- 13 Haziran 2019
- 223
- 256
- 18
Evet cnm çok şükür RABBİME. ALLAH RAZI OLSUNHayırlı olsun cnm 3 kızı olup onları hayırlı bi şekilde yetiştirene cenneti müjdelemiş Rabbim ne mutlu sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm çok şükür RABBİME. ALLAH RAZI OLSUNHayırlı olsun cnm 3 kızı olup onları hayırlı bi şekilde yetiştirene cenneti müjdelemiş Rabbim ne mutlu sana
Aynen cnm biz insan oglu iste amin cnm.ins❤Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. Walla kızlar Hayırlı hepimiz Biliyoruz. Yinede insan oglu olmayanı istiyoruz. Hep hayırlı olsun dedim. Demekki hayırlısı BÖYLEYMİŞ.RABBİM kızlarımızın bahtını güzel etsin inşlh. ❤
Ben senin ultrason goruntune kiz mi demistim canimBende yeni doktordan geldim şükür ikili testim normal cinsiyet kendini göstermiyor ama doktor kıza benzettim dedi geçen hafta da erkeğe benzetim dedi cinsiyetimiz icene muama oldu
EvetBen senin ultrason goruntune kiz mi demistim canim
Buda bnm kızımBen senin ultrason goruntune kiz mi demistim canim
Cene yapisi kiza benziyor zaten :)Buda bnm kızım
Bende tansiyon düşüklüğü var kuzum hamileliğin başından beri dah düşük 9-5 9-6 arası değişiyor. Doktor hamileliğin başlarında normal bu değer dedi.Kızlar ben bu günlerde çok halsizim bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
Zaten günümüzün yarısı gecemizin çoğu wc de geçiyor deseydinGünaydın kuzular ve kuzucukları hayırlı saglıklı haftalar olsun Tansıyonum gebe kaldıgımdan beri 9/5 8/5 alışıyor insan o baş dönmelerine benimde Çarşamba kontrolüm var Allahım iyimi die düşünüyorum cinsiyet tahmını yaparmı die düşünüyorum kasık agrısı bendede var bizim haftalar da olması normalmiş benimde anlamsız bi agrı ah ah diyorum istemsizce annemde ne o 9 aylık gebeler gibi dio geçen gün tahlıl sonuclarını göstermeye devlete gıttım dr agrım var kasıklarda dedim bol bol cıkcan dedi yudum yudum bile gelse dedi
Amin canim benim... Ablalarina soyledin mi kiz olacagini ?Amin cnm çok saol. RABBİM gönlüne göre versin inşallah ☺ ☺
Haklısın cnm RABBİM sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahDilas8292 canım benim hakkında hayırlısı olsun kız evlat her zaman iyidir sağlıklı olması en büyük nimet
Cnm onlar çook sevindi. Şimdiden hangi elbiselerini vereceklerini düşünüyorlarAmin canim benim... Ablalarina soyledin mi kiz olacagini ?
Kız hayırlısıyla çatlamadan gideydin bi kontroleGünaydın kuzular ve kuzucukları hayırlı saglıklı haftalar olsun Tansıyonum gebe kaldıgımdan beri 9/5 8/5 alışıyor insan o baş dönmelerine benimde Çarşamba kontrolüm var Allahım iyimi die düşünüyorum cinsiyet tahmını yaparmı die düşünüyorum kasık agrısı bendede var bizim haftalar da olması normalmiş benimde anlamsız bi agrı ah ah diyorum istemsizce annemde ne o 9 aylık gebeler gibi dio geçen gün tahlıl sonuclarını göstermeye devlete gıttım dr agrım var kasıklarda dedim bol bol cıkcan dedi yudum yudum bile gelse dedi
Ayy ne guzel bir duygu canim :) buyudugunde kizlar arkadas oluyor anneye :)Cnm onlar çook sevindi. Şimdiden hangi elbiselerini vereceklerini düşünüyorlar
yaa sorma ben nie yarına almadımki Çarşamba aldım ne kadar söz dinleyen hasta isem dr 3 hafta sonra gel dedi tam 3 hafta bekledim Allahım 3 ay gibi geçen 3 haftaKız hayırlısıyla çatlamadan gideydin bi kontrole
Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyorYa tamam sakatat tüketimi yasak ama hamile canı çekmiş. Gitmez ki insanın burnundan kokusu bir defa tüketmekmenin bir sakıncası olacağı düşünmüyorum
İnsan nasıl rahatlıyor demi cinsiyet öğreninceBAna da doktorum erkek %90 dedi biz üç kızız sülalemizde doğru düzgün erkek yok babam benden çok sevindi adam nihayet bi oğlan sevecek diye çok tedirgin oluyorum bazen oğlum demeye bile alışkın değilim nasıl bişey oluyor yahu.. şaka bir yana Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah ❤
Benim hep oyle... dusunce degil de yukselince korkun gebelikte yuksek tansiyon tehlikeli.. tabi dusuk icinde mutlaka doktorunuzla konusun. Bilgisi olsunKızlar ben bu günlerde çok halsizim bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim