- 6 Haziran 2012
- 40
- 69
- 288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor tahminde bulundu mu cenesi cok belirgin ben kiz dicemMerhaba kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmin edebilenler yorum yapabilir mi?
Eki Görüntüle 2289413
Doktor tahminde bulundu mu cenesi cok belirgin ben kiz dicem
Dikine cizgi Yesil alamda oldugu surece gayet iyi. Hadi gecmis olsun...
ben saç kremi normal loreal kullanıyordum devam ediyorum aynı şekilde hamileliğe özel almadım zararı olacağını düşünmedim ama bilemedimKızlar ya ben saç kremi almak istiyorum tatilde saçlarım tuzlu sudan kötü olacak biliyorum
Hamileyken pek kullanmamaya çalıştım ama siz napıyorsunuz bakım işlerini.
Normalde kullandığınız ürünleri mi kullanıyorsunuz yoksa hamilelikte özel olarak aldınız mı?
bana doktor 16 haftadan sonra verelim dediKızlar omega takviyesi kullanıyor musunuz ben analık yiyemiyorum rahatsız ediyor omega takviyesi alayım bari kullananlar hangi marka kullanıyor
hiç cinsiyet tahmin edemiyorum ( tutmuyorMerhaba kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmin edebilenler yorum yapabilir mi?
Eki Görüntüle 2289413
Düzeltilmiş hali ondanHımm 16 nisan gördümde ben
Bende 87 doğumluyum
3 lü kalktı yapılmıyor artk dedi dr. umayrıca kızlar doğum paketinde 3 lü tarama yok
4 lü tarama yapacak
3 lü tarama kalktımı acaba
Ben kullandiklarima devam ediyorum canimKızlar ya ben saç kremi almak istiyorum tatilde saçlarım tuzlu sudan kötü olacak biliyorum
Hamileyken pek kullanmamaya çalıştım ama siz napıyorsunuz bakım işlerini.
Normalde kullandığınız ürünleri mi kullanıyorsunuz yoksa hamilelikte özel olarak aldınız mı?
Anladım3 lü kalktı yapılmıyor artk dedi dr. um
Önemli olan 2 liymiş 4 lü olan dah geri gibi birşeyler söyledi. 2 li de sıkıntı varsa direkt ya aminyosentez ya da şu adını unuttum kandan bakılan var o yapılıyor dedi.
Doğum pakedi derken özel sigorta mı ? Hangi şirket ?
En son ay başında gittiğimde 11+0 dım. Hiç ayrıntılı konuşmadık. Ay başnda 15. Hafta civarı olacak ama bence daha erkendir 5 ay civarı değil miydi ?sizler randevu aldınız mı ayrıntılı ultrasona ??
Hmm benim Allianz dan tamamlayıcı var da doğum teminatlı, onun için sordum. Sıkıntı yaşıyorum zaten, hastaneye öde sonra fatura al sigortacıya ver sonra paranın geri gelmesini bekle.Anladım
2 li tarama iyi çıktı çok şükür
4 lüyüde yaptırırım 16-18 haftada yazıyor
bir ayrıntılı kalır bir şeker yüklemesi
ben kendim sigortacıyım zaten acentem var :))
ama sigorta şirketinden yapmadım 7000 ile 10.000 arasında geliyordu
ankara da koru hastanesi var oradan doğum paketi aldım hastanenin kendisinden
şimdi ben 2017 de hipoplastik sol kalp nedeniyle bebeğimi kaybettiğim için bir an önce ayrıntılı ultrasona girmek istiyorumEn son ay başında gittiğimde 11+0 dım. Hiç ayrıntılı konuşmadık. Ay başnda 15. Hafta civarı olacak ama bence daha erkendir 5 ay civarı değil miydi ?
Öncekinde gitmemiştim. Bunda dr bur sıkıntı görmezse yine gitmem diye düşünüyorum ki zaten kendisi çok ayrıntılı bakıyor.
allianz da tss benimde var ama bekleme süresi var ya onun 1 yılHmm benim Allianz dan tamamlayıcı var da doğum teminatlı, onun için sordum. Sıkıntı yaşıyorum zaten, hastaneye öde sonra fatura al sigortacıya ver sonra paranın geri gelmesini bekle.