Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Kızlar alacaklarınız için liste var mı? Yoksa aklınıza geldikçe mi alıyorsunuz?
Aklıma geldikçe 😊ama galerimde şöyle bi liste var kaydetmişim hiç bakmadım daha

Eklentiler

• IMG_5139.png
    IMG_5139.png
    297,7 KB · Görüntüleme: 101
Aklıma geldikçe 😊ama galerimde şöyle bi liste var kaydetmişim hiç bakmadım daha
Benim listem vaar, aldıkça üstünü çiziyorum 😍Ama alışverişe biraz mola çünkü battık yani jdjdjd 😂 gerçi alınacak çok bişey de kalmadı
Teşekkür ederim kızlar 🤍 Bende aldım bir şeyler aklıma geldikçe ama liste olup üzerini çizerek gitmek istedim. O yüzden sorayım dedim. Bazı listeler çok detaylı kafam karışıyor 😂

Sen bensin 😂😂😂 burun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı 😂😂
Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. 😂😂😂 bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim😂

Sen bensin 😂😂😂 burun aspiratörü, serum fizyolojik, nevresim takımı, 1 lohusa takımı, bebitonun kapı süsü, hediyelikler vs kaldı 😂😂
Ana kucağı, hastane çıkışı, deterjan, törpü jdjd çocuğun başka ihtiyacı kalmadı 😂😂 sen koç ben oğlağa yükselen koç, garanticilik detaycılık, anksiyete djdjdj 😂😂

Ay her şeyi bitirmişsinizzz ben kendime hiçbir şey almadım dahaa. 😂😂😂 bebek bakım yağı, nemlendirici pişik önleyici Krem ve pişik kremi ve yenidoğan şampuan ı önerisi alabilirim😂
Ben mustela aldım ama incia da iyiymişş
Ana kucağı, hastane çıkışı, deterjan, törpü jdjd çocuğun başka ihtiyacı kalmadı 😂😂 sen koç ben oğlağa yükselen koç, garanticilik detaycılık, anksiyete djdjdj 😂😂
😂😂😂 anksiyete tavan zaten 😂😂

Ben mustelanın setini indirimli denk getirdim indirimlerde ama stok yapmadım, şimdi alerji falan yapar çocukta nemelazım 😂
İncia aldım daha uygundu içeriği de temizmiş ama stok yapmadım ☺️ #reklamdegil

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-16-21-41-49-893_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-16-21-41-49-893_trendyol.com.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 82
X