• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

🤗Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. Walla kızlar Hayırlı hepimiz Biliyoruz. Yinede insan oglu olmayanı istiyoruz. Hep hayırlı olsun dedim. Demekki hayırlısı BÖYLEYMİŞ.RABBİM kızlarımızın bahtını güzel etsin inşlh. ❤ 😘
Aynen cnm biz insan oglu iste amin cnm.ins❤🙏

Bende yeni doktordan geldim şükür ikili testim normal cinsiyet kendini göstermiyor ama doktor kıza benzettim dedi geçen hafta da erkeğe benzetim dedi cinsiyetimiz icene muama oldu😂
Ben senin ultrason goruntune kiz mi demistim canim

Eklentiler

• IMG_20190715_171237.jpg
    IMG_20190715_171237.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar ben bu günlerde çok halsizim 😒 bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş 😟 böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
Bende tansiyon düşüklüğü var kuzum hamileliğin başından beri dah düşük 9-5 9-6 arası değişiyor. Doktor hamileliğin başlarında normal bu değer dedi.

Günaydın kuzular ve kuzucukları 🤗 hayırlı saglıklı haftalar olsun🤲 Tansıyonum gebe kaldıgımdan beri 9/5 8/5 alışıyor insan o baş dönmelerine 😬 benimde Çarşamba kontrolüm var Allahım iyimi die düşünüyorum cinsiyet tahmını yaparmı die düşünüyorum 🙈 kasık agrısı bendede var bizim haftalar da olması normalmiş benimde anlamsız bi agrı ah ah diyorum istemsizce annemde ne o 9 aylık gebeler gibi dio 🥴 geçen gün tahlıl sonuclarını göstermeye devlete gıttım dr agrım var kasıklarda dedim bol bol 🚾 cıkcan dedi yudum yudum bile gelse dedi 🤔
Zaten günümüzün yarısı gecemizin çoğu wc de geçiyor deseydin 😂

Günaydın kuzular ve kuzucukları 🤗 hayırlı saglıklı haftalar olsun🤲 Tansıyonum gebe kaldıgımdan beri 9/5 8/5 alışıyor insan o baş dönmelerine 😬 benimde Çarşamba kontrolüm var Allahım iyimi die düşünüyorum cinsiyet tahmını yaparmı die düşünüyorum 🙈 kasık agrısı bendede var bizim haftalar da olması normalmiş benimde anlamsız bi agrı ah ah diyorum istemsizce annemde ne o 9 aylık gebeler gibi dio 🥴 geçen gün tahlıl sonuclarını göstermeye devlete gıttım dr agrım var kasıklarda dedim bol bol 🚾 cıkcan dedi yudum yudum bile gelse dedi 🤔
Kız hayırlısıyla çatlamadan gideydin bi kontrole 😂😂

BAna da doktorum erkek %90 dedi biz üç kızız sülalemizde doğru düzgün erkek yok babam benden çok sevindi adam nihayet bi oğlan sevecek diye 😂 çok tedirgin oluyorum bazen oğlum demeye bile alışkın değilim nasıl bişey oluyor yahu.. şaka bir yana Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah ❤️

Ya tamam sakatat tüketimi yasak ama hamile canı çekmiş. Gitmez ki insanın burnundan kokusu bir defa tüketmekmenin bir sakıncası olacağı düşünmüyorum
Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor

BAna da doktorum erkek %90 dedi biz üç kızız sülalemizde doğru düzgün erkek yok babam benden çok sevindi adam nihayet bi oğlan sevecek diye 😂 çok tedirgin oluyorum bazen oğlum demeye bile alışkın değilim nasıl bişey oluyor yahu.. şaka bir yana Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah ❤
İnsan nasıl rahatlıyor demi cinsiyet öğrenince 🤩

Kızlar ben bu günlerde çok halsizim 😒 bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş 😟 böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
Benim hep oyle... dusunce degil de yukselince korkun gebelikte yuksek tansiyon tehlikeli.. tabi dusuk icinde mutlaka doktorunuzla konusun. Bilgisi olsun

Back