• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmin edebilenler yorum yapabilir mi?
2289413

Kızlar ya ben saç kremi almak istiyorum tatilde saçlarım tuzlu sudan kötü olacak biliyorum
Hamileyken pek kullanmamaya çalıştım ama siz napıyorsunuz bakım işlerini.
Normalde kullandığınız ürünleri mi kullanıyorsunuz yoksa hamilelikte özel olarak aldınız mı?

benim bir dahaki randevum 9 ağustos arefe gününden 1 gün önce çok var
niye 1 ay attı anlamadım ki :((
2 li tarama iyi gelmiş şükür
16. haftada mini bir bir ayrıntılı ultrason yaptıracağım kalbi için
ve cinsiyet kesinleşir iyice erkek dedi ama yine de bir dahaki kontrolden sonra alışverişe başlarsın dedi
ayrıntılı ultrason eylül ilk haftası zaman geçmiyor resmen ben ayrıntılı ultrasona gün sayıyorum

ayrıca kızlar doğum paketinde 3 lü tarama yok
4 lü tarama yapacak
3 lü tarama kalktımı acaba

Kızlar ya ben saç kremi almak istiyorum tatilde saçlarım tuzlu sudan kötü olacak biliyorum
Normalde kullandığınız ürünleri mi kullanıyorsunuz yoksa hamilelikte özel olarak aldınız mı?
ben saç kremi normal loreal kullanıyordum devam ediyorum aynı şekilde hamileliğe özel almadım zararı olacağını düşünmedim ama bilemedim

Kızlar omega takviyesi kullanıyor musunuz ben analık yiyemiyorum rahatsız ediyor omega takviyesi alayım bari kullananlar hangi marka kullanıyor
bana doktor 16 haftadan sonra verelim dedi
suanda da folik asiti kesti sağlık ocağının verdiklerini kesti
vinalac verdi onu kullanıyorum en güzel yanı kabız yapmıyor

ayrıca kızlar doğum paketinde 3 lü tarama yok
4 lü tarama yapacak
3 lü tarama kalktımı acaba
3 lü kalktı yapılmıyor artk dedi dr. um
Önemli olan 2 liymiş 4 lü olan dah geri gibi birşeyler söyledi. 2 li de sıkıntı varsa direkt ya aminyosentez ya da şu adını unuttum kandan bakılan var o yapılıyor dedi.
Doğum pakedi derken özel sigorta mı ? Hangi şirket ?

Ben kullandiklarima devam ediyorum canim

3 lü kalktı yapılmıyor artk dedi dr. um
Önemli olan 2 liymiş 4 lü olan dah geri gibi birşeyler söyledi. 2 li de sıkıntı varsa direkt ya aminyosentez ya da şu adını unuttum kandan bakılan var o yapılıyor dedi.
Doğum pakedi derken özel sigorta mı ? Hangi şirket ?
Anladım
2 li tarama iyi çıktı çok şükür
4 lüyüde yaptırırım 16-18 haftada yazıyor
bir ayrıntılı kalır bir şeker yüklemesi

ben kendim sigortacıyım zaten acentem var :))
ama sigorta şirketinden yapmadım 7000 ile 10.000 arasında geliyordu
ankara da koru hastanesi var oradan doğum paketi aldım hastanenin kendisinden

sizler randevu aldınız mı ayrıntılı ultrasona ??
En son ay başında gittiğimde 11+0 dım. Hiç ayrıntılı konuşmadık. Ay başnda 15. Hafta civarı olacak ama bence daha erkendir 5 ay civarı değil miydi ?
Öncekinde gitmemiştim. Bunda dr bur sıkıntı görmezse yine gitmem diye düşünüyorum ki zaten kendisi çok ayrıntılı bakıyor.

Anladım
2 li tarama iyi çıktı çok şükür
4 lüyüde yaptırırım 16-18 haftada yazıyor
bir ayrıntılı kalır bir şeker yüklemesi

ben kendim sigortacıyım zaten acentem var :))
ama sigorta şirketinden yapmadım 7000 ile 10.000 arasında geliyordu
ankara da koru hastanesi var oradan doğum paketi aldım hastanenin kendisinden
Hmm benim Allianz dan tamamlayıcı var da doğum teminatlı, onun için sordum. Sıkıntı yaşıyorum zaten, hastaneye öde sonra fatura al sigortacıya ver sonra paranın geri gelmesini bekle.

En son ay başında gittiğimde 11+0 dım. Hiç ayrıntılı konuşmadık. Ay başnda 15. Hafta civarı olacak ama bence daha erkendir 5 ay civarı değil miydi ?
Öncekinde gitmemiştim. Bunda dr bur sıkıntı görmezse yine gitmem diye düşünüyorum ki zaten kendisi çok ayrıntılı bakıyor.
şimdi ben 2017 de hipoplastik sol kalp nedeniyle bebeğimi kaybettiğim için bir an önce ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum
20. haftadaa ayrıntılı ultrason eylül ün ilk haftasına denk geliyor ama benim tedirginliğim üzerine dr um 16 da da bakarız bir nebze fikir verir bize demişti o da arefe gününden bir gün önce zaman geçmiyor :(

Hmm benim Allianz dan tamamlayıcı var da doğum teminatlı, onun için sordum. Sıkıntı yaşıyorum zaten, hastaneye öde sonra fatura al sigortacıya ver sonra paranın geri gelmesini bekle.
allianz da tss benimde var ama bekleme süresi var ya onun 1 yıl
bizimki sürpriz olduğu için olmadı 1 yılım dolmamıştı :))

Back