2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Mide yanmasından uyuyamiyorum mide boruma sanki visk sürmüşler gibi

Anladım benim de tüp bebek. Ben de 3 gune 1 progestan igne kullaniyorum. Bir de her gun 3 tane progestan hap atiyorum. Sadece tuvalete kalkıyorum. İnşallah her şey yolunda gider

Canım merhaba bebek daha çok küçük ve ultrason dediğimiz ses dalgalarıyla bebeğin görüntüsünü veriyor. O yüzden her yanını muntazam çizemiyor. Olduğu kadar. Biraz daha büyüsün şekillenir. :)
Defne diye dusunuyordum birde asel mina diye düşünüyordum ama bana güven olmaz her an değişebilir
Benim de favorim defne ama bizimki erkek
Cinsiyetten anlayan varsa bakabilir mi ? dr bisey demedi de
Canım neden daha belli olmadı ki. 19. Hafta olmuş
Mide yanmasından uyuyamiyorum mide boruma sanki visk sürmüşler gibi
Benim doktorum yemek borusundaysa yanma gaviscon double effect, midedeyse rennie duo şurup iç dedi. Sen de sor istersen

Linkte farklı yönlendirmiş sitesine bakın en iyisi

Bilmiyrm neden belli degil ,benim dr yoktu baskasina gittim cinsiyet soylesin diye ,kiza benziyo dedi sadece, kesin mi dedim benziyo dedi

Her zaman yanmiyor bakalm haftada bir garanti oluyir cok ilerlerse soylerim

Teşekkür ederimm

merhaba hanımlar benim doktor dedi ki tetanoz aşısı olmanı ben önermiyorum. Sağlık bakanlığı öneriyor ama ben tavsiye etmiyorum. Seni çağırırlarsa, benim boyle soyledigimi soyleme, pandemi var gelemem de dedi.
Napicam cok kararsizim sizin doktorlariniz önerdi mi oldunuz mu aşıları?

Benim dr hic bisey demedi valla yaptirana kadar saglik ocagindan aradilar mecbur yaptrdm ,ama uc gun kolum felaket agridi yatamdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…