2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda burdako diyet listelerini gordukten sonra incelemedigimi fark ettim ne diyetler onlar oyle ama toksoplazmam negatif o yuzden dikkat ediyorum malesef..
Mrb cnm. Bnm de dr um toksoplazma hassasiyetin var dikkat et dedi. Yaklask 1 yil onceki tahlilde de referans aralgnin disinda ckmsti deger. Evde cok dikkat ediyorum ama sanrm disarda yediklerimden oluyor. Artik disardan yememeye de ozen gosteriyorum. Bir sknti olmaz insallah.

Ya tabi bir beklenti oluyor insanda 2 kiz birde erkek olsa ne guzel olurdu ama hakkimiz neyin hayirlisi oldugunu Rabbim biliyor . Benim esim yine kiz istiyor :) bende sirf giydirmek icin erkek giyimleri hosuma gidiyor :)
Herseyin hayirlisi olsun cnm. Ablamdan sonra ben de kiz olunca (ilki de kizmis ama yasamamis) babam yuzume bakmamis dogdugumda. Kardesim de erkek. Simdi sorsan, keske bu da kiz olsaydi diyor. En cok destegi de benden, yani dogdugunda yuzune bakmadigi kizindan gordu soylemesi ayip:)

Iste en onemlisi hayirli evlat olmasi canim . Yoksa kiz veya erkek hic farketmiyor. Hayirsiz olursa hangi cins olursa olsun zor ... Ama hayirli olduktan sonra her ikiside guzel . Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizi hepsini guzel huy guzel ahlak ve saglik versin insallah . :)

Hepinize çok çok tşkr ederim. Bebeğim çok şükür sağlıklı. Cinsiyetinide söyledi. Kızmış. Demekki benim için böylesi hayırlıymış. Çok SAOLUN. ALLAH RAZI OLSUN
Hayırlı olsun inşallah benim de üç dünya güzeli kızım var ilk iki kızımı çok istemiştim kız olsun kız kardeş olsun diye Rabbim gönlüme göre verdi 3.kızımı erkek istemiştim Allah biliyor ama hiç erkek olsun diye dua etmedim hayırlısı dedim şimdi bakmaya doyamıyorum bazen o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi anlatamam
ana bana illa ikisindendr olsun ister çünkü insanoğlu ne eksikse onu ister ama doğrusunu Rabbim bilir tâbi
şimdi hiç planda yokken artık yeter demişken Rabbim bi evlat daha verdi bize cinsiyeti henüz belli değil erkek olsa sevinirim ama kız olsa asla üzülmem pamuklara sarar büyütürüm yeter ki sağlıcakla gelsin
Rabbim evlatlarini hayırlısı eylesin inşallah

Cnm RABBİM sana bağışlasın, ben kendimi kıza hazırlamıştım, oyüzden şaşırıp üzülmedim. Evet çook dua ettim. Ama her duamda dedimki, RABBİM sen sonumuzu bilensin, hangisi hayırlı ise onu nasip et, isterdim oglum olsun. Çevremdekilerin dili biraz kısa olsun, ama olmadı, bunada binlerce kez şükürler olsun, bebeğim saglıklıydı. Çook tatlıydı inşlh cnm dördüncün, sağlıklı hayırlı bir erkek evladı olur. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR SAĞLICAKLA KAL

Slm hnmlar.bizde bugun dayanamayip özel bir dr gittik.once karindan bakti tam emin olamadim bide vajinal bakalim mi dedi tmm dedik donra detayli olarak herseyine nakti.cok sukur iyi hersey yolunda cindiyet konusunda da kiz dedi.bu arada bnm çin,rus takvimi nub teorisi yaş ve hamile kalinsn ay la hesaplanan teorilerin hepsinde erkek cikiyordu:) esimde birax erkeğe satylandirmisti kendini aryik hayirlisi :)

Disarida etimi baligimi mecbur iyi pisirtiyorum.. cig hic bisey yok zaten. Bide disarda kesinlikle salata yesillik yemiyorum... ben kedi besleyip sokaktada kedi sevmeme ragmen negatifim bide. Zaten en fazla risk yediklerimizde.

Disarida etimi baligimi mecbur iyi pisirtiyorum.. cig hic bisey yok zaten. Bide disarda kesinlikle salata yesillik yemiyorum... ben kedi besleyip sokaktada kedi sevmeme ragmen negatifim bide. Zaten en fazla risk yediklerimizde.
Benim de kedoşum var çıkmadı çok şükür zaten hayvan ilk günden beri hep evde baştan beri pek korkmuyordum çiğ yiyeceklerden sebze meyveden daha çok geçiyor inşallah sıkıntısız atlatırız

Günaydın güzel annişler hayırlı güzel günler olsun ayy bu arada bakıyorumda çizelgemizdeki bebiklerin hepsi kocaman olmuş

Kızlar omega takviyesi kullanıyor musunuz ben analık yiyemiyorum rahatsız ediyor omega takviyesi alayım bari kullananlar hangi marka kullanıyor

ben 18 inde yaptırcam da bu ne yahuu hiç bişey anlaşılmıyor canım nasıl yapılıyor ikili tarama?
Aa sen Perşembe demi göreceksin oğluşunu ohh ne güzel herhafta bidaha bize bir ay bebiş göstermicekler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…