- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Yaa benimkilerde aynı eşim hatta kayınpederim desem yeri. Kayınpederimin kafası hafif şakaklardan basık Yaman da Melisa da öyle ilk doğduklarında çok belliydi ama şimdi pek belli olmuyor tabi ben anlıyorum. Kp sağ yanağında gamzesi var eşimin solda ama çocukların gamzeleri sağda Neyse bana hiççç benzemiyolarÇocukların saçı hafif dalgalı eşim kıvırcık ama sürekli tarıyor çok uzatmıyor kısa kestiriyor düz görünmesini istiyor. Kıvırcık sevmiyor. Çocukların yüz hatları genel olarak babası. Deniz zaten baba. Gamzesine varana kadar almış. Öykü uzaktan saçlardan ve kulaklardan dolayı ben ama ayrıntı da baba. Özellikle burnu ve ağzı. Gülüşü kayınvalidem o kadar acıyı bunları görmek için mi çektim ben biz 3 aylıkken saçlarını kesmeye başladık alıştılar. Benim çocuklar da biberondan içmedi iyi olurdu aslında Her yere anca beraber kanca beraber
Ya valla ben işe de başlıcam bakalım nasıl vercek annem sütü beni o korkutuyor
Canım bi düzene otırtturman lazım ona da size de yazık. Yaman günde 1 kere uyuyor gece de 8-9 arası gece uykusuna yatıyor. 6 gibi uykusu geliyor ama açıyorım bi şekilde uykısunu yoksa gece yanarızÖykü uyumuyor yine başladı öğlene kadar yatıyor 4’de yine uyuyor sonra gece 1yada 2 ama bu gece 3’te uyudu valla bitirdi bunun bu uyku düzensizliği. Yarın erkenden dikmezsem şimdi de uykum kaçtı . Eşim kalkıp kahvaltıya çağırır üzülmesin diye kalkıyorum ama çok yorgun oluyorum gün boyu.
Kıyamam ya geçmiş olsun inşallah düzelmiştir. Bol bol su içir canımKaan Alp dunden beri ishal ya dun 6 kere yapti bugun 4 kere maflor saşe verdim dun aksam yatarkende pirinc hasladim lapa yaptim muz kattim icine yedirdim ama hala ayni
Ama insan da kıyamıyor almamayaDeniz bugün karşı komşunun evinin kapısına dikildi balık görmüş dün. Bakmak istiyorum diye dün bir saat ağladı onlarda dışarı çıkmış o ara görmüş. Ama nasıl ağlıyor bakmak istemiştim diyerek. Bugün yine yakaladı insanları merhaba ne yapıyorsun der her gördüğüne, kadında içeri davet etti ama bizimki çıkmıyor oğlum baktıysan gel dedim. Neyse ben kapıda küplere bindim sevmem böyle şeyleri balığın birini verdi kadın yemde verdi annemde de küre şeklinde balık kabı varmış koyduk. Ama biter mi sürekli yem vermek istiyor anne annecim diyerek beynimi yaktı bir tane de biz alacağız. Evde hayvan beslemek istemiyorum hem dokunamıyorum hemde ölürlerse çok üzülürüm çabuk bağlanıyorum. Sabahta öyküye bebek aldım küçük bir kız. Deniz bende istiyorum dedi ona da araba aldık. Arka koltukta görmez sandım herşeyin farkında. Yolda annecim babacım sorular sorular beynimizi yakıyor. Galiba her istediğini alarak arsız yaptık biz bu çocuğu.