- 10 Mayıs 2024
- 670
- 713
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.501
Yiğit AsafKızlar yiğit asaf mı güzel baran asaf mı oğluma sordum baran olsun diyor eşim bulacaktı ismi bugün sen bul dedi yiğit dedikten sonra baran da güzel dedi sizce hangisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiğit AsafKızlar yiğit asaf mı güzel baran asaf mı oğluma sordum baran olsun diyor eşim bulacaktı ismi bugün sen bul dedi yiğit dedikten sonra baran da güzel dedi sizce hangisi
İnşallah hepimizb en kolay şekilde kavuşuruz bebislerimizeKızlar tek tek etiketleyemedim ama hepiniz güzel dilekleri için çok çok teşekkür ederim. Dilerim çok daha güzel doğumlar geçirir, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.![]()
Ben de Yiğit Asaf diyorum. Yiğit ismini severimKızlar yiğit asaf mı güzel baran asaf mı oğluma sordum baran olsun diyor eşim bulacaktı ismi bugün sen bul dedi yiğit dedikten sonra baran da güzel dedi sizce hangisi
Ben mamajoo almıştım 4 sene oldu hala çok iyi. Elektrikli olan manuel değil canım.İyi geceler kızlar, bebişim yoğun bakımda biliyosunuz ve ben her gün süt sağıcam. Tecrübeli anneler hangi pompayı önerirsiniz, bir de gögüs ucu için krem veya ne önerirsiniz. Sanırım yara olabilir bu süreçte.
Arkadaşlar*İstanbuldaki arkadaş geçmiş olsun![]()
Evet ılık su masajı çok iyi bol dereotu havuç tüket canım ve bol su en önemlisi. Sütüm gelecektir mutlaka duşta ılık su ile masaj yap biraz sert yap sorun olmaz sonrasında da sağarsın. İlk gelen kolostrom olduğundan dolayı yoğun bir süt zatenDün ılık duş al gögüsüne masaj yaparak dediler. Yaptım ama uzun değil tabi kısa yaptım. Sezaryenin 2. Günüydü. Sıvı geçirmez bant duş alabilirsin dediler. Yine de çekindim kısa süre tuttum. Bugün 3. Gün tekrar denerim daha uzun. Hastaneden de bugün çıkıcam inşallah.
Canım evet yeterli geldi sadece ben her takıma birer çorap ve eldiven almıştım ama daha fazla alınabilir çünkü yere falan düşüyor kirleniyor o nedenle şuan olsa 1-2 tane daha fazla alabilirdim yanıma.İnşallah hepimizb en kolay şekilde kavuşuruz bebislerimizeCanım hastane çantana koyduklarin yeterli geldi mi? Bize önerin var mı?
Yiğit Asaf daha uyumlu geliyor ama eşinle birlikte karar vermek de güzel bir seçenekikinizin gönlüne göre olmuş olur
Oyumu Yiğit Asaf’tan yana kullanıyorum canım, hem uyum açısından daha iyi gibi hemde Yiğit isminde kimi tanıdıysam hep çok sevdim, iyi insan oluyorlar.![]()
Yiğit AsafYiğit ismini seviyorum, eşim istemediği için elemistik biz
![]()
Bana göre de yiğit asaf eşim ilk sen bul dedi son dakika baran dedi bekarken de oğlum olsa baran koyardım diyordu oğluma sordum baran dedi eşime söyledim oğlum ne dediyse o dedi de karar veremedik Bi türlü ya yiğit olsun istiyorum amaBen de Yiğit Asaf diyorum. Yiğit ismini severim![]()
Öyle kötü düşüncelere girme Allah korusun biz gördük yaşadık ikinci depremin merkezinde oturuyorum evim yıkıldı çok şükür içinde değildik tek tesellimiz bu hiç düşünmemeye çalışıyorumKızlar depremi yaşayanlara geçmiş olsun. İstanbul çevresindeyim eşime yatak sallandı kalk dedim 90 kilo oldun senden dolayı diye espri yaptı kendince haberlerde gördük deprem olmuş.. Dün gece de aklıma acaba deprem olsa enkaz altında kendi kendime doğum yapabilir miyim gibi sorular gelmişti, insanda korkuyor Rabbim hepimizi korusun
Ay çok sağol canım söylediklerini dikkate alıcam. Bugün emzirmeye gittim süt gelmeyince aç tabi çok ağladı bende çok üzüldüm. Hemen dedim mamasını verin kıyamam. Bi damla zaten bebiş.Mochi eller serbest güzel canım biryere kilitlide kalmıyorsun durumun varsa momcozy de olabilir. Böylece sık sağım yapabilirsin bu şekilde sütün de artar ben mamajoo kullandım ikisindede aşırı memnundum ablam da aldı subatta yeni olan urun benim eskisi kadar güzel çıkmadı mochi aldı sonra. Yada hastane tipi kiralama yapabilirsin. Göğüs ucunu güzel yerlestirirsen makineye yara olmaz ucu sağa sola çarpmasın yüzeysel koyma. ucunu iyice içine ittir ozaman gerginlik az olur yara olmaz hem daha güzel sağar hiç merak etme düzenli sağ power pump yap artar inş bende 19 gün sağarak öğününü çıkardım geç gelsede öğünü çıkıyordu veriyorduk yoğun bakıma.
Çok sağol canım bugün ayva çekirdeğini denicem.Ben mamajoo almıştım 4 sene oldu hala çok iyi. Elektrikli olan manuel değil canım.
Göğüs ucu yarası için ayva çekirdeğini suda bekletip jelini sürersen hiç yara olmuyor