2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Normalse problem yok canım ama oğlum için üzülüyorum. 4,5 yaşında sanki çok ilgi gösteremiyormuşum ona çok haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum. Eşim sağolsun ilgileniyor yardımcı oluyor ama, oğlumu boşluyormuşum hissi çok üzüyor beni. Ona bakarken sürekli bi gözüm doluyor bi garip oluyorum😔
ah cnm bnm benimki de 6 yasnda annem geldi babasi ananesi ilgileniyor ama simdilerde sadece kucagima alamiyorum ama etkinlik falan yapmaya basladik

Selam canim. Bende bugun 8+5'im hatta kontrolum vardi. Hersey yolunda cok sukur. Bu zamana kadar bir kere bile kusmadim hic midem bulanmadi. Gogus agrim da asiri yok. Bazen ozellikle aciyormu diye dokunursam sicaklik ve sizlama hissediyorum. 4. Haftada kasik agrilarim vardi batiyordu resmen. 5. Haftada o gecti reflu gibi sikayetim vardi surekli gaz doluyordu icim. 6. Haftada reflu gecti kabiz oldum. 2 haftadir cok sukur hicbiseyim yok. Doktor bugun nasil gidiyor dedi. Buraya gelmesem hamile oldugumu anlamiyorum dedim🤣 bir belirti olmayinca bende hep endise ediyordum hersey yolundami diye cok sukur hersey yolunda. Bence sansli annelerdeniz🌸
Canım aynı ya inşallah böyle devam eder diyeceğim ama ben sigara içmek istediğim için biraz ondan tiksinsem iyi olacak, biraz midem bulansa hamile hissedeceğim. Unutuyorum sürekli hamile olduğumu.. İnşallah dediğin gibidir inşallah şanstandır:)

Kızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.

Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum. 😑 6.haftaya giriyorum.
Oğlumda öyleydim canım ben ne güzelmiş :KK43: ikincisi baya zorluyor şanslısın hiç kötü düşünme

Bende de hiç belirti yok ve hemşire olduğum için 24 saat nöbet tutuyorum yoğunum ama kan değerlerim yükseldi kontrol ettiriyorum

Canım Allah sana kolaylık versin normalde 24 nöbet tutsam benim de yükselir kan değeri gebelikte cabası.. İnşallah rabbim sana daha da kolaylaştırsın.

ah cnm bnm benimki de 6 yasnda annem geldi babasi ananesi ilgileniyor ama simdilerde sadece kucagima alamiyorum ama etkinlik falan yapmaya basladik
Ben her gece kitap okurdum kendisine. Kaç zamandır çok yorulup uykum geliyor okuyamıyorum. Bu sabah artık bana kitap okumuyorsun diyip boynunu bükünce çok kötü oldum yaa anlatamam 😞 Bundan sonra yine okumaya çalışacağım,onu üzmek istemiyorum. Bizimkiler farklı şehirde yakın zamanda korona atlattılar ve çok ağır atlattılar. Babamda kronik tansiyon çıktı koronadan sonra. Onun için onlara gel diyemem. Zaten kendileri çok halsiz maalesef. Daha dinç tutmam gerekiyor kendimi 😞

6. Haftanın sonuna kadar ben de öyleydim ve pinpirikliydim haliyle 😁 6+1 den beri baş dönmesi, mide ağrıları giderek arttı. 6+3 de kalp sesini duydum. Şimdi 7+4. Telaş etmeyin bazılarında hemen bazılarında da sonradan oluyor bu rahatsızlıklar sanırım
Merakla gün sayıyorum canım :)) ama hiiiç inanamıyorum 😂 çok enteresanız zaten midemiz bulana vay ah, bulanmasa kesin aksilik var... inşallah kalp sesini duyarım rahatlarım canım senin gibi 😊

Oğlumda öyleydim canım ben ne güzelmiş :KK43: ikincisi baya zorluyor şanslısın hiç kötü düşünme
İnşallah öyledir canım kalbi atıyordur..bir duysam gelişimini rahatlıcam mide bulantısı halsizlik aramayacağım..inşallah sen de en yakın zamanda rahatlarsın kısa sürer bu zorlanman😔

Merakla gün sayıyorum canım :)) ama hiiiç inanamıyorum 😂 çok enteresanız zaten midemiz bulana vay ah, bulanmasa kesin aksilik var... inşallah kalp sesini duyarım rahatlarım canım senin gibi 😊
İnşallah duyarsın tabi ki 🥰 sorma eskiden niye yok diye mızmızdım, şimdi 10 gündür hasta hasta yatmaktan mızmızım:)

Benim de 5. Haftadan beridir lekelenme vardı Dr progestan verdi. 8+3teyim biraz azaldı gibi. Bu defa da gelip giden kramplar giriyor karnıma. Her hafta yeni bir heyecan yaşatıyor bu hamilelik.
Bu lekelenme ilaç kullanmaya rağmen geçmedi bende :KK43: mide bulantı oluyordu o da azaldı hata yok gibi. İnsan korkuyor

Ben her gece kitap okurdum kendisine. Kaç zamandır çok yorulup uykum geliyor okuyamıyorum. Bu sabah artık bana kitap okumuyorsun diyip boynunu bükünce çok kötü oldum yaa anlatamam 😞 Bundan sonra yine okumaya çalışacağım,onu üzmek istemiyorum. Bizimkiler farklı şehirde yakın zamanda korona atlattılar ve çok ağır atlattılar. Babamda kronik tansiyon çıktı koronadan sonra. Onun için onlara gel diyemem. Zaten kendileri çok halsiz maalesef. Daha dinç tutmam gerekiyor kendimi 😞
hklisin cnm ya atltrsn insalhh hmn bu hlszligi

Kızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.

Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum. 😑 6.haftaya giriyorum.
Ben de öyleydim canım korkma hatta telefonda anneme hiç hamile gibi değilim korkuyorum demiştim ve duydum kalp atışını içini ferah tut inşallah duyacaksın pıt pıt atışını 🤲❤️

Canim iki oglum var ikisinde de hic midem bulanmadi. Suanda da yasamiyorum bulanti cok şükür. Bas donmesi vs de yok. Sadece cabuk yoruluyorum, ayakta duramiyorum. Diger gebeliklerimde de ilk ay boyleydi. Bence kendine masallah de ve aklina kotu seyler getirme☺️

Bu lekelenme ilaç kullanmaya rağmen geçmedi bende :KK43: mide bulantı oluyordu o da azaldı hata yok gibi. İnsan korkuyor
Evet benim de tamamen geçmedi. Ama adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok dedi dr um. Olsa bile sağlıkla doğuranları biliyorum. Eskiden lavaboya gitmeye korkuyordum artık daha rahat hissediyorum kendimi. İnanın her şey nasip. Rahatlamaya çalışın. Ama kontrol altında olmakta fayda var. Dr unuzla daima irtibat halinde olun.

Evet benim de tamamen geçmedi. Ama adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok dedi dr um. Olsa bile sağlıkla doğuranları biliyorum. Eskiden lavaboya gitmeye korkuyordum artık daha rahat hissediyorum kendimi. İnanın her şey nasip. Rahatlamaya çalışın. Ama kontrol altında olmakta fayda var. Dr unuzla daima irtibat halinde olun.
Ya öyle tabi her şey nasip ama işte insan ürküyor. Kağan Kocatepe videolarını izliyorum içim çok rahatlıyor. Kendi doktoruma da gittim dün kalp atışını duyduk şükür sıkıntı yok dedi progestoron verdi işte onu kullanıyorum ama hep kafada bir acaba kalıyor malesef :KK43:

X