Microbone diğe bir hap var onu kullanıyorum ben . Krampım yok ama yinede kasların fln ağrır bu dönemde dedi doktor takviye verdiMagnezyum takviyesi alıyo musunuz markaları neler benim bazen bacaklarımda ağrı oluyodı kramp girdi bi iki kere ben de isteyim dr gidince.
Ben kizimda kullandim ama bunda kullanmayacagim icine ekstra yatak alman gerekiyor cunku sungeri incecik cocuk icinde gomuluyor birde bana gore cok yer kapliyor cekmeceli yatak alsam ondan daha kullanisliydiSelamlar kizlar nasilsiniz?
E bebekteki baby plus marka park yatagi kullanan oldu mu aranızda nasil acaba?
Ben Joker’in 200 liraya olan park yatağını almıştım. Çünkü park yatak böyle ucuz olsun diye alınmış gibi geliyordu bana. Bebek hasta olduğunda yanımıza alıyorduk. Her ay hasta olduğu için ve tatillere de onu götürdüğümüz için çok kullandık. Keşke daha kaliteli alsaymışım
Biz chicconun lullaby xl idi galiba onu almıştık hala sağlam onu bilmiyorum canım
Lullaby europa desingnmiş.
Kızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.Ben kizimda kullandim ama bunda kullanmayacagim icine ekstra yatak alman gerekiyor cunku sungeri incecik cocuk icinde gomuluyor birde bana gore cok yer kapliyor cekmeceli yatak alsam ondan daha kullanisliydi
Rabbim yardimcin olsun cnm. Insallah kolay gecer. Sen de bebegin de saglicakla atlatirsiniz bu donemi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnsallh sag salim bunuda atltip bebegini kucagina alirsindualarimz seninle
Bende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiormBen park yatağa karar verip alamadım erken mi diye, indirimi de bitmiş. Sonra başka beşikler baktım ama eninde sonunda en mantıklısı park yatak gibi geldi.
Bende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiormsahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...
Aslında şu ülke piyasasında indirim bulmuşken almak lazım. Maalesef alamıyorum bende elim gitmiyor, korkuyorum.
Bakıyorum baya da masraflı olacak her şey ateş pahası, peyderpey alıp ödense daha kolay olur aslında ama ne bileyim.. 3 kaybım olunca zaten her şeye temkinli yaklaşıyorum, ablam da 28. Hftdan sonra aldım diyince geri durdum ben.
Baby plus ebebğin markasıydı heralde bence iyidirKızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.
Evet cnm e bebeğin ama yorumlara baktım kimisi kumasından dolayi sallanırken ses çıkarıyor yazmisBaby plus ebebğin markasıydı heralde bence iyidir
Bizim aldığımız sallanmıyordu ayrıca hamak alırız olmadı içine sindiyse al amaEvet cnm e bebeğin ama yorumlara baktım kimisi kumasından dolayi sallanırken ses çıkarıyor yazmis
5-7. aylar arası hızlı geçiyor alınabilir büyük eşya çok almıycam bu sefer ben erken başlarim o yüzden kızımda da her ihtimale karşı erkenden tamamladımBende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiormsahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...
Birden yüklenmektense azar azar ufak şeylerden başlamak daha iyi bence hem son aylarda eksikleri görmek adına da iyi oluyor. Bende sleepy bionun lansman fiyatı bitmeden bezle başladım bakalım ufaktan devam ederiz :)Bende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiormsahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...
Bende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiormsahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...
Aslında şu ülke piyasasında indirim bulmuşken almak lazım. Maalesef alamıyorum bende elim gitmiyor, korkuyorum.
Bakıyorum baya da masraflı olacak her şey ateş pahası, peyderpey alıp ödense daha kolay olur aslında ama ne bileyim.. 3 kaybım olunca zaten her şeye temkinli yaklaşıyorum, ablam da 28. Hftdan sonra aldım diyince geri durdum ben.
Bende sürekli sepete biseyler atıyorum uygulamalarda ,sonra tamamlamıyorum siparişiyani evet sanki öyle büyük şeyler için 6 ay olmalı gibi hissediyorum ben de o yüzden elim gitmiyor ya. Minik ıvır zıvırları, kafa yoran şeyleri almaya başladım. Şampuan krem bez emzik birkaç body. Ama büyük mallara geçmedim ben de 24. Hafta dedim kendi kendime
Ben alıyorum ismine bakayım doktor bana sabah akşam yazmış ama iki kere içemiyorum midemi bulandırıyor tek akşam içiyorum ismine bakayimMagnezyum takviyesi alıyo musunuz markaları neler benim bazen bacaklarımda ağrı oluyodı kramp girdi bi iki kere ben de isteyim dr gidince.
Bende indirimli görünce alıyorum çıtçıt badi aldım uzun kol kısa kol alt pijama bi kaç tulum alt üst takım aldım sezon sonu indirimi oluyor ince uzun penyeleri ilk doğduklarında giyerler hemenden kısa kol giydirilmez beşik baktım bir ayda teslim ediyorlar 2 ay sonra sipariş veririm diye düşünüyorum bir ay kalaya hazır olur herşeyi son doğuma yakın zor hareket ediliyorBende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiormsahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...
Benim aldiklarimi göstereyim fotosunu çekmiştimCinsiyeti öğrendiğim gün bir tulum aldım sonradan bir 5li hastane çıkışı ve 5li uzun kolluyenidoğan badi aldım.
He birde şok marketten 4 kolsuz badi ve ağız mendilleri...
Az şey de almamışım aslında
Şunları aldımCinsiyeti öğrendiğim gün bir tulum aldım sonradan bir 5li hastane çıkışı ve 5li uzun kolluyenidoğan badi aldım.
He birde şok marketten 4 kolsuz badi ve ağız mendilleri...
Az şey de almamışım aslında
Ben uzun kolda aldım kısa kolda kendini biraz toplayana kadar tek kat penye giydiririm sonra kısa kol aldım onlara geçerizKızlar bunu hep soruyorum ama. Vakit yaklaştıkça benim kafama takılıyor. Haziranda doğunca bebek uzun kollu body, patikli tulum mu giydirmek gerekir yoksa kısa kollu body ile bacaklar açık cıbıl cıbıl mı gezdirmek gerekir. Terler mi üşür mü bu çocuk. İlk doğduğu zaman tabi dış dünyaya yeni alışırken ilk 1 ay çok cıbıl gezemez değil mi? İstanbuldayım bu arada.
Doğduktan bir ay sonra kaynanama gideceğiz bir de ankaraya. Temmuz ortası gibi. Gidebiliriz değil mi uzun yol