2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm biz insan oglu iste amin cnm.ins❤

Bende yeni doktordan geldim şükür ikili testim normal cinsiyet kendini göstermiyor ama doktor kıza benzettim dedi geçen hafta da erkeğe benzetim dedi cinsiyetimiz icene muama oldu
Ben senin ultrason goruntune kiz mi demistim canim

Kızlar ben bu günlerde çok halsizim bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
Bende tansiyon düşüklüğü var kuzum hamileliğin başından beri dah düşük 9-5 9-6 arası değişiyor. Doktor hamileliğin başlarında normal bu değer dedi.

Zaten günümüzün yarısı gecemizin çoğu wc de geçiyor deseydin

Kız hayırlısıyla çatlamadan gideydin bi kontrole

BAna da doktorum erkek %90 dedi biz üç kızız sülalemizde doğru düzgün erkek yok babam benden çok sevindi adam nihayet bi oğlan sevecek diye çok tedirgin oluyorum bazen oğlum demeye bile alışkın değilim nasıl bişey oluyor yahu.. şaka bir yana Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah

Ya tamam sakatat tüketimi yasak ama hamile canı çekmiş. Gitmez ki insanın burnundan kokusu bir defa tüketmekmenin bir sakıncası olacağı düşünmüyorum
Bakteri cok tuketmek yada az tuketmekle alakali bir durum degil yedigi kisimda varsa vardir.. sadece tadimlik yenebilir benimde canim gunlerdir midye arnavut cigeri sushi istiyor ama maalesef.. genelde insanlar canim cekti yiyim diyolar ama benim esim mesela doktor kesinlikle izin vermiyor

İnsan nasıl rahatlıyor demi cinsiyet öğrenince

Kızlar ben bu günlerde çok halsizim bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
Benim hep oyle... dusunce degil de yukselince korkun gebelikte yuksek tansiyon tehlikeli.. tabi dusuk icinde mutlaka doktorunuzla konusun. Bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…