2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Mide yanmasından uyuyamiyorum mide boruma sanki visk sürmüşler gibi 😟

Evet, hep yattım. 7 saat dersim oluyor, onları da koltukta ayaklarımı uzatarak anlattım, ders aralarında hep yattım. Progestan hap kullandım, göbekten Progestan iğne kullandım, bir de haftada bir proluton depot vuruluyordum. Benimki tüp bebek
Anladım benim de tüp bebek. Ben de 3 gune 1 progestan igne kullaniyorum. Bir de her gun 3 tane progestan hap atiyorum. Sadece tuvalete kalkıyorum. İnşallah her şey yolunda gider

Merhaba hanimlar tek bir sorum olacak bu yuzden yaziyorum size.
Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık. Genel sağlık durumu iyi denildi ama
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba? 😔😞😞Eki Görüntüle 2771989

Canım merhaba bebek daha çok küçük ve ultrason dediğimiz ses dalgalarıyla bebeğin görüntüsünü veriyor. O yüzden her yanını muntazam çizemiyor. Olduğu kadar. Biraz daha büyüsün şekillenir. :)
Defne diye dusunuyordum birde asel mina diye düşünüyordum ama bana güven olmaz her an değişebilir 😍
Benim de favorim defne ama bizimki erkek 😂
Cinsiyetten anlayan varsa bakabilir mi ? dr bisey demedi de 🤷🏻‍♀️
Canım neden daha belli olmadı ki. 19. Hafta olmuş
Mide yanmasından uyuyamiyorum mide boruma sanki visk sürmüşler gibi 😟
Benim doktorum yemek borusundaysa yanma gaviscon double effect, midedeyse rennie duo şurup iç dedi. Sen de sor istersen

İnstagramdan paylaşılmıştı ama link atayım
Linkte farklı yönlendirmiş sitesine bakın en iyisi 🙃

Canım merhaba bebek daha çok küçük ve ultrason dediğimiz ses dalgalarıyla bebeğin görüntüsünü veriyor. O yüzden her yanını muntazam çizemiyor. Olduğu kadar. Biraz daha büyüsün şekillenir. :)

Benim doktorum yemek borusundaysa yanma gaviscon double effect, midedeyse rennie duo şurup iç dedi. Sen de sor istersen
Bilmiyrm neden belli degil ,benim dr yoktu baskasina gittim cinsiyet soylesin diye ,kiza benziyo dedi sadece, kesin mi dedim benziyo dedi 🤷🏻‍♀️

Her zaman yanmiyor bakalm haftada bir garanti oluyir cok ilerlerse soylerim

Teşekkür ederimm🌸🌸

merhaba hanımlar🤗 benim doktor dedi ki tetanoz aşısı olmanı ben önermiyorum. Sağlık bakanlığı öneriyor ama ben tavsiye etmiyorum. Seni çağırırlarsa, benim boyle soyledigimi soyleme, pandemi var gelemem de dedi.
Napicam cok kararsizim sizin doktorlariniz önerdi mi oldunuz mu aşıları?

merhaba hanımlar🤗 benim doktor dedi ki tetanoz aşısı olmanı ben önermiyorum. Sağlık bakanlığı öneriyor ama ben tavsiye etmiyorum. Seni çağırırlarsa, benim boyle soyledigimi soyleme, pandemi var gelemem de dedi.
Napicam cok kararsizim sizin doktorlariniz önerdi mi oldunuz mu aşıları?
Benim dr hic bisey demedi valla yaptirana kadar saglik ocagindan aradilar mecbur yaptrdm ,ama uc gun kolum felaket agridi yatamdm

X