Evet cnm. Kızlar candırAyy ne guzel bir duygu canim :) buyudugunde kizlar arkadas oluyor anneye :)
Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor
Oh iyi valla içim rahatladı yaBirsey olmaz cnm benimde 5 gun onde gidiyor suan bebegim
Şükür canım benim yaBi şey olmaz canım benimde geçen kontrolde 6 gün önde çıktı ölçüm ve ultrason cihazı ile ilgili başka bir yerde küçük de çıkabilir 1 hafta hiç sorun değil
Bende pismislerden yiycem .. insanin cani sushi mi ceker kardesim yaaaaBende geçen hafta sushi diye dolandım bayapişmişlerden yedim daha sonra doktorum pişmişlerden yiyebilirsin dedi.
Ben çok hafif içten his ediyorum elimi koyunca his etmiyorum sırt üstü yatınca içten kıpırtı his ediyorumKızlar hareketleri hisseden var mı Ben hala hissedemiyorum ya
İnşallah Rabbım hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsinŞükür canım benim yaBir doğsalardı sağlıkla yoksa sen nasıl oldun kanaman durdu mu
Aminİnşallah Rabbım hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsinçok şükür canım durdu. akşam üstü yatarken Bi hapşırdım bağırmayla sanki karnımdan bişey koptu canım çok yandı sizede hiç öyle oldumu normalde hep ayaklarımı topluyorum hapşırık geldiğinde bu sefer toplayamadım
ayni beni anlatmissiniz. Ozellikle emzik konusunda cok pisman oldum sonradan çeşit cesit emzik aldim ama hiçbirini tutmadi. Ben emzik vazifesi gordumBen de aynen.. Kesinlikle sallamam dedim.. Cok ihtiyac duydumdamak yapisini bozuyor vs diye emzik biberon kullanmam dedim..onlari degil ama beni emzik niyetine kullandi daha cok yoruldum. Ilk 6 ay hic bisey tattirmalarina izin vermedim, cocuk yemege zor alisti..daha bir suru sey idealistlik bazen ise yaramiyor.
insan alisiyoBAna da doktorum erkek %90 dedi biz üç kızız sülalemizde doğru düzgün erkek yok babam benden çok sevindi adam nihayet bi oğlan sevecek diyeçok tedirgin oluyorum bazen oğlum demeye bile alışkın değilim nasıl bişey oluyor yahu.. şaka bir yana Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah ❤
daha cok erken canim 4.aydan sonra belkiKızlar hareketleri hisseden var mı Ben hala hissedemiyorum ya
Evet banada bir sefer olmuştu ne kötü birşey çok şükür kötü bir sonuç olmadı sonrada cok dikkat ettim ayaklarımı topladım ayaktaysam rükuya eğilir gibi duruyorum rahat oluyorİnşallah Rabbım hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsinçok şükür canım durdu. akşam üstü yatarken Bi hapşırdım bağırmayla sanki karnımdan bişey koptu canım çok yandı sizede hiç öyle oldumu normalde hep ayaklarımı topluyorum hapşırık geldiğinde bu sefer toplayamadım
Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor
Benim eşim de doktorBakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor
Benim eşim de doktorÇok fazla incelememek lazım bazı şeyleri
Ya tabi bir beklenti oluyor insanda 2 kiz birde erkek olsa ne guzel olurdu ama hakkimiz neyin hayirlisi oldugunu Rabbim biliyor . Benim esim yine kiz istiyor :) bende sirf giydirmek icinEvet cnm. Kızlar candıreşim bir şok yaşadı açıkcssı. Sonra ben kızınca ne yapalım kısmet dedi
Rabbim gönlüne göre versin cnm.Ya tabi bir beklenti oluyor insanda 2 kiz birde erkek olsa ne guzel olurdu ama hakkimiz neyin hayirlisi oldugunu Rabbim biliyor . Benim esim yine kiz istiyor :) bende sirf giydirmek icinerkek giyimleri hosuma gidiyor :)
Abartılmış diyetlerAslinda burdako diyet listelerini gordukten sonra incelemedigimi fark ettim ne diyetler onlar oyleama toksoplazmam negatif o yuzden dikkat ediyorum malesef..
Amin hepimiz inşallah canımAminbende baya hapşırıyorum. Geldiğinde hemen kendimi düzelttiğim için öyle bişyle karşılaşmadım. Oh ne güzel çok sevindim buna inş başka sıkıntı çekmeden Doğuma girersin canım.
İnanılmaz bir acı ben toplayamadım o anda daha önce de böyle bir şey yaşamıştım ama bu çok başkaydı inşallah Bi daha hemen toplayabilirimEvet banada bir sefer olmuştu ne kötü birşey çok şükür kötü bir sonuç olmadı sonrada cok dikkat ettim ayaklarımı topladım ayaktaysam rükuya eğilir gibi duruyorum rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?