Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Evet uzanınca bi tümsek var oraya vurunca da cevap vermeye başladı ayakta yok hiç 21 haftadayım ben de. Göbeğim büyüsün istiyorum ya büyümüyor bi türlü 😂 tuhaf cidden ilk fark ettiğimde çok korktum böyle değildi 1 2 hafta önce
Bende 21 ama ben uzanınca böyle olmuyor hatta ilk gebeliğimde bile olmadıki ondan şaşırdım görünce ne güzel kendini belli ediyor☺️

Kızlar göbüşlerimizin resmini atak diyorum ne diyorsunuz benimki minnak🤭

Bende 21 ama ben uzanınca böyle olmuyor hatta ilk gebeliğimde bile olmadıki ondan şaşırdım görünce ne güzel kendini belli ediyor☺️
Hiç sertlik vs yok mu peki normal düz göbek var yani. Tuhaf kiminde 21 haftada kocaman göbek var kiminde yok bünyeyle alakalı genetik herhalde

Benimde hiç dik olmadı çok şaşırdım görünce benim şu an zaten çok az kilo almış gibi duruyor dar giyince ama bol kıyafetle hiç belli Değil.. söylemezsem kimse anlamıyor ama normal bunlar 7,8 ayda büyük sert bir göbeğimiz olur

Hiç sertlik vs yok mu peki normal düz göbek var yani. Tuhaf kiminde 21 haftada kocaman göbek var kiminde yok bünyeyle alakalı genetik herhalde
Sertlik var ama böyle senin gibi dik diğil yuvarlak uzanınca hiç belli olmuyor mesela

Benimde hiç dik olmadı çok şaşırdım görünce benim şu an zaten çok az kilo almış gibi duruyor dar giyince ama bol kıyafetle hiç belli Değil.. söylemezsem kimse anlamıyor ama normal bunlar 7,8 ayda büyük sert bir göbeğimiz olur
Aynen bak bende senin gibiyim bol giyinince kimse anlamaz evdede dar giyimde kilo almış gibi görünüyorum..bu detaylıyı atlatayım iyice rahatlarım

Aynen bak bende senin gibiyim bol giyinince kimse anlamaz evdede dar giyimde kilo almış gibi görünüyorum..bu detaylıyı atlatayım iyice rahatlarım
Ben bugün detaylıya girdim her şey yolundaydı 🙏🏻🙏🏻
Senin ne zaman? Sorunsuz geçer seninde inşallah her şey yolundadır canım ❤️❤️

Ben bugün detaylıya girdim her şey yolundaydı 🙏🏻🙏🏻
Senin ne zaman? Sorunsuz geçer seninde inşallah her şey yolundadır canım ❤️❤️
Aaaaa ne güzel gözün aydın darısı bana🤲🏻 cumartesi benimde arıcaklar kendileri saatı söylicekler sadece heyacanlıyım çok hatta hiç bir şey almıyorum onun için

Aaaaa ne güzel gözün aydın darısı bana🤲🏻 cumartesi benimde arıcaklar kendileri saatı söylicekler sadece heyacanlıyım çok hatta hiç bir şey almıyorum onun için
😍 şeninde iyi geçer sonra alışveriş yaparsın 🙏🏻🙏
Benim de kıyafetler beşik vs almam gerek daha almadım..
tadilat vs yaptık onlara öncelik verdik ilerleyen aylarda bakacağım

😍 şeninde iyi geçer sonra alışveriş yaparsın 🙏🏻🙏
Benim de kıyafetler beşik vs almam gerek daha almadım..
tadilat vs yaptık onlara öncelik verdik ilerleyen aylarda bakacağım
Ay Amin🤲🏻 Tadilat varsa evet onu ilk önce bitirin sonra alın güzelce..benim böyle büyük bir şey alıcağım yok o konuda rahatım anne yani beşiğim var bir tanede beşik var çocuk odasında sadece giyim alıcam Allahin izniyle

Kızlar merhaba bende eylülde doğum yapacak olanlardanım ama 13.haftamda yoğun kanama ile doktora gitmiştim kese etrafında kanama vardı 2 gün yattım hastane de daha sonra evde yatmaya devam ediyorum ama pembe lekelenmem 2 gün arayla hala devam ediyor doktor normal dedi yaşayan var mı çok korkuyorum şuan 17. Haftadayım çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar, bugün ilk kez bebek arabası baktık. Kraft mint model (tek yönlü, kabin boy) almayı düşünüyoruz. Neredeyse hiç kullanıcı yorumu bulamadım.
Düşünme nedenimiz elimizde zaten puset var kabin boy olmasına rağmen elimizdeki puset oturtulabiliyor. Travel sistem bebek arabaları ağır ve hantal arabada çok yer kaplıyor, ağır kaldıramıyorum hemen belim ağrıyor.
Fikri olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Sertlik var ama böyle senin gibi dik diğil yuvarlak uzanınca hiç belli olmuyor mesela
Benim yağ oranım düşük belki bu yüzden bilmiyorum korktum kötü mü acaba perşembe detaylı ultrason var o zaman sorarım artık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar merhaba bende eylülde doğum yapacak olanlardanım ama 13.haftamda yoğun kanama ile doktora gitmiştim kese etrafında kanama vardı 2 gün yattım hastane de daha sonra evde yatmaya devam ediyorum ama pembe lekelenmem 2 gün arayla hala devam ediyor doktor normal dedi yaşayan var mı çok korkuyorum şuan 17. Haftadayım çok korkuyorum
13 haftada aynı şekilde kanamam oldu 2 gün hastanede yattım. İçerdeki kanama kahverengi olarak 1 aydan fazladır boşalıyordu. Devamlı dinleniyorum. Bugün ilk kez avmye gittim. Doktorum yürüyüşlere izin verdi. Lekelenmelerim bitti şükür 1 haftadır. Fitil progestan kullanıyordum kes dedi kullanmıyorum artık. Bebeğimin hareketlerini de hissetmeye başladım daha rahat oluyor insanın içi. Sizler de korkmayın inşallah sağlıkla atlatırsınız. Ev işi yapmamaya özen gösterin. Doktorum bana çalışıyorsan bırak demişti. Kısacası yatın dinlenin. Burdan bana destek olan arkadaşlar sayesinde ben çok daha rahat geçirdim bu süreci sağolsunlar.

Pembe lekelenmem olmuştu hastaneye yattıktan sonra eve çıkınca. Hatta baya büyük bir pıhtı da düşürdüm. Ama soğuk algınlığı geçiriyordum ve çok fazla öksürüyordum. Gece de uyanıp uyanıp öksürük nöbetlerine girmiştim. Acile gittim. Doktor normal dedi. O yüzden doktorunuz normal dediyse korkmayın. Yaşarken çok zor biliyorum, anlıyorum. Tek zorluğumuz bu olsun geçsin gitsin inşallah.

Benim yağ oranım düşük belki bu yüzden bilmiyorum korktum kötü mü acaba perşembe detaylı ultrason var o zaman sorarım artık
Yok canım neden korkuyorsun bende korkuyorum neden bende çıkmıyor diye bende zayıfım mesela yağlarım yok bence sende karnın çıkmış uzanıncada böyle görünüyor bilemedimki

Yok canım neden korkuyorsun bende korkuyorum neden bende çıkmıyor diye bende zayıfım mesela yağlarım yok bence sende karnın çıkmış uzanıncada böyle görünüyor bilemedimki
Ayakta düz aslında sadece bi bölgede böyle sivrilik var sanki gaz olmuş gibi şişkinlik gibi gebe göbeği deyince aklımda saha büyük bi göbek var benim. Sanki çok aşağıda gibi doğum öncesi iner vs derler ya öyle mi oldu acaba

Ayakta düz aslında sadece bi bölgede böyle sivrilik var sanki gaz olmuş gibi şişkinlik gibi gebe göbeği deyince aklımda saha büyük bi göbek var benim. Sanki çok aşağıda gibi doğum öncesi iner vs derler ya öyle mi oldu acaba
Top gibi o zaman senin göbek sen birde ayakta resmini çekersin merak ettim☺️

Eklentiler

• Screenshot_20250422-214708.webp
    Screenshot_20250422-214708.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar benim de göbegim 7 aylık gibi. 😁Kim görüyorsa baya büyükmüş diyor 🫣🧿😁Ne yapalım herkeste farklı.

Back
X