Rabbim vsjrıbde gelsin İnşallsh yaa tüm bebiş lerÇok şükür canım benimkide bi kac haftaya tam çıkar banada çok düşük ihtimal cikar demislerdi ama aybarscigim cok korkutmadi beni çok şükür sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim vsjrıbde gelsin İnşallsh yaa tüm bebiş lerÇok şükür canım benimkide bi kac haftaya tam çıkar banada çok düşük ihtimal cikar demislerdi ama aybarscigim cok korkutmadi beni çok şükür sen nasilsin
Aynen . Yaa gün gün mü bekliye cez hayırlısı.. Alır birden tüm ihtiyaçlarını bitiririm diyordum hayırlısıHer gün ayrı bir şeye indirim yapıyorlar. Hepsine birden yapsalar da rahatça alsak
Nerede yazıyor acabaAynen sürekli mağazaya gitmek de ayrı dert ayın 15ine kadar nelere indirim yapılacağını yazmışlar neyseki aynı güne denk gelen şeyler var :)
Aynen bizim burada da yok mağazası malesef :/Burada mağaza da yok. İnternetten alsam sürekli Kargo parası vereceğim
Aminn canımRabbim vsjrıbde gelsin İnşallsh yaa tüm bebiş ler
Bir sıkıntı olmadan ameliyatın güzel geçer insallah gönlünü ferah tut duamız seninle .Merhaba ben salı yada çarşamba günü Serklaj ameliyatı olacagım rahim ağzı yani serviks uzunluğu 2 mm. Ölçüldü
Hayır dualarınızi beklerim
Anladım benim de tüp bebek. Ben de 3 gune 1 progestan igne kullaniyorum. Bir de her gun 3 tane progestan hap atiyorum. Sadece tuvalete kalkıyorum. İnşallah her şey yolunda giderEvet, hep yattım. 7 saat dersim oluyor, onları da koltukta ayaklarımı uzatarak anlattım, ders aralarında hep yattım. Progestan hap kullandım, göbekten Progestan iğne kullandım, bir de haftada bir proluton depot vuruluyordum. Benimki tüp bebek
Merhaba hanimlar tek bir sorum olacak bu yuzden yaziyorum size.
Oldukça endişeliyim. 3d ultrasonda bebeğimin gorüntüsü bu şekilde verildi. 15 haftalık. Genel sağlık durumu iyi denildi ama
Sanki burnu ile agzı arası pek normal değil ve büyük gibi geldi bana. Aşağıdaki fotoğrafta bahsettiğim yeri sarı ile işaretledim. Allah korusun bir anormallik var gibi mi sizce de bilgisi fikri olan var mı acaba? Eki Görüntüle 2771989
Benim de favorim defne ama bizimki erkekDefne diye dusunuyordum birde asel mina diye düşünüyordum ama bana güven olmaz her an değişebilir
Canım neden daha belli olmadı ki. 19. Hafta olmuşCinsiyetten anlayan varsa bakabilir mi ? dr bisey demedi de
Benim doktorum yemek borusundaysa yanma gaviscon double effect, midedeyse rennie duo şurup iç dedi. Sen de sor istersenMide yanmasından uyuyamiyorum mide boruma sanki visk sürmüşler gibi
İnstagramdan paylaşılmıştı ama link atayımNerede yazıyor acaba
Linkte farklı yönlendirmiş sitesine bakın en iyisiİnstagramdan paylaşılmıştı ama link atayım
ebebek
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, 2001'den bu yana anne ilgisi uzman bilgisiyle yanınızda!www.e-bebek.com
Bilmiyrm neden belli degil ,benim dr yoktu baskasina gittim cinsiyet soylesin diye ,kiza benziyo dedi sadece, kesin mi dedim benziyo dediCanım merhaba bebek daha çok küçük ve ultrason dediğimiz ses dalgalarıyla bebeğin görüntüsünü veriyor. O yüzden her yanını muntazam çizemiyor. Olduğu kadar. Biraz daha büyüsün şekillenir. :)
Benim de favorim defne ama bizimki erkek
Canım neden daha belli olmadı ki. 19. Hafta olmuş
Benim doktorum yemek borusundaysa yanma gaviscon double effect, midedeyse rennie duo şurup iç dedi. Sen de sor istersen
Bilmiyrm neden belli degil ,benim dr yoktu baskasina gittim cinsiyet soylesin diye ,kiza benziyo dedi sadece, kesin mi dedim benziyo dedi
Her zaman yanmiyor bakalm haftada bir garanti oluyir cok ilerlerse soylerimCanım merhaba bebek daha çok küçük ve ultrason dediğimiz ses dalgalarıyla bebeğin görüntüsünü veriyor. O yüzden her yanını muntazam çizemiyor. Olduğu kadar. Biraz daha büyüsün şekillenir. :)
Benim de favorim defne ama bizimki erkek
Canım neden daha belli olmadı ki. 19. Hafta olmuş
Benim doktorum yemek borusundaysa yanma gaviscon double effect, midedeyse rennie duo şurup iç dedi. Sen de sor istersen
Teşekkür ederimmCanım merhaba bebek daha çok küçük ve ultrason dediğimiz ses dalgalarıyla bebeğin görüntüsünü veriyor. O yüzden her yanını muntazam çizemiyor. Olduğu kadar. Biraz daha büyüsün şekillenir. :)
Oda ayri bir sorun su zaman gel demiyr dr esimde goturmek istemiyo kaldim oyle ilk cocukta baya korkutmustu dr hastane hastane gezdik bebekte bisey yoktu , bunda da gitmek istemiyo esimdeğişik bir daha 1 ay sonra mı gideceksin?
Benim dr hic bisey demedi valla yaptirana kadar saglik ocagindan aradilar mecbur yaptrdm ,ama uc gun kolum felaket agridi yatamdmmerhaba hanımlar benim doktor dedi ki tetanoz aşısı olmanı ben önermiyorum. Sağlık bakanlığı öneriyor ama ben tavsiye etmiyorum. Seni çağırırlarsa, benim boyle soyledigimi soyleme, pandemi var gelemem de dedi.
Napicam cok kararsizim sizin doktorlariniz önerdi mi oldunuz mu aşıları?