2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Magnezyum takviyesi alıyo musunuz markaları neler benim bazen bacaklarımda ağrı oluyodı kramp girdi bi iki kere ben de isteyim dr gidince.

merhaba hanımlar🤗 benim doktor dedi ki tetanoz aşısı olmanı ben önermiyorum. Sağlık bakanlığı öneriyor ama ben tavsiye etmiyorum. Seni çağırırlarsa, benim boyle soyledigimi soyleme, pandemi var gelemem de dedi.
Napicam cok kararsizim sizin doktorlariniz önerdi mi oldunuz mu aşıları?
Ben oldum tek doz ağrım oldu sana kalmış bir şey için nasıl rahat edecekse.

Benim kızım Haziran doğumlu
Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay falan uzun giydirdim erkende doğmuştu kilosu çok düşüktü 1 aydan sonra toparladı kısa kollu zıbınlarla duruyordu gündüzleri, gece uyurken alta uzun ince pijama ve çorap giydiriyordum sadece, gerçi çorabı gündüzleride giydiriyordum hatırladığım kadarıyla üşüyordu ayakları
Benim kızımda Haziran doğumlu ilk zamanlar uzun kollu giyiyorlar bi ay anca. Nemli bölgedeydik sonra kısakol zıbın uyurken örtüyordum.

Magnezyum takviyesi alıyo musunuz markaları neler benim bazen bacaklarımda ağrı oluyodı kramp girdi bi iki kere ben de isteyim dr gidince.
Evet bi haftadır kullanıyorum. Magnorm suda eriyen tablet. İlk bebeğimdede son aylarda kullanmıştım aynısını

Evet magnorm benimkide
Ben oldum tek doz ağrım oldu sana kalmış bir şey için nasıl rahat edecekse.
Ben olamadım gidemedim aile hekimine bir türlü
Sağlıkla atlat inş ameliyatı. Bnm de ilk zamanlar çok yanardı ya hayret ediyorum şimdi yok mide yanması. Sona doğru çikar heralde.
İnşallah canim sağol

Bendeki bundan cnm. Suda eritilenden.

Eklentiler

• 18283086-4E49-42E8-A9EB-95DB9E00872E.jpeg
    18283086-4E49-42E8-A9EB-95DB9E00872E.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 27
merhaba hanımlar🤗 benim doktor dedi ki tetanoz aşısı olmanı ben önermiyorum. Sağlık bakanlığı öneriyor ama ben tavsiye etmiyorum. Seni çağırırlarsa, benim boyle soyledigimi soyleme, pandemi var gelemem de dedi.
Napicam cok kararsizim sizin doktorlariniz önerdi mi oldunuz mu aşıları?
Benim doktorum da önermedi canım ben olmayacağım

Selamlar kizlar nasilsiniz?
E bebekteki baby plus marka park yatagi kullanan oldu mu aranızda nasil acaba?

Kızlar bunu hep soruyorum ama. Vakit yaklaştıkça benim kafama takılıyor. Haziranda doğunca bebek uzun kollu body, patikli tulum mu giydirmek gerekir yoksa kısa kollu body ile bacaklar açık cıbıl cıbıl mı gezdirmek gerekir. Terler mi üşür mü bu çocuk. İlk doğduğu zaman tabi dış dünyaya yeni alışırken ilk 1 ay çok cıbıl gezemez değil mi? İstanbuldayım bu arada.
Doğduktan bir ay sonra kaynanama gideceğiz bir de ankaraya. Temmuz ortası gibi. Gidebiliriz değil mi uzun yol 🙊
Canım biraz da evinize bağlı. Direkt güneş alan cepheyse sıcak olur. Üstüne atlet ve tişört giydiririm ama altı şort giydirmem. İnce pijama ve çorap giydiririm.

İlk doğduğunda uzun giydirmek lazım tabi. Hatta ben yanımda iki tane penye battaniye götürmüştüm. Keşke daha kalın getirseydin dedi hemşire. Bazı hastaneler yazın sa buz gibi oluyor. Tedarikli gitmek lazım

Ben Joker’in 200 liraya olan park yatağını almıştım. Çünkü park yatak böyle ucuz olsun diye alınmış gibi geliyordu bana. Bebek hasta olduğunda yanımıza alıyorduk. Her ay hasta olduğu için ve tatillere de onu götürdüğümüz için çok kullandık. Keşke daha kaliteli alsaymışım

Ben park yatağa karar verip alamadım erken mi diye, indirimi de bitmiş. Sonra başka beşikler baktım ama eninde sonunda en mantıklısı park yatak gibi geldi.

Biz chicconun lullaby xl idi galiba onu almıştık hala sağlam onu bilmiyorum canım
Lullaby europa desingnmiş.

Son düzenleme:
Canım biraz da evinize bağlı. Direkt güneş alan cepheyse sıcak olur. Üstüne atlet ve tişört giydiririm ama altı şort giydirmem. İnce pijama ve çorap giydiririm.

İlk doğduğunda uzun giydirmek lazım tabi. Hatta ben yanımda iki tane penye battaniye götürmüştüm. Keşke daha kalın getirseydin dedi hemşire. Bazı hastaneler yazın sa buz gibi oluyor. Tedarikli gitmek lazım
Aa senin önceki doğumun da mı yazdı? Yaz bebeği daha rahat değil mi ☺️ Rahat rahat dışarı da çıkarırız.
evimiz sıcak olmuyor hiç klima çalıştırmadık 3 yıldır bu evdeyiz. O zaman uzunlarla geçeceğini düşüneceğim ilk 1 ay. Ona göre uzun kollu patikli tulum alacağım ilk zamanlar için :)

magnimore plus alıyorum. İnternette bakarsan içerisindeki magnezyumun formu bayağı iyi emilebilen bir form. Benim romatoloji doktorum verdi vücut ağrıları için. Kadın doğumcular daha garklı ürünler veriyor nedense.

X