İnşllah sıkıntısız atlatırsın çok basit yani bi dikiş öyle biliyorum içini ferah tutMerhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Amin canımRica ederim içini ferah tut inşallah sapasağlam alırız hepimiz kucağımıza
İnsallah canim benim yolu yariladik zaten hem biliyor musun bilmiyorum ama B baby girlL de ayni durumu yasadi ve cok şükür oda atlatti sende atlatacaksin emin olRahatlattinız valla dediklerinizi yapıyorum çok dikkat ediyorum inşallah saglikla kavusuruz yavrulara
Sağ olasin dikkat etmeye çalısıyorum tabii ama insanin aklina kurt dusuyo bazenInsallah canim bana ozaman hep yat dediler tek tuvalete kalkıyordum sende oyle yap ilaclarini vitaminlerini al doğacagi varsa doğuyor kendini sitrese sokmamaya çalış sitrese kanama artıyor düşse benimki düşerdi doğum olur gibi kocaman parçalar düştü heryerim battı araba koltuğu bile kan oldu sağlıcakla doğsun yavrularımız inşallah
Yok bilmiyordum. Büyük geçmiş olsun ona da. Çok şükür bu durumumuza vallaİnsallah canim benim yolu yariladik zaten hem biliyor musun bilmiyorum ama B baby girlL de ayni durumu yasadi ve cok şükür oda atlatti sende atlatacaksin emin ol
Doktor ilaca gerek yok dedi sağlık ocağınada çok güvenmiyorum kanı bekletiyorlar değerler farklı çıkıyor olmazsa özelde tekrar test yaptırırım0.2 ilk bi oynama neredeyse önemli değil sen yine danışda o durumlarda hipertiroidi olabiliyor o zamanda ilaç verilir zekası için etkili değil ki değeler çok düşük yüksek olsa anca
Benim çok yakın bir arkadaşım gebeliği boyunca hep 00 küsürlerde çıkmış, tam 9. Aya gelmiş ki düzelmiş hormonu ,doktor ilaç falanda vermemiş şimdi zeka küpü gibi bir çocuğu var maşallah 5 yaşında :) benimde olması gerekenden yüksek çıkıyordu doktor banada ilaç verdi üç ayın sonunda normal değere düştü ,ilaca devam ediyorum halen ..Selam hanımlar sağlık ocağında kan değerlerine bakalim dediler T4 hormonum düşük cıktısınır 0.70 benim 0.68 çıktı internette bebekte zeka geriliği oluşur felan yazıyor bilgisi olan varmı çok canım sıkıldı doktora yazdım oda cevap vermedi
15 haftalıkken daha yüzdeki organlar tam yerine yerleşmemiş oluyor. Bir şey olsa doktor söylerdi. İçinizi ferah tutun
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimizin saglikli evlatlari olsun3boyutluda doktorlar yorum yapmıyorlar bebeğin şekli ile ilgili. varsa bir bozukluk anca detaylıda belli olurmuş o yüzden takmayın kafanıza. daha hala gelişme evresinde 15 haftalık çok erken :)
Evet benim tamamen rahim ağzına oturmuştu plasenta, sezaryen dikişlerimi patlatma ihtimali vardı. Doktor yukarı çıkması mümkün değil dedi. Her hafta kontrole gittim, 13. Hafta yukarı çıktı çok şükürYok bilmiyordum. Büyük geçmiş olsun ona da. Çok şükür bu durumumuza valla
Kusurabakma canim sorunmu oldu ben gormedim kacirmisim mesajiniİnsan böyle bir zamanda bir cümle de olsa destek mesajı bekliyor, canınız sağolsun ne diyim
Benimde sağlık ocağında değerim yüksek çikti bencede hafif bi oynamaDoktor ilaca gerek yok dedi sağlık ocağınada çok güvenmiyorum kanı bekletiyorlar değerler farklı çıkıyor olmazsa özelde tekrar test yaptırırım
Yatak istirahati ve progestanla mi duzeldi acabaEvet benim tamamen rahim ağzına oturmuştu plasenta, sezaryen dikişlerimi patlatma ihtimali vardı. Doktor yukarı çıkması mümkün değil dedi. Her hafta kontrole gittim, 13. Hafta yukarı çıktı çok şükür
Evet, hep yattım. 7 saat dersim oluyor, onları da koltukta ayaklarımı uzatarak anlattım, ders aralarında hep yattım. Progestan hap kullandım, göbekten Progestan iğne kullandım, bir de haftada bir proluton depot vuruluyordum. Benimki tüp bebekYatak istirahati ve progestanla mi duzeldi acaba
Her gün ayrı bir şeye indirim yapıyorlar. Hepsine birden yapsalar da rahatça alsak
Aynen sürekli mağazaya gitmek de ayrı dert ayın 15ine kadar nelere indirim yapılacağını yazmışlar neyseki aynı güne denk gelen şeyler var :)Her gün ayrı bir şeye indirim yapıyorlar. Hepsine birden yapsalar da rahatça alsak
Burada mağaza da yok. İnternetten alsam sürekli Kargo parası vereceğimAynen sürekli mağazaya gitmek de ayrı dert ayın 15ine kadar nelere indirim yapılacağını yazmışlar neyseki aynı güne denk gelen şeyler var :)
Yaaa yeni okudum yaa çok üzüldüm Rabbim şifa versin tez vakit te dua edelim İnşallsh... Rabbim kucagına al İnşallsh saglıkla kuzuyu vaktinde... Hamilelik zor yaa kapalı kutu kasılma kar başladı bende de korkuyorum ilerlemrz de hepimiz saglıkla kucagı mıza alırızMerhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim