2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sabah kasarli tost yaptım hemde yağsız..kaşar yaramıyor sanırım bana yine yemek borusu yandi

Kızlar bunu hep soruyorum ama. Vakit yaklaştıkça benim kafama takılıyor. Haziranda doğunca bebek uzun kollu body, patikli tulum mu giydirmek gerekir yoksa kısa kollu body ile bacaklar açık cıbıl cıbıl mı gezdirmek gerekir. Terler mi üşür mü bu çocuk. İlk doğduğu zaman tabi dış dünyaya yeni alışırken ilk 1 ay çok cıbıl gezemez değil mi? İstanbuldayım bu arada.
Doğduktan bir ay sonra kaynanama gideceğiz bir de ankaraya. Temmuz ortası gibi. Gidebiliriz değil mi uzun yol

Ben 5 tane uzun kollu yenidoğan badisi aldim çünkü dediğin gibi yeni doğmuş bebek cıbıl olmaz hemen

İki tane de alttan patikli takim aldım
Onları da giydirmek gerekir değil mi gün içinde 1 aya kadar en azından. Yani bir ay sonra 40 gün sonra temmuz ortasından itibaren ağustos dönemi havalar da sıcak artık, açabilir bacakları kolları diye düşünüyorum. Bir de çok sıcaklamasın. Üşümeyen bir çocuk olsun öyle alışsın istiyorum. Babam da annem de bizim memlekette doğmuş göçmeniz Makedonya'da. Oralar soğuk ve çocuklar çok kollanmaz. İkisi de görsen kış günü montsuz çıkarlar çorap giymezler. Kaloriferi ben gidince yakıyorlar ikisine ateş geliyor. Hiç de hasta olduklarını görmedim. Ben tam tersiyim aşırı kollamışlar çünkü. Yani benim tezim ama bilemiyorum.

Yemek bulaşık işi için evet ama çocuk genelde benim üstümde

Evet çok zor o halde gerçekten. Hareketli çocuğa da anneler yetemiyor tutamıyor yani. Allah kolaylık versin. Anlar halden belki çocuklar hisseder çok zorlamaz seni.

Merhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Gecmis olsun canim benim içini ferah tut iyi geçecek inşallah bizi habersiz bırakma dualarımdasın

Benim kızım Haziran doğumlu
Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay falan uzun giydirdim erkende doğmuştu kilosu çok düşüktü 1 aydan sonra toparladı kısa kollu zıbınlarla duruyordu gündüzleri, gece uyurken alta uzun ince pijama ve çorap giydiriyordum sadece, gerçi çorabı gündüzleride giydiriyordum hatırladığım kadarıyla üşüyordu ayakları

Benim babamda makedonya doğumlu:)
Sağol canım insallah öyle olur
Gecmis olsun canim benim içini ferah tut iyi geçecek inşallah bizi habersiz bırakma dualarımdasın
Sağol kuzum ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…