- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Demir eksikligi vardi 6 hafta sonra kontrol dedi o yuzden gitmistik ilac kullandigi halde degerleri daha cok dusmus kafayi yiyecegim daha doktorla konusamadik sonuclari artik kacak falan mi var diye dusunmeye basladim normal degil yani bu durum. Beslenmesine dikkat ediyorum her yemegi kemik sulu et sulu , kofte, ispanak, pazi, fasulye, ciger, badem, ceviz demir yonunden zengin seyler yedirmeye calisiyorum ona ragmen disaridan takviyede aldigi halde dusmus inanilir gibi degil gercektenHemde nasıl zor. Bu kadar kendini seven bir insan olabilir mi. Gerçekten lider olmayı ön planda olmayı seviyor. Birde çat çat herkese lafını söylüyor. İçinde tutmuyor. Hatta iş yerindekiler çekindiklerinden bahderlerdi. Ama kimse lafına alınmıyor. Ben kibar söyleyip kırmayacağım diye çatlarım. Ama bende ona benziyorum artık. Mizacım sertleşti. Ama bu sefer benim lafım insanlara batıyor. Eşim bu benim mizacım sende olmuyor diyor
İnanır mısın öykü hiç kan tahlili vermedi hep erteledik. Kilosu 11’di en son, boyu 80’di. Rutin kontrol için mi kan verdiniz. Benim hastane yalan oldu doktor iki gün rapor almış. Dün gece mesaj geldi. Pazar günü acilden mi aldı raporu ne yaptıysa. Artık özel hastane yolları göründü bana.