2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.

Aynı durumları yaşayan var mı?
Canım kötü düşünme bende 5+3 te gittim sadece kese göründü mesela bebek görünmedi daha kese yeni oluşuyo dedi dr zaten seninde öyledir bence üzme kendini

Çok geçmiş olsun canım, cok üzüldüm. Allah hayırlısını versin. Oğlunu bağışlasın Rabbim size mașallah ♥️
Bende de lekelenmeler var, haftaya belli olacak :KK43:
Teşekkür ederim. İnşallah sizin için herşey yolundadır🙏
Canım listeye bakarken yaş ve gün olarak en yakın seni görmüştüm dün çok üzüldüm, hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.. İnşallah zora girmeden rahatça atlatırsın bu süreci. Aslında ben de ismimi yazdırmayacaktım ama olacak olan şimdi olmasa sonra oluyor bizim elimizde değil ve olacaksa da şimdi olması her zaman daha iyi.. Kendine dikkat et durumundan da haberdar et.
Keşke sizlerle birlikte devam edebilseydim ama kısmet değilmiş canım😔 çok doğru söylüyorsun. Allah herşeyin hayırlısını versin haberdar ederim durumumu. Sizler de kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Çok geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktın
Teşekkür ederim 5+5 deydim bugün
Gecmis olsun canim. Imsallah kendiliginden duser kurtaj olursun. En kisa surede rabbim saglikli bir bebek nasip etsin insallah🙏🙏
İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimiz için çok teşekkür ederim🙏

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ Hayırlısı olsun 🙏 16 aylık bi kızım var bakalım kız kardeş mi erkek kardeş mi gelicek meraktayız 😇
Çok sevindimm çok amin inşallah darısı başımıza🥰❤️ Sanırım erkek bebiş geliyor🧿

Merhaba. Beni sağlık ocağından aradılar size bazı kan testleri var onlar yapıldı mı diye sordular hayır diyince gelin bazı kan testi yapacağız dediler bulaşıcı hastalık vs için. Böyle bir şey var mı.

Merhaba. Beni sağlık ocağından aradılar size bazı kan testleri var onlar yapıldı mı diye sordular hayır diyince gelin bazı kan testi yapacağız dediler bulaşıcı hastalık vs için. Böyle bir şey var mı.
yok cnm idrar ve kan tahlili yapılıyor tansiyon ölçülüyor bide hamilelik ile bilgi veriliyor bir sonraki kontrolun tarihini veriyolar cnm

Kızlar iki gündür mide bulantısı iyice arttı, halsizlik de çok arttı. Kolumu kaldırmak istemiyorum. Bi de üşüyorum akşam üstü biraz geçince de ateş basıyor gözlerimin içi yanıyor resmen. Sızde de oluyor mu bu durum?
2 haftaya rahatlarsin cnm bnde oyleydim

Evet yapıldı kan testleri doğru söylemişler kalp atışını duyduğumuz gün doktorum yaptı

Kızlar iki gündür mide bulantısı iyice arttı, halsizlik de çok arttı. Kolumu kaldırmak istemiyorum. Bi de üşüyorum akşam üstü biraz geçince de ateş basıyor gözlerimin içi yanıyor resmen. Sızde de oluyor mu bu durum?
10 gündür mide bulantım beni yedi bitirdi🙁🙁 üç gündür de kusuyorum 🙁🙁🙁 az önce akşam yemeğinde çorba içtim onu bile 😢😢😢 biraz makarna biraz ekmek biraz çubuk kraker elma ayva bunlar işte tost 😥 8 inci haftanın içindeyim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum 🙄 ateş basması yok bende ama vücut ısım yine de önceye göre fazla canım

2 haftaya rahatlarsin cnm bnde oyleydim
Normalse problem yok canım ama oğlum için üzülüyorum. 4,5 yaşında sanki çok ilgi gösteremiyormuşum ona çok haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum. Eşim sağolsun ilgileniyor yardımcı oluyor ama, oğlumu boşluyormuşum hissi çok üzüyor beni. Ona bakarken sürekli bi gözüm doluyor bi garip oluyorum😔

X