2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Magnezyum takviyesi alıyo musunuz markaları neler benim bazen bacaklarımda ağrı oluyodı kramp girdi bi iki kere ben de isteyim dr gidince.
Microbone diğe bir hap var onu kullanıyorum ben . Krampım yok ama yinede kasların fln ağrır bu dönemde dedi doktor takviye verdi

Selamlar kizlar nasilsiniz?
E bebekteki baby plus marka park yatagi kullanan oldu mu aranızda nasil acaba?
Ben kizimda kullandim ama bunda kullanmayacagim icine ekstra yatak alman gerekiyor cunku sungeri incecik cocuk icinde gomuluyor birde bana gore cok yer kapliyor cekmeceli yatak alsam ondan daha kullanisliydi

Biz chicconun lullaby xl idi galiba onu almıştık hala sağlam onu bilmiyorum canım
Lullaby europa desingnmiş.

Ben kizimda kullandim ama bunda kullanmayacagim icine ekstra yatak alman gerekiyor cunku sungeri incecik cocuk icinde gomuluyor birde bana gore cok yer kapliyor cekmeceli yatak alsam ondan daha kullanisliydi
Kızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.

Ben park yatağa karar verip alamadım erken mi diye, indirimi de bitmiş. Sonra başka beşikler baktım ama eninde sonunda en mantıklısı park yatak gibi geldi.
Bende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiorm sahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...

Bende öyleyim ya.. hep bişeylere bakıorum, indirimdeyken almak istiorm, sonra da erken mi acaba die vazgeçiorm sahiden erken mi acaba alışveriş vs için ?...

Aslında şu ülke piyasasında indirim bulmuşken almak lazım. Maalesef alamıyorum bende elim gitmiyor, korkuyorum.

Bakıyorum baya da masraflı olacak her şey ateş pahası, peyderpey alıp ödense daha kolay olur aslında ama ne bileyim.. 3 kaybım olunca zaten her şeye temkinli yaklaşıyorum, ablam da 28. Hftdan sonra aldım diyince geri durdum ben.

yani evet sanki öyle büyük şeyler için 6 ay olmalı gibi hissediyorum ben de o yüzden elim gitmiyor ya. Minik ıvır zıvırları, kafa yoran şeyleri almaya başladım. Şampuan krem bez emzik birkaç body. Ama büyük mallara geçmedim ben de 24. Hafta dedim kendi kendime

Kızımdan kalan ahşap besigimiz var ama o yatak odamıza sığmıyor kızımın odasına kuracağız onu bu yüzden park besik almak istiyorum ama kimisi gıcırtı yapiyor demis emin olamadim.
Baby plus ebebğin markasıydı heralde bence iyidir

5-7. aylar arası hızlı geçiyor alınabilir büyük eşya çok almıycam bu sefer ben erken başlarim o yüzden kızımda da her ihtimale karşı erkenden tamamladım

Birden yüklenmektense azar azar ufak şeylerden başlamak daha iyi bence hem son aylarda eksikleri görmek adına da iyi oluyor. Bende sleepy bionun lansman fiyatı bitmeden bezle başladım bakalım ufaktan devam ederiz :)

Bende sürekli sepete biseyler atıyorum uygulamalarda ,sonra tamamlamıyorum siparişi

Magnezyum takviyesi alıyo musunuz markaları neler benim bazen bacaklarımda ağrı oluyodı kramp girdi bi iki kere ben de isteyim dr gidince.
Ben alıyorum ismine bakayım doktor bana sabah akşam yazmış ama iki kere içemiyorum midemi bulandırıyor tek akşam içiyorum ismine bakayim

Bende indirimli görünce alıyorum çıtçıt badi aldım uzun kol kısa kol alt pijama bi kaç tulum alt üst takım aldım sezon sonu indirimi oluyor ince uzun penyeleri ilk doğduklarında giyerler hemenden kısa kol giydirilmez beşik baktım bir ayda teslim ediyorlar 2 ay sonra sipariş veririm diye düşünüyorum bir ay kalaya hazır olur herşeyi son doğuma yakın zor hareket ediliyor

Benim aldiklarimi göstereyim fotosunu çekmiştim

Şunları aldım dedemiz ödedi

Eklentiler

• 20210114_140010.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 94
Ben uzun kolda aldım kısa kolda kendini biraz toplayana kadar tek kat penye giydiririm sonra kısa kol aldım onlara geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…