• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor

Bende geçen hafta sushi diye dolandım baya😊 pişmişlerden yedim daha sonra 😊 doktorum pişmişlerden yiyebilirsin dedi.

Şükür canım benim ya 🙏 Bir doğsalardı sağlıkla yoksa 🙏 sen nasıl oldun kanaman durdu mu
İnşallah Rabbım hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsin 🤲çok şükür canım durdu. akşam üstü yatarken Bi hapşırdım bağırmayla sanki karnımdan bişey koptu canım çok yandı sizede hiç öyle oldumu normalde hep ayaklarımı topluyorum hapşırık geldiğinde bu sefer toplayamadım

İnşallah Rabbım hayırlısıyla o günleri de görmeyi nasip etsin 🤲çok şükür canım durdu. akşam üstü yatarken Bi hapşırdım bağırmayla sanki karnımdan bişey koptu canım çok yandı sizede hiç öyle oldumu normalde hep ayaklarımı topluyorum hapşırık geldiğinde bu sefer toplayamadım
Amin 🙏 bende baya hapşırıyorum. Geldiğinde hemen kendimi düzelttiğim için öyle bişyle karşılaşmadım. Oh ne güzel çok sevindim buna 😘 inş başka sıkıntı çekmeden Doğuma girersin canım. 🙏

Ben de aynen.. Kesinlikle sallamam dedim.. Cok ihtiyac duydum😣 damak yapisini bozuyor vs diye emzik biberon kullanmam dedim..onlari degil ama beni emzik niyetine kullandi daha cok yoruldum. Ilk 6 ay hic bisey tattirmalarina izin vermedim, cocuk yemege zor alisti..daha bir suru sey😂 idealistlik bazen ise yaramiyor.
ayni beni anlatmissiniz. Ozellikle emzik konusunda cok pisman oldum sonradan çeşit cesit emzik aldim ama hiçbirini tutmadi. Ben emzik vazifesi gordum 😬
BAna da doktorum erkek %90 dedi biz üç kızız sülalemizde doğru düzgün erkek yok babam benden çok sevindi adam nihayet bi oğlan sevecek diye 😂 çok tedirgin oluyorum bazen oğlum demeye bile alışkın değilim nasıl bişey oluyor yahu.. şaka bir yana Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah ❤
insan alisiyo 😂
Kızlar hareketleri hisseden var mı Ben hala hissedemiyorum ya
daha cok erken canim 4.aydan sonra belki

Evet banada bir sefer olmuştu ne kötü birşey çok şükür kötü bir sonuç olmadı sonrada cok dikkat ettim ayaklarımı topladım ayaktaysam rükuya eğilir gibi duruyorum rahat oluyor😀

Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor
Benim eşim de doktor😂Çok fazla incelememek lazım bazı şeyleri😂

Evet cnm. Kızlar candır 😊 eşim bir şok yaşadı açıkcssı. Sonra ben kızınca ne yapalım kısmet dedi 🙈😂
Ya tabi bir beklenti oluyor insanda 2 kiz birde erkek olsa ne guzel olurdu ama hakkimiz neyin hayirlisi oldugunu Rabbim biliyor . Benim esim yine kiz istiyor :) bende sirf giydirmek icin ;) erkek giyimleri hosuma gidiyor :)

Evet banada bir sefer olmuştu ne kötü birşey çok şükür kötü bir sonuç olmadı sonrada cok dikkat ettim ayaklarımı topladım ayaktaysam rükuya eğilir gibi duruyorum rahat oluyor😀
İnanılmaz bir acı ben toplayamadım o anda daha önce de böyle bir şey yaşamıştım ama bu çok başkaydı inşallah Bi daha hemen toplayabilirim

Back