2020 Şubat Anneleri

Evet satma benim olsun dedim dinlemedi. hoşlanmadığım birine satmıştı. Eşim sürpriz yapmayı çok sever. Bir anda araba alabilir. Fikirleri çabuk değişir. Bir ara Toyota yaris bakıyordu. Kendine bakmıyordur herhalde geçenlerde suv tarzı bir araç bakıyordu. Şimdiki arabası sedan onu çok seviyor aşk yaşıyor. Hergün temizliyor. Daha arabanın vukuatı yok ilk yapan ben olmak istemiyorum o yüzden burda gerekmedikçe kullanmıyorum. Ayrıca yaşadığımız yerde alt yapı çalışmaları nedeniyle şehir kaos halinde. Yollar kapalı oluyor. Çıksam stres topu olup dönerim. Sanırım işe başlamamı bekliyor. Ehliyeti 2009’da manuel almıştım ama şimdi manuel kullanamam. Otomatikten devam eşimde düz sevmiyor. Sıfır araç mı aldınız hayırlı olsun şimdiden kazasız güzel günlerde kullanın inş. Afedersin de millet ev sahibi olacak diye de her ay para göndermek nedir abisine mi güvenmiş. Ortak alsaydınız madem. Çok gıcık oluyorum genelde o yardımlar unutulur geri ödenmez. Senin başın sıkışsa ortada kimseyi bulamazsın.

Kızmamaya gayret ediyorum. Aslında ben eşime kızıp çocuklara kızıyorum. Onu farkettiğimden bu yana daha kontrollüyüm. Deniz ama kolay bir çocuk değil. Şu an dışarda ya arabalara taş atıyor ya kum yada bisikletle insanlara çarpar yada komşunun evine gitmek için ağlar. Gerçekten ona laf anlatmaya çalışmak yorucu oluyor. Eşim şu an Deniz diye ona sesleniyor ama karşıdan cevap yok randevu aldım psikiyatriye bakalım nasıl olacak. Bir bakıyım o dediğin hesaba.

Bende bu toz topraktan yılmış durumdayım aslında tek çocukken sorun etmiyordum. Ama öyküyle ikisi bir arada olmuyor. Deniz özgürce oynarken yanında olmam lazım. Allah’a şükür eşim bugün bahçeyi bitirdi yakında kendine yeni bir aktivite bulmazsa çocuklarla daha yakından ilgilenmeyi düşünüyorum. Öykü daha bir kere saçını bağlatmadı Kaan’a yakışmış. Bizim kız oğlan modunda takılıyor

Trendyolda deniz kumu satılıyor bende bi ara alsammı diye düşünmedim değil ama bizim burası çok soğuk bide bizim ev tepe de acayip esiyor çocuk balkona çıkamıyor o yüzden vazgeçtim ama bi bak sen bence çok eğlenceli maşallah baya da sarışın kaan
Ee o zaman sana bakıyordur toyotayı hadi inşallahhh diyelim
Bizde 8 senedir otomatik kullanıyoruz otomatiğin rahatlığına alıştık ama araç fiyatları acayip artmış otomatikle manuel arasında baya fiyat farkı olunca mecburen manuel aldık.
Evet canım sıfır aldık benim eşimde pek pimpiriklidir araba konusunda 2. El araba almak istemiyor nasıl kullandıklarını bilmiyorum diyor Kia sportage aldık inşallahh alışırım arabaya
Ya valla sorma bide kredi çektikten sonra maaşına iki bin lira zam yapmış patronu ek bi iş daha vermiş ona istinaden iyi zam yapmış eşime diyorum iyi zam almış kardeşin demedi mi abi artık ihtiyacım yok gönderme diye yok valla demedi diyo

İki çocuk olunca geniş araba şart. Hayırlı olsun. Alışırsın zamanla. Sonuçta yeni arabalar daha seri ve konforlu oluyor. Sürekli eşime subliminal mesajı veriyorum. İnş mesaj ulaşıyordur Gerçekten araba fiyatları uçmuş.
Sizinde çocuklarınızın da geleceği söz konusu. Daha ne kadar yardım edeceksiniz ki. Borç bitene kadar mı. Onlar demez. Siz çocuk oldu yeni araba aldık deyip bu konuyu kapatabilirsiniz aslında ama eşin kıyamıyor galiba.

Biz dogdugundan beri hala hic kesmedik saclarini önü ve arkasi uzun toplaniyo gozunun onune geliyo ve cok terliyo o yuzden topluyorum arada bizimkinide hala parkta kiz saniyolar hic bu cocuk erkek mi diyen olmadi bu zamana kadar
Aa bunu bildigim iyi oldu sagol canim belki alirim. Bizim ev sicak oluyo yazin, onumuzdeki ay havuzda alacagim ins.
Evet gunes vurunca altin sarisi gibi parliyo oyle bir sari :) babasinin kucukken dahada sariymis ama almanlar gibi o kadar sari olamadi kaan cunku anne kumral :)) senin kizin saclari var mi o da yaman gibi kivircik mi olacak acaba merak ediyorum :)

Mesaj vermeye devam
Eşim ilk 1 sene yardım ederiz demişti yani sene sonuna kadar vermeye devam. İlk bu muhabbetler olduğunda yamanın doğum takılarına verelim diyordu Allahtan ona karşı çıktım da ucuz atlattık
Ben tek çocuğum bu kardeş hissiyatını hiç anlamıyorum eşimde kıyamıyor kardeşine bilmediğim bi duygu olduğu için çok bişey de diyemiyorum aslında bende severim eşimin kardeşini saf kalpli biridir de ben eltime gıcığım o yüzden versin istemiyorum. Çok kıskanç fesat biri. Ya gittiler evlenirken bizim salon koltuklarımızn aynısını almışlar sonra diyo ki ay ben sizin böyle olduğunu bilmiyordum sorun olmaz demi aynısı olması Yamana safari konseptli doğum günü yaptım diyo ki ay bende safari konsepti yapcaktım siz yapmışsınız. 2 ay sonra oğlunun doğum günü konsepti safari Bizimkinin aynısı 2 sene önce eşim doğum günü hediyesi apple watch aldı 1 ay sonra onun doğum günüydü o da apple watch gibi bişey aldırmış instada paylaşmış Benim sinir olduğum konu deki yenge sende gördüm beğendim bende yaptım ama yok önce onun aklına gelmiş ama ben yapıvermişim ondan önce ay bak yine yazdım da yazdım

Sıcak oluyorsa oynar rahat canım valla çocukları oyalamak zor gerçekten. Eşin şimdi nasıl hala sarışın mı? İnşallah kaan da böyle kalır rengi çok koyulaşmaz
Kızın saçları var saçlı doğdu vee düz saçlı yamanın saçları da çok uzadı kestirmeye hem kıyamıyorum hem hayatta berber koltuğuna otırup kestirmez saçlarını burası serin de çok etkilemiyor saçları

Eklentiler

• FCA56E6E-4578-4E1C-A9A4-250F6CCCAB4B.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 089F9006-020E-45AC-934D-DA19F8CD38CC.jpeg
    265,9 KB · Görüntüleme: 56
Bizim çocukların saçı bayadır berberde kesiliyor. Öykü de çok ağladı. Yakında ikisini yine kestireceğiz. Çabuk uzuyor. Bende küt kestirdim bir rahatladım ki.bizim büyük kumral küçük sarışın. İkisi de hafif dalgalı düz.

Suandada sari ama eskisi gibi degil kumrala yakin bir sari :)
Yaa yamanin saclari cok guzel masaAllah kizdada bayagi bir sac varmis Kaan neredeyse 1 yasina kadar keldi kafasi parliyodu

Canim ben bunu gecen gittigimizde doktora sordum bildigim bir firma ve surup degil o yuzden kullan diyemem arastir iyice ona gore kullanmak istiyosan kullan dedi netteki yorumlari bayagi iyi ama buradaki eczanelerde sattigimiz bir urun degil diyolar annem istanbuldaki tanidigimiz eczaciya bir soracak onerirse demir ilaci bitince alacagim denemek icin onumuzdeki ay.

Balik yagi kullanan arkadaslar balik yagini doktorunuz ne zamana kadar kullanin dedi ?

Biz hiç berbere götürmedik valla yaman hayatta durmaz 2 yaşına gelince belki anlarsa durur diye düşünüyorum
Bende geçen gün gittim kuaföre bi 15 dk bekledim tam oturacaktım annem aradı melisa durmamış süt sağıp bırakmıştım biberonu almamış öğürmüş ağlıyo dedi koşa koşa eve döndüm saçta kaldı öyle inşallah kestircem bende seviyorum kısa saçı kullanımı çok rahat
Senin eşin kıvırcık saçlıydı demi çocuklar ona çekmemiş pek
Suandada sari ama eskisi gibi degil kumrala yakin bir sari :)
Yaa yamanin saclari cok guzel masaAllah kizdada bayagi bir sac varmis Kaan neredeyse 1 yasina kadar keldi kafasi parliyodu
Kaanın belki çok koyulaşmaz saçları
Bende kel doğmuşum aslında kel olsalar en azından bebeklik saçlarını kazıtırdım yamanın ense kısımları çok dökülmüştü şimdi melisanınkilerde dökülcek ama kıyamıyorum saçlarına
Kaanın şimdide sarışın ya çok belli olmuyor saçları
Eczacının söylediklerini bize de aktar canım bilgimiz olsun bizimde
Bize 1 yaşında verdi tabi ben bi türlü başlayamadım bi süre vermedi ama bize balık yağının bi zararı olmaz ama uzun süre kullanılsada

Çocukların saçı hafif dalgalı eşim kıvırcık ama sürekli tarıyor çok uzatmıyor kısa kestiriyor düz görünmesini istiyor. Kıvırcık sevmiyor. Çocukların yüz hatları genel olarak babası. Deniz zaten baba. Gamzesine varana kadar almış. Öykü uzaktan saçlardan ve kulaklardan dolayı ben ama ayrıntı da baba. Özellikle burnu ve ağzı. Gülüşü kayınvalidem o kadar acıyı bunları görmek için mi çektim ben biz 3 aylıkken saçlarını kesmeye başladık alıştılar. Benim çocuklar da biberondan içmedi iyi olurdu aslında Her yere anca beraber kanca beraber

Öykü uyumuyor yine başladı öğlene kadar yatıyor 4’de yine uyuyor sonra gece 1yada 2 ama bu gece 3’te uyudu valla bitirdi bunun bu uyku düzensizliği. Yarın erkenden dikmezsem şimdi de uykum kaçtı . Eşim kalkıp kahvaltıya çağırır üzülmesin diye kalkıyorum ama çok yorgun oluyorum gün boyu.

Evet bencede cok koyulasmayacak.
Bende kel dogmusum o konuda bana cekmis kaan benimde 1 yasina kadar sacim yokmus annem kiyamamis hic kazitmamis simdi saclarim cok gür toka tutmuyo anne sacim olmasina ragmen.
Kaan in saclarini sali gunu kisaltmayi dusunuyoruz bakalim durursa

Tamam canim haber ederim

Kaan Alp dunden beri ishal ya dun 6 kere yapti bugun 4 kere maflor saşe verdim dun aksam yatarkende pirinc hasladim lapa yaptim muz kattim icine yedirdim ama hala ayni

Deniz bugün karşı komşunun evinin kapısına dikildi balık görmüş dün. Bakmak istiyorum diye dün bir saat ağladı onlarda dışarı çıkmış o ara görmüş. Ama nasıl ağlıyor bakmak istemiştim diyerek. Bugün yine yakaladı insanları merhaba ne yapıyorsun der her gördüğüne, kadında içeri davet etti ama bizimki çıkmıyor oğlum baktıysan gel dedim. Neyse ben kapıda küplere bindim sevmem böyle şeyleri balığın birini verdi kadın yemde verdi annemde de küre şeklinde balık kabı varmış koyduk. Ama biter mi sürekli yem vermek istiyor anne annecim diyerek beynimi yaktı bir tane de biz alacağız. Evde hayvan beslemek istemiyorum hem dokunamıyorum hemde ölürlerse çok üzülürüm çabuk bağlanıyorum. Sabahta öyküye bebek aldım küçük bir kız. Deniz bende istiyorum dedi ona da araba aldık. Arka koltukta görmez sandım herşeyin farkında. Yolda annecim babacım sorular sorular beynimizi yakıyor. Galiba her istediğini alarak arsız yaptık biz bu çocuğu.

Kaan Alp dunden beri ishal ya dun 6 kere yapti bugun 4 kere maflor saşe verdim dun aksam yatarkende pirinc hasladim lapa yaptim muz kattim icine yedirdim ama hala ayni
Geçmiş olsun. Üşütmüş, Yada fazla sıcağa maruz kalmış olabilir mi. Deniz iki gün önce üşüttü oda 3-4 defa yaptı. Süt içince de direkt yapıyordu. Biraz patates muz yedi. Şimdi iyi. Gece Bez takıyım dedim kabul etmedi çünkü kontrol etmekte zorlanıyor gibiydi

Dun balkabagi corbasi ve bayagi bir kiraz yemisti yediklerine bagladim ama bugunde devam etti.
Sicaga cok maruz kalmadi ama ayaklarini usutmus olabilir surekli coraplarini cikarip sularla oynuyo

Dun balkabagi corbasi ve bayagi bir kiraz yemisti yediklerine bagladim ama bugunde devam etti.
Sicaga cok maruz kalmadi ama ayaklarini usutmus olabilir surekli coraplarini cikarip sularla oynuyo
Kiraz yapıyor öykü de yediği zaman birden fazla kakasını yapıyor. Bal kabağı da iyi bağırsak çalıştırır üzerine de sularla oynadıysa hepsi birleşmiş olabilir. Bol su içir ağrı yapmasın da geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…