• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya birşey soracağım ben iki Li test zamanı durduk yere doktor değiştirdim daha iyi olduğunu düşündüğüm için ama adam o kadar hızlı şekilde beni başından savdı ki yaptığı muayeneye de ikili teste de güvenemedim sanki ölçüm falan yapmadı gibi geldi bana yarın için yeni randevu aldım eski doktorumdan tekrar ikili test yaptırsam sorun çıkar mı acaba kadına da nasıl söyleyeceğim bilemiyorum başka doktora gittiğimi ihanet etmiş gibi aslında sadece ense ve buruna baksa bana yetecek kan sonucunda birşey değişmez sanırım
Canim istedigin zaman istedigin doktora gitmekte ozgursun..en dogal hakkin..rahat ol:)) Baska bir hastanede yaptirmistim ama icime sinmedi deyip anlatirsin. Tahlillerine bakar gerek gorurse yeniler. Ben yaptirmayacagim mesela. Sadece ayrintili ultrasonu yaptiracagim ins. O da Allah korusun olasi bir durumda mudahale etme firsatimiz olmasi icin. Yoksa ikili ve uclu test cok onemli degil bana gore.😌

Kızlar yarın diş doktoruna randevu aldım. 13. Haftadayım. Mecbur almak zorunda kaldım dişlerimi temizletmem lazım yoksa çürüğe dönecek. Çok kötü oldular. Öbür randevu tarihleri de çok geç. Korkuyorum da bir yandan. Bir sorun olur mu acaba ?
13 haftamdayim bende dolgu olmasi gerekiyor dr 2 hafta daha bekleyeceksin dedi. doktor izin vermiyorsa bekle

Hepinize çok çok tşkr ederim. Bebeğim çok şükür sağlıklı. Cinsiyetinide söyledi. Kızmış. Demekki benim için böylesi hayırlıymış. Çok SAOLUN. ALLAH RAZI OLSUN
Yaa canım çok sevindim senin adına Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kız evladı bambaşka benim Bi oğlum var kızım melek oldu ama çok sevinmiştim kızım olacak diye Rabbım böyle sevdi böyle verdi sakın üzülme Rabbım hayırlı evlat eylesin inşallah çok sanşlı olduğunu unutma sakın ❤️😘

Yaa canım çok sevindim senin adına Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kız evladı bambaşka benim Bi oğlum var kızım melek oldu ama çok sevinmiştim kızım olacak diye Rabbım böyle sevdi böyle verdi sakın üzülme Rabbım hayırlı evlat eylesin inşallah çok sanşlı olduğunu unutma sakın ❤😘
Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. 🤗 Biliyorum inşlh ugır getirir bebeklerimiz bize ❤️❤️

Kızlar ikili test için bugün doktordaydım aslında ben 13 haftalığın içindeyim ama doktor tam 13 haftalık gözüküyor bebek dedi. Sizce bu normal mi aklıma takıldı

Kızlar ikili test için bugün doktordaydım aslında ben 13 haftalığın içindeyim ama doktor tam 13 haftalık gözüküyor bebek dedi. Sizce bu normal mi aklıma takıldı
Anlamadım canım büyük mü küçük mü göründü Dr lar Bi hafta fark olması sorun değil diyorlar kafana takma canım

Hepinize çok çok tşkr ederim. Bebeğim çok şükür sağlıklı. Cinsiyetinide söyledi. Kızmış. Demekki benim için böylesi hayırlıymış. Çok SAOLUN. ALLAH RAZI OLSUN
Cnm hayirli olsun ablamin iki kizin arkasina oglu oldu bazen diyor ki 4. Yapsam kiz isterim😂 burnundan getirio bizim oglan ablamin 😂 saka bir yana rabbim hayirli saglikli evlat versin bizde 3 kiz kardesiz inan cok mutluyuz darisi seninkilere demek bizim kaderimiz hep kiz annesi olmak😁😍

Rabbim hayirli evlat olmalarini nasip etsin canim benim :) saglikli olmasi en guzeli :) insallah bende yaron ogrenirim. :)

Cnm hayirli olsun ablamin iki kizin arkasina oglu oldu bazen diyor ki 4. Yapsam kiz isterim😂 burnundan getirio bizim oglan ablamin 😂 saka bir yana rabbim hayirli saglikli evlat versin bizde 3 kiz kardesiz inan cok mutluyuz darisi seninkilere demek bizim kaderimiz hep kiz annesi olmak😁😍
🤗Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN. Walla kızlar Hayırlı hepimiz Biliyoruz. Yinede insan oglu olmayanı istiyoruz. Hep hayırlı olsun dedim. Demekki hayırlısı BÖYLEYMİŞ.RABBİM kızlarımızın bahtını güzel etsin inşlh. ❤ 😘

Hayırlı olsun cnm 3 kızı olup onları hayırlı bi şekilde yetiştirene cenneti müjdelemiş Rabbim 👧🏼 ne mutlu sana 🥰

Back