2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur🌸 şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın🙏 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım😔 hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah 🙏
Canım listeye bakarken yaş ve gün olarak en yakın seni görmüştüm dün çok üzüldüm, hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.. İnşallah zora girmeden rahatça atlatırsın bu süreci. Aslında ben de ismimi yazdırmayacaktım ama olacak olan şimdi olmasa sonra oluyor bizim elimizde değil ve olacaksa da şimdi olması her zaman daha iyi.. Kendine dikkat et durumundan da haberdar et.

Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olur🌸 şükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın🙏 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım😔 hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktın

Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook😞 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok😞
5+3 de 11mm kese gördük canım bebiş yok. 10 gün sonraya çağırdı.. Normal olabiliyor bu durum sakın moralini bozma 6 haftadayken bile görünmeyebilir. 7.hafta içinde gözükebilir.

Gecmis olsun canim. Imsallah kendiliginden duser kurtaj olursun. En kisa surede rabbim saglikli bir bebek nasip etsin insallah🙏🙏

Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook😞 7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok😞
Canim beklemekten baska caren yok dedigin gibi. Insallah rabbim saglikli bir bebek nasip eder. Gec görülebilir ama

X