga geçmiyor üçüncü çocuk için kitap mı okunur
Eki Görüntüle 3539710
Mutlu yılların olsunOkunur neden olmasınnn .Hergun bısey öğreniyoruz nede olsa
Bugün doğum günüm 30 oldum. En büyük hediyem karnımı tekmeleyen ayacıkları kurban olurum![]()
Teşekkür ederimm . Bu gebelik sürecinde kendimi çok yaşlı hissediyorum amaMutlu yılların olsunben 39 um 30 ne güzel bir yaş genç genç
![]()
Zaten sıçrama dönemiymiş şimdi ona kilo aldıracak şeyler yeme zamanıEt balık süt ürünleri kaşar peyniri kefir ceviz bol yeşillik avokado bunlardan tüketin en azından bebek kilo alsın biraz sabredecegiz bebekler için.
Yaş önemli değilde ben de kendimi içi geçmiş hissediyorumTeşekkür ederimm . Bu gebelik sürecinde kendimi çok yaşlı hissediyorum amaayrıca sizde gayet gençsiniz
![]()
41 den bildiriyorum, iç geçme falan demek dahi yasakYaş önemli değilde ben de kendimi içi geçmiş hissediyorum![]()
Evet normal pozisyon degistirdiyse ondan da daha az hissediyor olabilirsinizKızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?
Teşekkür ederimEvet normal pozisyon degistirdiyse ondan da daha az hissediyor olabilirsiniz
Normaldir yerleri daraliyo rahat edebilmek icin dönüp duruyolarKızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?
Bendede öleydii aşağıya kuvvetli tekmeler ama şuan yokkNormaldir yerleri daraliyo rahat edebilmek icin dönüp duruyolarbenm hala ayaklar asagida her vurusta bi tuvalet garanti
![]()
Doktorumla görüştüm ben kas alti protez yaptırmıştım doktorum şu şekilde söyledi senin fizyolojik olarak emzirmeye engel bir durumun yoksa etkilemez dedi daha sonra kontrol etti bir sorun olmadığını emzirmeden 1 yıl sonra tekrar kontrole gelmemi söylediAyni durumda birine rastladigim icin suan cok mutluyumbanada sorun olmaz demisti doktorum ama iste...
haftaya doktorunuzla görüştükten sonra yine bilgi verir misiniz acaba ?
Cok sevindim bol bol sütünüz olsunDoktorumla görüştüm ben kas alti protez yaptırmıştım doktorum şu şekilde söyledi senin fizyolojik olarak emzirmeye engel bir durumun yoksa etkilemez dedi daha sonra kontrol etti bir sorun olmadığını emzirmeden 1 yıl sonra tekrar kontrole gelmemi söylediçok iç rahatlatıcı konuştu bende baya bir rahatladım
![]()
Doktor yeri azaldıkça hareketler azalır demiştiKızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?
Dönmüştür belki son aylardayiz artik onlarda kendilerini doguma hazirliyo bnmki sezeryan olcanin farkinda herhalde hic dönesi yokBendede öleydii aşağıya kuvvetli tekmeler ama şuan yokk![]()
Yok sadece damarlarım daha belli oldu, hatta doktor bakmadan damarlar belli olmuştur demişti birde bakınca şey dedi 'iyi çok büyüme olmamış sarkma yaşamazsın diye düşünüyorum'. Birde benim asimetrim vardı onun için de eğer büyürlerse daha çok gözüne batabilir dikkatini çekebilir ama sonra düzelir eski haline döner dedi. Bilmiyorum belki büyüdüğünü biz fark etmiyoruz geçenlerde eşim büyüdüklerini söyledi ama bence pek de fark yokCok sevindim bol bol sütünüz olsun
Benimde kas altı protezim.
Benim goguslerime pek degisim olduğu soylenemez
Cogu kadının büyümüş şişmiş.
Siz n3 durumdasiniz ? Degisim var mi suana kadar
26 dan bildiriyorum ozaman bende 80 yaşında hissediyorum bu yaşlarada dönmeyin önemli olan insanın iç yaşı41 den bildiriyorum, iç geçme falan demek dahi yasakbu bebelerle biz de 24 yaşına donmemiz gerekiyor hadi enerjiiiiii
![]()
Özelde çalışmıyorum ama iş görmemezlik raporlarını sgk ödüyor bunu da genelde ptt aracılığıyla ya da e devletten yatmasını istediğiniz hesabı eklerseniz oraya yatırıyorlar. Firmanız kendi insiyatifine kalmış şekilde sgk nin yatırdığı ile maaşınız arasında bulunan farkı veya yan hakları yatırabiliyor ama mecburiyeti yok. Yine de yanlış bildiğim noktalar olabilir 170 sgk danışma hattını arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz daha doğru bilgiye ulaşırsınızArkadaşlar merhaba, benim özel sektörde çalışan annelere bir sorum olacaktı. Ben özelde çalışıyorum. Öğleden önce firmamın mali müşaviriyle görüştüm. Eğer bir sorun yaşamazsan 32den sonra doktorundan çalışabilir raporu al 37ye kadar devam et bence. Çünkü iş göremezlik raporunu sisteme isledikten sonra firmanın maaş ödeme yükümlülüğü ortadan kalkıyor devletten toplu ya da aylık sen nasıl istersen doğum parası alabiliyorsun dedi. Internette biraz araştırdığımda özel dahi olsa doğum izninde maaşını alabildigine dair yazılar da gördüm. Bu isyerimle benim aramdaki anlaşmaya göre mi ilerliyor? Sizler de nasıl olacak acaba süreç? Fikir almak istedim.