2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geçen hafta sushi diye dolandım baya pişmişlerden yedim daha sonra doktorum pişmişlerden yiyebilirsin dedi.

Şükür canım benim ya Bir doğsalardı sağlıkla yoksa sen nasıl oldun kanaman durdu mu
İnşallah Rabbım hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsin çok şükür canım durdu. akşam üstü yatarken Bi hapşırdım bağırmayla sanki karnımdan bişey koptu canım çok yandı sizede hiç öyle oldumu normalde hep ayaklarımı topluyorum hapşırık geldiğinde bu sefer toplayamadım

Amin bende baya hapşırıyorum. Geldiğinde hemen kendimi düzelttiğim için öyle bişyle karşılaşmadım. Oh ne güzel çok sevindim buna inş başka sıkıntı çekmeden Doğuma girersin canım.

ayni beni anlatmissiniz. Ozellikle emzik konusunda cok pisman oldum sonradan çeşit cesit emzik aldim ama hiçbirini tutmadi. Ben emzik vazifesi gordum
insan alisiyo
Kızlar hareketleri hisseden var mı Ben hala hissedemiyorum ya
daha cok erken canim 4.aydan sonra belki

Evet banada bir sefer olmuştu ne kötü birşey çok şükür kötü bir sonuç olmadı sonrada cok dikkat ettim ayaklarımı topladım ayaktaysam rükuya eğilir gibi duruyorum rahat oluyor

Benim eşim de doktorÇok fazla incelememek lazım bazı şeyleri

Evet cnm. Kızlar candır eşim bir şok yaşadı açıkcssı. Sonra ben kızınca ne yapalım kısmet dedi
Ya tabi bir beklenti oluyor insanda 2 kiz birde erkek olsa ne guzel olurdu ama hakkimiz neyin hayirlisi oldugunu Rabbim biliyor . Benim esim yine kiz istiyor :) bende sirf giydirmek icin erkek giyimleri hosuma gidiyor :)

Evet banada bir sefer olmuştu ne kötü birşey çok şükür kötü bir sonuç olmadı sonrada cok dikkat ettim ayaklarımı topladım ayaktaysam rükuya eğilir gibi duruyorum rahat oluyor
İnanılmaz bir acı ben toplayamadım o anda daha önce de böyle bir şey yaşamıştım ama bu çok başkaydı inşallah Bi daha hemen toplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…