Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Evet canım ben de beylikdüzündeyim sürekli sallanıyoruz en azından İstanbul’un diğer ucundasın evinde güvenlidir yeni binadır korkmamaya çalışacağız 🙏 benimde ev 9.kat fena yaylandık hala artçılar devam ediyor daha yarım saat önce yine 5.1 oldu biraz durulsa eve girerim ama şuan bitmek bilmiyor sanki 😔
Valla usuyene uyuyana kadar girmeyelim madem ya 🥲😢 offf allahim sen koru ya aklim cikiyor sirf bu yuzden su istanbuldan tasinicam sanirim bir gun

Kizlar allah beterinden korusun herbirimizi. Sukur herkes iyi anladigim kadariyla. Iyi ki evde degildik diyorum 9.kat cunku evim. Kafede olunca o sokla bir idrak edemedim ama allah bir kolaylik verdi normalde tasikardiden bayilirdim kesin bir sey olurdu bi yerime. Arkadasim ceke ceke cikardi ne duruyosun diyerek. Esim de yakindaydi sonra onla bulustuk ama hala disaridayiz korkudan. Sehirdisina mi ciksak diyoruz oyle korktuk. Apartmanimiz yeni ama anadolu yakasinda kimsemiz yok, kayinvalideme gitsem kadin silivriye cok yakin oturuyor ama ev mustakil hemen bahceye cikabilirim diyoruz bir yandan. Ama kendi de besik gibiyiz gelmeyin korkarsin bebekle dedi. Ay corba oldu aklim ya 🥹 6.2 ama o siddette hissetmedim sukur. Hatta arkadasim deprem oluyor dedi araba gecti ondan sallanmisizdir diyecek kadar anlamadim ilk. Simdi daha cok korkuyorum mesela of
Kuzum bence uzaklaşabilme imkanınız varsa bi kaç gün uzaklaşmak sana da bebeğe de iyi gelir. Allahım korusun devamı gelmez inşallah. Ama tedbir için evlere girmemek en iyisi. Apartmadansa müstakil olan yerde daha rahat hissedersiniz belki bilmiyorum. Çok zor allahım toprağa sakinlik versin

Kızlar gidebileceğiniz bir yerler varsa gidin bence . Müstakil ev 9. Kattan iyidir en azından hemen dışarı çıkarsınız. Ne olur ne olmaz önlem almak gerek. Lütfen herkes önlemini alsın. Deprem anında ne yapılması gerek herkes araştırsın. Bunu çok üzücü yaşadık. Allahım bir daha yaşatmasın.
Dogru diyorsun canim, arabada bir deprem cantamizin bile olmadigifark ettikbugun. Ama o ne basucumda haladudukle uyuyorum maras depreminden beri. Allah korusun olsa onu calmak mi aklima gelecek sanki. Evimde yatmayacagim kesin bu aksam ama mesela nereye kadar boyle yasanir onu da bilmiyorum ki 🥹 kari koca aklimiz karisti herkes arayip sunu yapin bunu yapmayin diyor su an

Kuzum bence uzaklaşabilme imkanınız varsa bi kaç gün uzaklaşmak sana da bebeğe de iyi gelir. Allahım korusun devamı gelmez inşallah. Ama tedbir için evlere girmemek en iyisi. Apartmadansa müstakil olan yerde daha rahat hissedersiniz belki bilmiyorum. Çok zor allahım toprağa sakinlik versin
Anin kuzum insallah sondur ya. Beterinden sakinsin herkesi. Su an trafikten evime bile varamadigimdan kvalideye nasil ulasiriz bir fikrim yok gerekirse gece uyumayiz cikariz filan bilmiyorum hic

Vallahi kendimi dusunemedim o an karnimi tutavildim otomatik icgudusel koruma amacli🥲 sukur siz de iyisiniz. 40 dkda 4 km yol alabildik felaket trafik kilit
Annelik içgüdüsü yüklenmiş bize ben bunu anladım artık 🙏 ebet her yer kilit bizim evin karşısında geniş bir açık otopark alanı var allahtan orda bekliyoruz

Dogru diyorsun canim, arabada bir deprem cantamizin bile olmadigifark ettikbugun. Ama o ne basucumda haladudukle uyuyorum maras depreminden beri. Allah korusun olsa onu calmak mi aklima gelecek sanki. Evimde yatmayacagim kesin bu aksam ama mesela nereye kadar boyle yasanir onu da bilmiyorum ki 🥹 kari koca aklimiz karisti herkes arayip sunu yapin bunu yapmayin diyor su an
Öyle tabii canım. Ülkemiz bir deprem bölgesi. Yıllardır yaşandı. Elimizden sadece önlem almak geliyor. Bilinçli olursak bu süreci daha kolay atlatabiliriz.

Kızlar Allah beterinden korusun ama gidebileceğiniz güvenli yerler varsa oralara gidin. Bu gece eve girmek mantıklı olmayabilir. Kahramanmaraş depreminde gece olan değil de gündüz eve girdiğimizde vuran deprem mahvetti hepimizi. Allah bir daha göstermesin kimseye. İnşallah bu kadarla kalır. Telefonlarınızı şarj edebilirseniz şarj edin. Yiyecek almaya çalışın yanınıza. Allah hepinizi, bebişlerinizi korusun. Dua ediyorum hepiniz için.

Kızlar Allah beterinden korusun ama gidebileceğiniz güvenli yerler varsa oralara gidin. Bu gece eve girmek mantıklı olmayabilir. Kahramanmaraş depreminde gece olan değil de gündüz eve girdiğimizde vuran deprem mahvetti hepimizi. Allah bir daha göstermesin kimseye. İnşallah bu kadarla kalır. Telefonlarınızı şarj edebilirseniz şarj edin. Yiyecek almaya çalışın yanınıza. Allah hepinizi, bebişlerinizi korusun. Dua ediyorum hepiniz için.
Allah razi olsun canim. Dogru soyluyorsun cok can yandi malesef. Isin fiziksel boyutu ayei psikolojik kismi ayri bir de. Tekrari olmasa bile o anksiyete geldi hepimize bir kez simdi

Kizlar allah beterinden korusun herbirimizi. Sukur herkes iyi anladigim kadariyla. Iyi ki evde degildik diyorum 9.kat cunku evim. Kafede olunca o sokla bir idrak edemedim ama allah bir kolaylik verdi normalde tasikardiden bayilirdim kesin bir sey olurdu bi yerime. Arkadasim ceke ceke cikardi ne duruyosun diyerek. Esim de yakindaydi sonra onla bulustuk ama hala disaridayiz korkudan. Sehirdisina mi ciksak diyoruz oyle korktuk. Apartmanimiz yeni ama anadolu yakasinda kimsemiz yok, kayinvalideme gitsem kadin silivriye cok yakin oturuyor ama ev mustakil hemen bahceye cikabilirim diyoruz bir yandan. Ama kendi de besik gibiyiz gelmeyin korkarsin bebekle dedi. Ay corba oldu aklim ya 🥹 6.2 ama o siddette hissetmedim sukur. Hatta arkadasim deprem oluyor dedi araba gecti ondan sallanmisizdir diyecek kadar anlamadim ilk. Simdi daha cok korkuyorum mesela of
Dimişim çok çok geçmiş olsun aslında İstanbul ici daha çok etkilenmiş şuan İstanbul içinden akin akin insanlar geliyor yazlıklarına arsalarına bu gece krkulu geçecek Rabbim yardımcımız olsun

Dimişim çok çok geçmiş olsun aslında İstanbul ici daha çok etkilenmiş şuan İstanbul içinden akin akin insanlar geliyor yazlıklarına arsalarına bu gece krkulu geçecek Rabbim yardımcımız olsun
Yaaa siz silivridesiniz di mi mesajlar cok birikmis hepsini okuyamadim naptiniz :( cocuklar yanindaydi insallah 🙏🏼

kızlar hala psikolojik olarak sallanıyorum ya allahım herkesi korusun evde de yalnızdım korkum geçmiyo 😔

Geçmiş olsun herkese. Tam muayeneden çıktık hastane evin yanı zaten arabadaydık diye hissetmedik ama bakıcıyla evdeydi bebeğim. Kadın çok korkmuş eve geldiğimizde titriyordu. Şimdi eve çıktık mecbur allah korusun bu ülkeye bir daha yaşatmasın o günleri…
Randevum ise çok güzel geçti kızlar boşuna ehvam yapmışım eli kolu hareketliydi çok şükür 💚

Doktor enfeksiyon olacağına hiç ihtimal vermedi olsaydı böyle duramazdın dedi. Zaten duramıyorum ama suan belli etmiyorum dedim, sonuc olarak evet enfeksiyon cıktı.
Ama bebeğimizi de gördük, ense kalınlığı ölçümü yapıldı herseyi çok iyi cok şükür. 1 hafta önden büyümeye devam ediyor bebeğim 🥰🧿
Fetal için de kan verdik, cumartesi günü yapılacak herseyi yaptık bugün. Hayırlısı ile gelsin inşallah sonucu da 🙏
C cilekcanavari Bende fetal dna için görüştüm bugün bu Cumartesi de ben veriyorum inşallah. Adam hemen bugün verebilirsin aslında dedi Doktorum 12.hafta dedi diye hafta sonuna erteledim.11+5 olcam Cumartesi günü. Bakalım senin ne zaman çıkacak sonucun 😍

herkese geçmiş olsun kızlar Rabbim beterinden korusun. Ben de evde tektim. Çok fena sallandı cidden. Biraz durunca kaçabildim. Oğlumla eşim markete gitmişti dönüyordular. Çok korkunçtu ya. Geçmiş olsun son olsun inşallah 🙏🏻

Yaaa siz silivridesiniz di mi mesajlar cok birikmis hepsini okuyamadim naptiniz :( cocuklar yanindaydi insallah 🙏🏼
Simosum yazdım ne yazılmış allahım ya yok kuzum ama silibriye yakınız yarım saatlik mesafe bize evet çok sallandık ama alıştık galiba çocukların ikisi de yanimdaydi allahtan yalnız değildim çok panikliyorum yüksek katlı apartmanlar çok etkilenmiş ya

Simosum yazdım ne yazılmış allahım ya yok kuzum ama silibriye yakınız yarım saatlik mesafe bize evet çok sallandık ama alıştık galiba çocukların ikisi de yanimdaydi allahtan yalnız değildim çok panikliyorum yüksek katlı apartmanlar çok etkilenmiş ya
Neyse buna sukur ya yanindalarmis hani. Ben de annemin evine geldim birinci kat bu daire en azindan bahceye pit diye ineriz dedik filan. Kendimiz 9.kat olunca yere inmek bile mesele geldi gozumuze.

Neyse buna sukur ya yanindalarmis hani. Ben de annemin evine geldim birinci kat bu daire en azindan bahceye pit diye ineriz dedik filan. Kendimiz 9.kat olunca yere inmek bile mesele geldi gozumuze.
Kesinlikle öyle çok iyi yapmışsınız eve gitmemekle bu gece zor geçecek hepimiz için 🙏

Back
X