Allah yardımcınız olsun zor devamlı yatmak sağlıcakla doğsun inşallahMerhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Her zaman yanmiyor bakalm haftada bir garanti oluyir cok ilerlerse soylerim
Evet hamur isi yada domateste etkiliyorbenim de 1-2 gündür akşamları başladı. Yediklerimle ilgili. Portakal sıkmıştım geçen gün kendime. Hem de gündüz saati. O gece uyuyamadım. Ona bağladım. Biraz dikkat etmek lazım sanırım.
Salı günü öğleden sonra gideceğim covid testi olucak anestezi randevum olacak sonrada yatış işlemi yapılacak,operasyon çarşamba olur muhtemelen
Salı günü öğleden sonra gideceğim covid testi olucak anestezi randevum olacak sonrada yatış işlemi yapılacak,operasyon çarşamba olur muhtemelen
Sabah kasarli tost yaptım hemde yağsız..kaşar yaramıyor sanırım bana yine yemek borusu yandi
Sağol canim teşekkür ederim önemli olan sonrasinda enfeksiyon olmamak ve sürekli istirahat..evde hiperaktif 8 yaşında otizmli bir çocuğum olunca istirahat çok mümkün olmuyor..çok geçmiş olsun ceylin. sağlıkla çıkarsın inşallah.
Sağol canim teşekkür ederim önemli olan sonrasinda enfeksiyon olmamak ve sürekli istirahat..evde hiperaktif 8 yaşında otizmli bir çocuğum olunca istirahat çok mümkün olmuyor..
Geçenlerde de kaşarlı birşey yemiştim ondan sonrada aynısı olduaaa çok garip ya kaşar neden rahatsız etti acaba
Ben 5 tane uzun kollu yenidoğan badisi aldim çünkü dediğin gibi yeni doğmuş bebek cıbıl olmaz hemenKızlar bunu hep soruyorum ama. Vakit yaklaştıkça benim kafama takılıyor. Haziranda doğunca bebek uzun kollu body, patikli tulum mu giydirmek gerekir yoksa kısa kollu body ile bacaklar açık cıbıl cıbıl mı gezdirmek gerekir. Terler mi üşür mü bu çocuk. İlk doğduğu zaman tabi dış dünyaya yeni alışırken ilk 1 ay çok cıbıl gezemez değil mi? İstanbuldayım bu arada.
Doğduktan bir ay sonra kaynanama gideceğiz bir de ankaraya. Temmuz ortası gibi. Gidebiliriz değil mi uzun yol
Yemek bulaşık işi için evet ama çocuk genelde benim üstümdeyardım edece anne falan var mı gelecek kimse?
Onları da giydirmek gerekir değil mi gün içinde 1 aya kadar en azından. Yani bir ay sonra 40 gün sonra temmuz ortasından itibaren ağustos dönemi havalar da sıcak artık, açabilir bacakları kolları diye düşünüyorum. Bir de çok sıcaklamasın. Üşümeyen bir çocuk olsun öyle alışsın istiyorum. Babam da annem de bizim memlekette doğmuş göçmeniz Makedonya'da. Oralar soğuk ve çocuklar çok kollanmaz. İkisi de görsen kış günü montsuz çıkarlar çorap giymezler. Kaloriferi ben gidince yakıyorlar ikisine ateş geliyor. Hiç de hasta olduklarını görmedim. Ben tam tersiyim aşırı kollamışlar çünkü. Yani benim tezim ama bilemiyorum.İki tane de alttan patikli takim aldım
Yemek bulaşık işi için evet ama çocuk genelde benim üstümde
Gecmis olsun canim benim içini ferah tut iyi geçecek inşallah bizi habersiz bırakma dualarımdasınMerhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Benim babamda makedonya doğumlu:)Onları da giydirmek gerekir değil mi gün içinde 1 aya kadar en azından. Yani bir ay sonra 40 gün sonra temmuz ortasından itibaren ağustos dönemi havalar da sıcak artık, açabilir bacakları kolları diye düşünüyorum. Bir de çok sıcaklamasın. Üşümeyen bir çocuk olsun öyle alışsın istiyorum. Babam da annem de bizim memlekette doğmuş göçmeniz Makedonya'da. Oralar soğuk ve çocuklar çok kollanmaz. İkisi de görsen kış günü montsuz çıkarlar çorap giymezler. Kaloriferi ben gidince yakıyorlar ikisine ateş geliyor. Hiç de hasta olduklarını görmedim. Ben tam tersiyim aşırı kollamışlar çünkü. Yani benim tezim ama bilemiyorum.
Evet çok zor o halde gerçekten. Hareketli çocuğa da anneler yetemiyor tutamıyor yani. Allah kolaylık versin. Anlar halden belki çocuklar hisseder çok zorlamaz seni.
Sağol kuzum ınşallahGecmis olsun canim benim içini ferah tut iyi geçecek inşallah bizi habersiz bırakma dualarımdasın