2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Karb.ve şekeri cikarnnca otomatik kilo veriyosun zaten. Saglikli beslenmeye başladığımda gebe kalınca 2 kilo vermişim

Canım inş görrüz kalbi de atar mı heyecanlıyım valla sen ne zaman gideceksn 5bn olunca karından bebek görünüyormuş adetten sonra 35.gün kalp atarmış
Bende çok araştırdım bu önümüzdeki hafta gidicem hala doktor bakiyorum özele gidicem ya da muayenehaneye aslında bir iki doktor var ama kararsız kaldım.
Bende çok heyecanliyim acaba ondan mi uyuyamiyorum

Günaydın:) o sizi düşünmüş. Takılmayın hayırlı olsun

Lutfiye Ünlüye giden var mi ? Ya da konak hastanesinde Firdevs Şekerci ye giden var mi?
Kocaeli ızmitte başka bir öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Mide yanması ile uyandım 6 gibi bir kaç çubuk attım ağzıma uyudum şimdi yine yanma var

Günaydim hanimlar hayirli günler Rabbim yavrularimizi korusun. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

hoşgeldin aramıza canim inşallah sağlıkla aliriz hepimiz kucağımıza miniklerimizi

Günaydınlar
Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum ilaç sagolsun gerçekten ev berbat bir haldeydi bugün kendimi yormadan biraz iş yapicam hazır kendimi iyi hissediyorken. 2 haftadir bildiğiniz ölü gibi yatıyordum

Kızlar temizlik yaparken eldiven kullanıyorum deterjanla temasim yok ama ellerimi cok sik yıkadığım icin tahriş oldu kızardı. Sizde durum nedir
Benim de elimin üstü kurudu. Doktor sık sık nemlendirici krem kullan dedi

Gerçekten şaka gibi hala öyle bişey yokmuş gibi geliyo hatta unutuyorum bazen doktora daha hiç gitmedim bişey görmedim diye herhalde bilemedim ki
Bende sadece kese gördüm inşallah görürüz bebişlerimizi. Ben de daha tam anlamıyla kavrayamadım durumu

Ben listeye eklendim ama bende takvimi açmadım ya. Bi ara açar gibi oldum sonra vazgeçtim. İnşallah hayırlısıyla şu kalp atışını duyalım da

Orada ay sonu doğum yapacak akrabamiz var onla konustim hatta hastane bile kapatilmis karantina yuzunden kiz da zor durumda ne yapsin bilmiyor gencede en güvənilir hastane de orasi
Vah vah senin de pek seçeneğin yok gibi. Allah yardımcın olsun. Gence büyük şeherdi neden en güvenilir hastanelerini niye kapatmışlar bu millet napacak hiç düşünmüyorlar. Ama benim içimde bi his var Ramazan girer girmez şu virüs belası ortadan kalkıcak. İnşallah. En azından bizim ülkede

Umarim canim ya ama karantina uzatilacak demis İlham Əliyev
Inan hic bilmiyorum ne yapacagimi baska sehirlere de gidemiyoruz gecen gittigim hastaneden baska çalışan ultrason da yok

Umarim canim ya ama karantina uzatilacak demis İlham Əliyev
Inan hic bilmiyorum ne yapacagimi baska sehirlere de gidemiyoruz gecen gittigim hastaneden baska çalışan ultrason da yok
Bence mayısın ortalarına kadar uzatılır. Sonra herşey düzene girer. Ne yapmayı düşünüyorsun şimdilik?

Doktora gitmenizi tavsiye ederim benimde iki tane sonlanan gebeligim var kan sulandirici kullanman gerekiyor dedi ben basladim kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…