2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.

Aynı durumları yaşayan var mı?
Bebek göründü de mi kalp atışı yok onu anlamadım

Selam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.

Aynı durumları yaşayan var mı?
İnşallah güzel haberler alırsın canım 🤲 hayırlı olsun gebeliğin

Geçmiş olsun 🙁 umarım sorunsuz atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin Rabbim sana. Umarım kürtaj olmana da gerek kalmaz. Olman gerekirse de sorun etme çok kolay bi işlem ağrısız sızısız sadece bi süre korunmak gerekiyor sonrasında

Çok geçmiş olsun umarım en kolay şekilde bu süreci atlatırsınız 🙏🏼

Canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu bağışlasın sana. İnşallah hemen atlatırsın operasyona gerek kalmadan

Çok geçmiş olsun umarım kürtajsız düşer :dua: Allah oğlunu bağışlasın canım üzülme inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin :dua:

Canım üzüldüm ya😔Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin🤲Çok Gecmis olsun.

hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim dualarınız için 🙏

Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur🌸 şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın🙏 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım😔 hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah 🙏
Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasib etsin inşallah sonrasında 🤲

Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur🌸 şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın🙏 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım😔 hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun canım, cok üzüldüm. Allah hayırlısını versin. Oğlunu bağışlasın Rabbim size mașallah ♥️
Bende de lekelenmeler var, haftaya belli olacak :KK43:

Selam kızlar, şöyle bir mesajlarınızı okudum üstün körü cinsiyet tahmini yapmışsınız 🥰 Bana da yapar mısınız? @ManyakPrenses çok merak ettim bu teoriden de pek anlamam ama siz yetkili bir abiye benziyorsunuz 🤪
Canım kız gibi :)) rabbim hayırlısını gönlüne göre versin inşallah :)) geç gördüm kusura bakma 🌺

Merhaba, yeni bir kitaba başladım. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı.Ekte kitabı paylaşıyorum.
Kitap özetle aşağıdaki bulgulardan bahsediyor. Ve diyor ki ne kadar çok anne bunun farkına varırsa çocuk ceninken onu pozitif etkilemeye başlayabilir. Keyifli okumalar sevgiler
*cenin görebilen duyabilen deneyimleyebilen hissedebilen bir varlıktır
*çocuğun davranışları kısmi olarak ana rahminde kendisi hakkında aldığı mesajlarla ilgilidir
*şekillendiri mesajların asıl kaynağı annedir. Buradaki önemli nokta gelip geçici endişeler huzursuzluklar değil annenin derin ve yerleşmiş duygu kalıplarıdır.ve bunlar doğmamış çocuğun kişiliği üzerinde derin yara bırakabilir.
*diğer taraftan mutluluk coşku pozitif beklentiler cocuğun duygusal olarak sağlıklı gelişimine katkıda bulunur
*ve bir babanın eşi ve doğmamış çocuğu hakkındaki hisleri hamileliğin başarısı için en önemli faktörlerden biridir.

Eklentiler

• 1D691705-41B4-4520-BD9A-E0C2748DEF02.jpeg
    1D691705-41B4-4520-BD9A-E0C2748DEF02.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 24
X