• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok dikkat etmemiz lazim.Ben bugun doktorumla gorustum.Diyet yapmayı önermiyor.Ama karbonhidrat ve şekeri cikaricaksin beslenmenden dedi.Protein sebze ağırlıklı beslenmemi söyledi.Ve günlük yürüyüş yapmamı istedi.Bende harfiyen yapicam dediklerini.Cunku 0 kilo almaya inanılmaz müsait yapı olarak.😔
Karb.ve şekeri cikarnnca otomatik kilo veriyosun zaten. Saglikli beslenmeye başladığımda gebe kalınca 2 kilo vermişim 🙈

Canım inş görrüz kalbi de atar mı heyecanlıyım valla sen ne zaman gideceksn 5bn olunca karından bebek görünüyormuş adetten sonra 35.gün kalp atarmış
Bende çok araştırdım bu önümüzdeki hafta gidicem hala doktor bakiyorum özele gidicem ya da muayenehaneye aslında bir iki doktor var ama kararsız kaldım.
Bende çok heyecanliyim acaba ondan mi uyuyamiyorum 😂

Mrh bende 7+3 hamileyim 13 yıllık evliyim 12 yaş oğlum 8 yaş kızım var bu üçüncü hamileliğim içimde hep üçüncü çocuk isteği vardı 8 yıl aradan sonrada rabbim nasib etti. çocuklarım çok heyecanlılar eşimde sevindi ama kaynanam duyduğundan beri etmediği olumsuz kelime brakmadı bir kız bir oğlunuz vardı zaten bu virüste ne zorunuz vardı eziyetini düşünmedinizmi şimdi bulantı çekersin böyle diye sürekli laf sokma derdinde sinirlerimi alt üst etti
Günaydın:) o sizi düşünmüş. Takılmayın 👍 hayırlı olsun🍀🍀

Lutfiye Ünlüye giden var mi ? Ya da konak hastanesinde Firdevs Şekerci ye giden var mi?
Kocaeli ızmitte başka bir öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Mide yanması ile uyandım 6 gibi bir kaç çubuk attım ağzıma uyudum şimdi yine yanma var 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😬

Günaydim hanimlar hayirli günler 🤲🏻 Rabbim yavrularimizi korusun. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻

merhabalar , çoktandır takip ediyorum sizi geçe en haftalarda hamile miyim acaba sorusu aklıma düştüğünde okumaya başlamıştım ve bu hafta artık dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür hamileyim 7.Haftadayız. Bende hmen aranıza katılmak istedim. :)
hoşgeldin aramıza canim inşallah sağlıkla aliriz hepimiz kucağımıza miniklerimizi

Günaydınlar 💕
Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum ilaç sagolsun gerçekten ev berbat bir haldeydi bugün kendimi yormadan biraz iş yapicam hazır kendimi iyi hissediyorken. 2 haftadir bildiğiniz ölü gibi yatıyordum 😔

Gerçekten şaka gibi hala öyle bişey yokmuş gibi geliyo hatta unutuyorum bazen 😂 doktora daha hiç gitmedim bişey görmedim diye herhalde bilemedim ki
Bende sadece kese gördüm inşallah görürüz bebişlerimizi. Ben de daha tam anlamıyla kavrayamadım durumu 😂

Bu arada ben henüz kalp atışı duymadığımız için bilgilerimi paylaşmadım ve hamilelik takvimi eklemedim. Önceki gebeliğimde maalesef çok heveslenmis ve hevesim yarım kalmıştı. Bu kez kendimi çok kaptirmadan ilerlemek istiyorum. Bu yüzden henüz listeye eklemek istemedim kendimi.
Ben listeye eklendim ama bende takvimi açmadım ya. Bi ara açar gibi oldum sonra vazgeçtim. İnşallah hayırlısıyla şu kalp atışını duyalım da :dua:

Orada ay sonu doğum yapacak akrabamiz var onla konustim hatta hastane bile kapatilmis karantina yuzunden kiz da zor durumda ne yapsin bilmiyor gencede en güvənilir hastane de orasi
Vah vah senin de pek seçeneğin yok gibi. Allah yardımcın olsun. Gence büyük şeherdi neden en güvenilir hastanelerini niye kapatmışlar bu millet napacak hiç düşünmüyorlar. Ama benim içimde bi his var Ramazan girer girmez şu virüs belası ortadan kalkıcak. İnşallah. En azından bizim ülkede

Vah vah senin de pek seçeneğin yok gibi. Allah yardımcın olsun. Gence büyük şeherdi neden en güvenilir hastanelerini niye kapatmışlar bu millet napacak hiç düşünmüyorlar. Ama benim içimde bi his var Ramazan girer girmez şu virüs belası ortadan kalkıcak. İnşallah. En azından bizim ülkede
Umarim canim ya ama karantina uzatilacak demis İlham Əliyev
Inan hic bilmiyorum ne yapacagimi baska sehirlere de gidemiyoruz gecen gittigim hastaneden baska çalışan ultrason da yok😔

Umarim canim ya ama karantina uzatilacak demis İlham Əliyev
Inan hic bilmiyorum ne yapacagimi baska sehirlere de gidemiyoruz gecen gittigim hastaneden baska çalışan ultrason da yok😔
Bence mayısın ortalarına kadar uzatılır. Sonra herşey düzene girer. Ne yapmayı düşünüyorsun şimdilik?

Benim bir sağlıklı çocuğum var çok şükür ama ondan sonra 1 er sene arayla düşükler yaptım 2 tane ve bi çok test yaptım bi sorun çıkmadı şimdi yine hamileyim ve korkuyorum benim gibi olupta sağlıklı doğum yapan var mı ?
Doktora gitmenizi tavsiye ederim benimde iki tane sonlanan gebeligim var kan sulandirici kullanman gerekiyor dedi ben basladim kullaniyorum

Back